Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A PhysX-nek nem igazán kell VRAM. Még legdurvább terhelésre sem kér többet 150-200 MB-nál. 1 GB-os kártyák bőven elégnek számítanak és sávszél sem igazán kell. Ami fontos a PhysX-nek, hogy a CUDA magok gyorsan érjék el az L1 gyorsítótárt a multiprocesszorokon belül, és jusson azért kellő mennyiségű regiszter is egy CUDA magra. Ezenkívül nyilván legyen is a termékben egy megfelelő számú CUDA mag.
A GT 640 az nem valami nagy eresztés erre a feladatra. Lehet, hogy van benne 384 CUDA mag, de én kb. 10%-os gyorsulást mértem a GT 240-emhez képest, ezért maradtam inkább a régi hardvernél.
Tapasztalataim szerint messze a Fermi a legjobb dedikált PhysX gyorsításra. Aztán jön egy GT200-as rendszer és csak utána a Kepler.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest