Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz WestBam #15118 üzenetére
Valamit
Tavaly tavasszal meg nyáron elég jó kis akciók voltak, kulcstartóktól kezdve , csavarhúzókig, és lehetne sorolni(memória kártya, szerszámok), de most semmi
Meg ugye voltak a 10centes villám akciók
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz WestBam #15453 üzenetére
Rendeltem korábban pont tőlük fóliát, igaz, asszony bandjéhez, ami gamissról jött.
Megírtam, hogy így nem frankó, a fólia csak ront a karcon, nem tünteti el. Visszaküldési költség nagyon magas a bandhez képest, viszont nekem elfogadható lenne, féláron vehetnék egy másikat.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
titán
válasz WestBam #15819 üzenetére
Ez jó hozzáállás, de nem hozható összefüggésbe a topik mondanivalójával, Off topic-ként oké.
Viszont az EU-s beszerzésekre érvényes a EU-s fogyasztóvédelmi törvény a garanciával és a szavatossággal együtt. Gearbest meg egyébként is többféle garanciát biztosít. Nincs ezzel különösebb probléma, megoldható. -
hallerlaller
addikt
válasz WestBam #15819 üzenetére
egyedüli telefonom amit gariztattam az egy galaxy nexus volt a hibás amoled kijelzője miatt, azóta se, szóval nekem nem lenne olyan nagy nyűg telefonnál, csak kell az áfás számla.
(#15828) beg
még gyárt, ismerősömnek van is, bár azt mondja nem valami megbízható
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
veterán
-
titán
válasz WestBam #16321 üzenetére
Linkeltem a DHL anyagait azok vannak a képen +Áfát az ár után ami olvasható és a nettó szót miként értem félre szerinted?
Egy kicsit értelmetlen a DHL árlistában szerepeltetni a megvásárolt árú vámértéke után fizetendő áfa mértéket.
Mivel az ÁFA számítás alapja a termék ára, a szállítási költség és az egyéb költség, ebben a DHL jutaléka és az esetleg fizetendő vám is, összege alapján kell kiszámolni.
És a tétel megnevezés sem utal rá: Közterhek DHL által történő befizetése és biztosítása magánszemélyek esetén
De lenne egy kérésem, ment privát.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz WestBam #16879 üzenetére
Nemar.
Amikor marciusban pontokat kellett menteni tobben igy csinaltak hogy betoltak a pontjaikat egy nagy erteku akarmibe, csak nem fizettek. Majd kesobb visszamondtak a rendelest, es a pont visszajott a lejarati datum utan.
Namost ezt 30 perc nemfizetes utan eleg nehez lett volna kivitelezni. Vagy nem?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
benfolds
őstag
válasz WestBam #16879 üzenetére
okés, akkor egyelőre csak kosárba teszem. remélem szerencsém lesz...
az miért lehet, hogy nem engedi értékelni az egyik most megérkezett terméket? azt írja ki, hogy először vegyem meg, aztán értékeljem. a csomag megérkeztét visszaigazoltam...elég fura. talán az a gondja, hogy egyszer már vettem egy ilyen cuccot, és nem értékelhetem ugyanazt a terméket kétszer? ja és lusta voltam új képeket csinálni, a régieket megtaláltam.
-
sandró60
addikt
válasz WestBam #16889 üzenetére
Tegnapelőtt voltam a józsefvárosi piacon(kínai).Kilószám vásárolták,de tényleg.500-és 1500 forint/darab között lehetett venni.Az ár gondolom minőségtől függő.Mondjátok meg mi célt szolgál ez?Talán valami "feszültség"levezető?Egyáltalán mi a magyar neve?
[ Szerkesztve ]
-
ace22
tag
válasz WestBam #18009 üzenetére
Infrás hőmérő műszer akad valamelyik laborban, de ahhoz, hogy a zseblámpa hőmérsékleték megmérjem, előbb fel kellene darabolni, vagy oldatba vinni.
A szóban forgó darab egy LUMINTOP SD mini (a Nitecore MH20 vagy a Nitenumen NE01 nagyon közeli rokona - kinézetre és funkcionalitásra is). A gyártótól van már más, jól bevált típusom, ezért reméltem, hogy beválik.
-
Beni2360
félisten
válasz WestBam #18640 üzenetére
T-Kom.
Engedte a szállítási értékelést 5x 5 pont, a termék értékelést nem hajlandó továbbítani meg sem mozdul a homok óra, se videó.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz WestBam #27307 üzenetére
gateway-t akartam venni, vártam mikor lesz email onlyban. már mindegy.
viszont egy csomó kiegészítő szenzort meg ezért nem vettem meg email only + pontozással, mert még nincs gatewayem. ablak/ajtószenzort el tudta volna hozni 5 dodóért, ilyesmi. grr mérges vagyok.most mi a szart csinálok a ponjaimmal.
mondjuk azért annyi jóság maradt, hogy men minden akciós ár flash sale-es, így azért még lehet akciós dolgokra pontozni. a flash sale meg általában úgyis csak pár dollár mínusz a normál akciós árhoz képest (persze ez az ilyen 20-30 dolláros cuccok esetében van így, egy telónál már nem így van, ott sokkal nagyobb kedvezmény jár a flash sale-ért)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
rozsi71
tag
válasz WestBam #34994 üzenetére
Hát nem tudom...Én is rendeltem valamit, 04.30-án. Akkor május 6-7-re vállalták a postázást. Azóta csak tologatják, már 20-21-nél járunk. Pedig készleten van. Ők írták. Nagyot csalódtam bennük, kínai webshoppal még nem jártam így. Ez volt az első rendelésem a GB-től, de azt hiszem az utolsó is. Remélem a pénzt vissza tudom szerezni tőlük, mert a termékről már lemondtam...
-
anadroid
senior tag
válasz WestBam #36842 üzenetére
Kétféle mobilnettel és Digi optikai hálózattal megy mindkét úton. Melyik szolgáltató boldogít titeket? Ez amúgy akár DNS hiba is lehet.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Víz- gáz- és fűtésszerelés