Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucho777
csendes tag
Akkor elég érdekes a dolog, mert a tn nélküli még hagyján, de a tn esekkel is baj van az már gáz....alapból lassú a feldolgozási idejük is...most akartam rendelni onnan de már így nem tudom, hogy onnan vegyek e, van pár extra $ om ott, de ha a tn esel is baj van akkor már nem tudom...fel sem adják?vagy a postán van valami gubanc?direktbe rosszul címzik meg?
-
sanzi89
addikt
Szóval így áll a telefon rendelésem:
08/09/2015 01:27 Best (NL) In transit.
07/09/2015 17:10 AMSTERDAM (NL) In transit.
07/09/2015 16:04 AMSTERDAM (NL) Received by DPD from consignor.
02/09/2015 21:01 DPD data centre6 napja semmi sem történt, EU-s raktárról. Kezdjek aggódni?

-
SSlyTR
senior tag
És azt lehet tudni, ha már átadták a csomagot a futárnak, akkor mennyi idő múlva jön meg? Akkor már csak pár nap?
Ha jól emlékszem te is redmi pro-t rendeltél. Neked is másnap már áttették postázott állapotra?
Ezt szeretem az eBay-es eladókban is, 1-2 napon belüli szállítás. Aztán van, hogy 2-3 hét múlva adja fel. Volt, hogy 3 hétig nem volt semmi, írtam neki, hogy máshonnan minden akkori rendelés megjött már egy hete, vele mi van. Hát sajnálja, de nem tudja mi van a postán stb., várja még 1-2 hetet. 40. nap környékén indítottam a panaszt, másnap megjött. A borítékon a bélyegzőn a reklamálásom utáni nap szerepelt. Ha nem írja, hogy 1-2 napon belül küldi, akkor nincs nagy gond, de pont emiatt választottam őt.
Ekkor kell szépen letagadni, hogy megjött. Ha az eladó kamuzhat, úgy érzem én is.(mellesleg akkor már magyarban is meg kellett vennem, nem volt lelkiismeret furdalásom) -
hpsafl
tag
Új akció, árat sajnos nem írhatok, de érdemes odakattintani

Olight S1 vásárlás esetén ajándék Xtar VC2 Plus töltő
Xtar VC2 Plus vásárlása esetén Manker Boney kulcstartó lámpa jár ajándékba.
XTAR H3 WARBOY vásárlása esetén Nitecore UM20 töltő jár ajándékba.Ha a kosárba teszed az első terméket, akkor az ajándék megjelenik automatikusan a kosárban, de 0$ áron.
-
bul07
nagyúr
Nekem két jul. 26-i rendelésem nem jött meg még
Én azt mondanám hogy 38-40 nap környékén érdemes írni hogy legyenek szívesek küldjék vissza a pénzt
Ez már elég sok idő hogy ne írják azt hogy várj még egy hetet mert 30nap körül még simán ezt írhatjákAmi 38-40napig nem jön meg az már nem is igen fog(tapasztalati vélemény)
Persze ez nem érvényes nagy ünnepek közelében mert akkor 40-50napos szállítás is lehet
Például nemsokká lesz egy
Szeptember 26-tól egészen Október 7-ig ünnep, csakhogy
szep. 26 szombat azok akik hazautaznak lehet már 24-én nem dolgoznak, okt. 7 szerda jó esetben pénteken 9-én elkezdenek dolgozni
És hogy ez mit jelent ha mondjuk szeptember 21-én rendel az ember valamit, jó esélyez majd csak Október 12-én kerül postáraTehát ha szeptemberbe akartok még rendelni akkor ideje leadni a rendelést
Múlt évben én nem sok mindent rendeltem pont e miatt szeptember vége felé, mert előtte való évben megjártam nagyon(szeptember közepei rendelésem december elején jött meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest