Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Nálam főleg a tűz effekteknél terhelődik a társkártya, a Last Light-ban a játék vége felé van az a tüzes rész, az égő szobákkal, na ott a társkártya terheltsége 50-60% körüli, egyébként az egész játék során elhanyagolható a terheltség, 0-10% közötti.
Ebből arra következtetek, hogy olyan túl sokat nem ad hozzá a PhysX a játékhoz, mert akkor az egész játék során jobban terhelődne a társkártya, tehát nem lehet túl sok fizikai effekt, nincs nagyon mit számolni, kivéve a tüzet, abból meg kevés van.Amúgy ha figyeltétek, február 9-én új patchet adtak ki a Metro Redux-hoz, kifejezetten a 9xx szériához, ami nálam 100%-ban megszüntette a crasheket szerencsére, tehát a játékkal volt probléma mindvégig, még ugyan nem próbáltam, de szerintem már társkártya sem kéne már hozzá, persze ártani nem árt, már csak a teljesítmény miatt sem...
(#3421) FLATRONW
Köszi, ez hasznos videó, ezek szerint mégis sokat számít a fizika.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest