Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lala42
őstag
Hali!
Ha ATI kártyád van (videokari) akkor abban benne rejlik 1 HDaudio is. Nos a lapod ill. az ezközkezelőben az az ismeretlen ezköz, mert gondolom, csak az ATI drivert raktad fel. Kerits 1 ATI telepitőlemezt, melyet a videókarival adnak a dobozában és azon rajta van a HDMI v. WDMI meghajtó program. Onnan telepítve meg lesz az a hiányzó ismeretlen ezköz. Majd ha feltelepült, akkor még a vez.pulton a hangoknál kiválasztod, hogy legyen hang, mert lehet hogy átállítja ATI HD audióra, de neked csak a REAL-os jó.
De ha nem akarod ezt, akkor a BIOS-ban letiltod, hogy frontpanel HD audio. --Disable. Ekkeor is eltünik és nem is vesztettél vele, mert nem a kártya hangchipjét használod, hanem az alaplapét. -
fsb1000
nagyúr
Uh.... milyen igazad van!!!!
Elfelejtettem hogy van integrált COM port.Az LPT-vel szívtam, mert nem tudtam szerezni hozzá megfelelő csatit.
Atán jött a régi I/O kártya.Ezekután egy nagyker udvarán szószerint(!!) a szemétből szedtem ki egy LPT hátlapi csatit.
Tökéletesen müxik.
P2/P3 gépekből lehet ilyesmit bányászni, talán bontóban is.
A bekötése szerintem szabványos.
A BIOS-ban csak engedélyezni kell. -
imibogyo
veterán
Még nem próbáltam, mert a BIOS reset óta eddig jó............ Sajnos csak Kingmax 1066-os ramjaim vannak, és azokat hajtottam 1066-on. Alapból csak 800-nak ismerte fel, de leszedtem a Kingmax honlapjáról egy PDF-t amiben leírták, hogy +0,2 V-ot kell adni a ramnak és már mehet is 1066-on.........
Azért jó, hogy egy 1066-os RAM-ot tuningolni kell, hogy menjen is 1066-on......
Most 800-on megy, meg minden alapon a gépben. Ha pár napig így stabil akkor RAM csere lesz a dologból. Már a Geil, meg OCZ ramokat is dobálják az ember után.......
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap / Alkatrészt BESZÁMITOK!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- 7gen i5 félkonfig Asus B250M-A/i5-7500/8 gb
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest