- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
válasz
WestBam #6734 üzenetére
Kicsit elszámoltam bocs
, nekem már egy új hajó is kijön kb 35eFt-ból, mert csak egy test, vevő, szervó, motor és szabályzó kell, a többi meg van itthon, de ha a nulláról indulsz, akkor kicsit drágább.
A kész modellhajóknak nagy baja még, hogy általában nincs bennük borulókamra, így ha a tó közepén felborul, akkor valahogy ki kell szedni onnan, és tavasszal, meg ősszel nem igazán opció, hogy beúszol érte
A befejezésében tényleg a legjobb, de akkor meg találsz másik hobbyt, és már el is ment a pénz.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
WestBam #6325 üzenetére
Szia westbam!
Megígértem, hogy megírom a távcsőről a tapasztalatot, végül is ezt vettem, nem a 12x25-t.
http://www.gearbest.com/binoculars-telescopes/pp_227910.html
Kicsi, könnyű távcső, látszólag rendben is van, nem tűnik túl gagyinak. A színei elég valóságosnak tűnnek, kicsit világosabb a képe, mint amit szabad szemmel látsz Í(talán ettől night vision
), nem tűnt fel, hogy torzítana, és elég kontrasztosnak tűnik.
A távcsővel való tapasztalataim elég minimálisak, de két 10x50-s ruszki távcső képéhez tudom hozzávetni, amit nem sokkal korábban nézegettem.
De......., most jön ami kissé elkedvetlenített. A távcsőben szerencsére ez nem látszik a használat során, de ha megfordítom és egy bizonyos távolságból nézek bele az egyik felébe, akkor látható (talán ) a prizmán egy picurka, fekete (szerintem) műanyag sorja ami bent maradhatott az összeszerelés során, és úgy tűnik, hogy vándorol is a prizmán.
Szóval ennyi, a további tapasztalat majd most következik, ha néhanapján használva is lesz.
A gyerkőcöknek viszont tetszik, így nem bánom, hogy megvettem.
-
vandor01
senior tag
válasz
WestBam #6665 üzenetére
a processing idok igen csak lerovidultek
1-3-5 naprol mar csak orakra...
feltetelezem csak ha van raktaron?az meg, hogy a kulonbozo postak, hogy mukodnek?
hogyan szervezik a szallitas es a rajta ucsorgest?
mi mikor hogyan megy VAM-ra?
ki hogyan ad lehetoseget a szarkaknak?ez mind nem a GB-tol fugg.....
-
-
vandor01
senior tag
válasz
WestBam #6545 üzenetére
Akkut meg nem rendeltem..
de Li-ion os powerbank az jott meg uton is van..
holland postaval kuldik kicsit hosszabb 2-3het...
neha benez a VAM-ra is de gyanitom ha nem telefon vagy
tablet nem szivoznak vele... mert eddig fizetes mentesen landolt
igaz nem is volt tobb 22euronal... -
vandor01
senior tag
válasz
WestBam #6538 üzenetére
ide is beirom... hatha a masik topikba nem jar mindenki innet??
belga es belga kozt is van elteres
kozel egyforma kis pack a GB-tol nem tobb mint 15euro....a kulonbseg:
amelyik hamarabb erkezett ott fizettem a belga tracking numberert
mig a masik auto fee-n volt igaz belga trackinget osztottak ki ra...
mind a ketto kovetheto volt... en a trackitonline -on nezegetem
de ugynezki a fizetos TN-es gyorsabb??!!comag1: elindult: Aprilis 5-en.. most kaptam kezbe! = 7nap
utolso statusza: 12.04.2016 06:00
Import (Item arrived at country of destination)comag2: elindult: Aprilis 2-an... nincs meg itt
utolso statusza: 04.04.2016 13:00
Arrival at international place of exchangeSzoval kis csuszas itt kis csuszas ott...
ki tudja milyen mas okokbol kifolyolag meg? -
WestBam
senior tag
válasz
WestBam #6181 üzenetére
A csomagom egyik fele megérkezett.
Rendelve febr. 17-én, shipped státuszba február 22-én kerültek.
Első beérkezése március 22 vagyis pont egy hónap. Az annyira nem rossz ez, ha a héten bejön a másik is akkor én továbbra is teljesen elégedett leszek a bolttalMa megjött a másik fele is. Igaz több mint egy hét de a rendelt harnds kés minősége (most akciós persze) kárpótol a várakozásért
-
Wendelke
aktív tag
válasz
WestBam #6284 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Nem hittem már, hogy kapok érdemi hozzászólást.
Nyilván a távcső kérdés ebben a topikban annyira nem érdekes.
Egyetértek a minőségibb-drágább vonallal alapvetően, de most leginkább arra a célra kell, hogy amikor kirándulunk a nem túl nagy kölkeim nézelődni tudjanak vele, meg persze mi is.
