Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
"nem nagy különbség műszakilag. A drága svájci óra meg az olcsó kinai kvarc ugyanúgy mutatja az időt, érted." -én már itt értem miért nem fogod soha megérteni ezt a dolgot.
De akkor pontokban:
A drága precíz óra 10évente téved 10másodpercet, a kínai meg hetente 2-t....Jó esetben ugye. Kinek mennyire fontos a pontosság meg a minőség.A szakállas csávó nézése közben neked annyira fejlett lett a hallásod, hogy videó alapján "eléggé úgy szólt" megállapítással te átírtad a fizikát és megállapítottad, hogy a faanyag, amin rezeg a húr, aminek a fizikai rezgését elektromos mennyiséggé alakítunk NEM,vagy ALIG befolyásolja...Értem. Végülis miért is nem egy fajta fából csináljuk az összes gitárt, mondjuk fenyőből? Olcsó is, sok is van belőle.
Te ismét egy videó alapján megállapítottad, hogy a karotnpapír úgy szól, mint a fa..... Aha, végülis az is fa volt, csak ledarálták és összeragasztották és sokkal kisebb a keresztmetszete, meg a sűrűsége, műszakilag gondolom ez se sokat oszt szoroz feléd. Én egy videónak nem hiszem el, míg nem én magam hallom bocs.
Nem is fejtegetem tovább, én nem videókat nézek a gitárokról, hanem a kezembe veszem és használom, meg a saját fülemmel hallom. Ajánlom neked is, elég buli. Az meg, hogy kinek fejlettebb a hallása, annak aki egyformának hallja a kartongitárt meg a tömör fát, vagy aki nem....
Ui. a HB-ra hiába teszel GB delux kulcsot meg schaller hidat, meg CTS potit, kutya hangja lesz, bár lehet a jutubon találsz jó videót arról is, sőt.... De mondtam logika, ha a 30ezres gitár kulccsere meg hangszedő csere után úgy szólna, mint az 500ezres nyilván max a perverzek és 'nemtudomhovategyemapénzem' emberek vennék meg az utóbbit.
De mondtam mindenki gondoljon amit akar, megteheti. Befejeztem üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest