Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
vottokar
üzenetére
Nekem is gyorsan visszaadták most délután a pénzt meg a pontokat is. (Miután az egyik nem küldött dologra két hetet ígért a droid, miközben a termékoldalon Discontinued volt.)
De azért megy a sz@rrágás. Ugyanis a több rendelet termékből egyet képesek voltak elküldeni külön (meg is érkezett). Az eredeti vásárlás összegéből így 2.04 USD-vel kevesebbet kaptam vissza. Ebből az egy elküldött cucc 0.99 USD volt (mínusz pontok, vagyis 30%.) Volt egy shipping cost, de az a 3 termékre vonatkozott, az volt 1.04 USD.
De visszafelé számolnak, a két nem elküldött ára mínusz 30% (pontok), ennyit adtak vissza.
Szóval szépen lenyelik az aprót, és csalnak, ahol tudnak. Kicsi haszon is haszon, valamiből élni kell, ha már raktárkészlet nincs....
-
*Mukeey*
addikt
válasz
vottokar
üzenetére
Sajnos GB nem folytat túl vevőbarát tevékenységet. Amúgy lehet, hogy csak az európai vásárlókkal ilyenek? Hiszen valamitől tudnak működni. Vagy ezek csak tényleg egyedi esetek? Mondjuk nekem már mindegy, mert az utolsó 5-6 rendelésemnél annyira gagyi volt a GB, hogy alig tudtam visszaszerezni a pénzem hónapok múlva. Kár értük, de alternatíva van bőven
-
viktorhu
veterán
válasz
vottokar
üzenetére
Ami nem készleten volt, azzal már évekkel ezelőtt is ez ment. Ha nem kapják meg az árut időben, nem zárják le az értékesítést, csak tologatják a határidőt.
Ja és ha rákérdezel, hogy mikor, akkor nem mondanak igazat, hanem olyanokat írtak annak idején, hogy már épp csomagolják, és ha x napig nem történik semmi, akkor írjak újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
foleg ha nem volt olyan jo aron, vagy meg huzodik a dolog