Erre a célra viszont nem akarok nagy pénzt beleölni, mert én még tudnék rá vigyázni , de a kölkök.......már nem biztos.Úgy döntöttem, hogy ezt BIJIA 12 x 25 Porro BK4 Prism Night Vision Binoculars megveszem, legfeljebb jó lesz játszani a kölköknek.
Találtam róla egy tesztet, ami alapján használhatónak tűnik.
-
sicc33
aktív tag
válasz
WestBam #6181 üzenetére
Nekem sajna nem nagyon akar ideérni a xiaomi powerbank. Postai átvétel 02.23. Svéd posta 03.08-án továbbította hazánkba. 03.15-én váltott Local mail tracking-re. Na azóta semmi változás. Azaz mégis, mert a 17track oldalon van egy figyelmeztetés hozzá:
Figyelmeztetés
Az áru lehetséges, hogy rendkívüli szállításon megy át, talán több ok miatt, nagy valószínűséggel az áru visszakerült a küldőhöz, vámproblémák, elveszett, megrongálódott, stb.
1. Az Ön csomagja visszaküldésre került a küldőnek az alábbi okok egyike miatt: az áru átvételét megtagadta a címzett, hibás / olvashatatlan / nem teljes cím; lejárt megőrzési időszak; a címzett távolléte; stb.
2. Az Ön csomagját valószínűleg visszatartják a vámon az alábbi esetleges okok miatt: tiltott árut tartalmaz; az áru importja korlátozott; visszatartja a vám, mert adó/vámfizetésre kötelezett, vagy más meghatározatlan okok miatt.
3. Az Ön csomagja valószínűleg megsérült vagy elveszett a szállítási periódus alatt.
Volt bárkinél hasonló eset? Mi sülhet ki ebből?
-
WestBam
senior tag
-
pimmi
senior tag
válasz
WestBam #3121 üzenetére
ez oké, nem is ez a bajom, a bajom annyi hogy nem kell azt írni amit fentebb másoltam be, mert ahogy te is írod intézze magának mindenki, itt látszik is hogy magának kell intéznie, mert a válasz ott van, ugyan az mint amit írtak, szóval nincs itt semmi kivizsgálás, sem segítséggel sem az nélkül.......
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
WestBam #3080 üzenetére
Nem válasz akart lenne, csak egy sima élménybeszámoló.
Október 13-án rendeltem C8-ak és MC1-ek 28-án érkeztek meg. Október 19-én rendelt S2+-ok november 4.én estek be. Mindegyikből több darab, ismerősök részére, TN-nel, gond nélkül.
Szintén 13-án és 19-én rendelt apróságok TN-nélkül még úton vannak valahol, de ez még abszolút rendben van.
Viszont szeptember 19-én rendelt 2db S2+ még várat magára.
-
Outlander
addikt
válasz
WestBam #3080 üzenetére
Az ebay-es akkurendelésem megjött 3 héten belül. Ha megjön jelzem és akkor mindenki eldöntheti, hogy akar-e rendelni meg az akciós cuccok ideérnek-e vagy csak etetés.
Most erre mit mondjak?
Nekem sincy féle pendrive-ok max 8 nap alatt megjöttek eddig... akkor ha valami nem jön meg ennyi idő alatt akkor átverés?
Plusz ez akku, nem mindegy melyik posta hozza, ráadásul karácsonyi szezon van.Komolyan gondolod h ez jó teszt/referencia lenne?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WestBam #3080 üzenetére
Én rendeltem korábban 2 18650 akkut, egy hozzá való usb-s töltőt és egy Convoy C8-at ingyenpostával, pár hét alatt ideért.
Rendeltem a telefonokhoz is flip case-t, szintén ingyenpostával, az is nagyon hamar megérkezett. -
Dusee
őstag
válasz
WestBam #2947 üzenetére
mikor megláttam én is azt hittem, hogy fólia van rajta, de semmi, nem is értem.
írok nekik akkor, meglátjuk mit lépnek.
én csak azt nem értem, hogy maga a cucc egy plüss tartóban volt benne, amiből kivenni is emberes volt, tehát szallítás közben nem csúszkálhatott.
valszeg ezek a karcok már csomagolás elött is meg voltak, ami nem túl korrekt. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
WestBam #1022 üzenetére
Akkor én nem rendelek, veszek tőled, ha nem jön be. Bár a rokonság egy részének már elege van, h mindig lámpát kapnak ajándékba.
Elpasszolni könnyű, mert kerékpárra is jó, meg mindenesnek is. Egyetlen buktató, h a konkrét darab ebayről milyen minőséget képvisel /azonos v csak hasonló a külseje/. A piacosból egy sem romlott még el ebből a fajtából, Karácsonykor passzoltam el néhány darabot kollégáknak. Töltők nagy része is bírta, de az nem MSZ, mint tudjuk. S2+ meg tényleg jobb, de ha leesik a bicajról v elhagyom, akkor többe fáj. És a zoom sem utolsó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- eFootball
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest