- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucho777
csendes tag
Na, szept 21. és 25. Rendelés ma jött meg a korábbi tn es svéd, a másik meg sima cn posta volt! De az aug i tn nélküli sehol....
Érdekes a tn es csak okt 6 indult el felénk, ahhoz képest hamar megjött, meg a sima is...gyanítom, hogy sokszor nincs nekik raktáron, aztán nem is küldik el, azok nem jönnek meg -
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1920 üzenetére
Neked ez az eu s bestes a story?
-
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1918 üzenetére
Nem hiába olcsó itt sokminden...lenyúlják az ember zsetonját...az biztos hogy engem is szétvetne az ideg! Nekem ilyen pár dolcsis cuccra nem kértem tn t, 2 hónapja, a paypal claimbe beírták egy cnxxxxxxxxx akármkit, most inentől kezdve meg nem tudom mivan, mert én nem tudok már írni...
Sajnos később is vettem egyet tn nélkül, már bánom, de akkor más nem kelett...amit tn el kértem megjött, egy úton van..Az az érdekes, hogy a tn es rendelés gearbest email, a tn nélküli meg li pengzhen, nem véletlen, akinek esetleg nem jött meg cucc nézze meg kinek fizetett...
-
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1915 üzenetére
Ennyit a paypal véd dumával...csak azt nem értem hogy rengetegen jelzik hogy a webshopal sok a baj, nagyon sok csomagot nem adnak fel, kamuznak, húzzák az időt....nem lehet ilyenkor ezek ellen fellépni?!
-
Lucho777
csendes tag
Szinte senkinek nem jön meg a kínai tn nélküli csomag...
Ezt a paypalnak nem lehet jelenteni? Hogy ez egy rendszeres dolog amit csinálnak? -
Lucho777
csendes tag
Sumák egy bagázs az biztos...
-
Lucho777
csendes tag
Nekem is van egy svéd postás csomagom, de csak a trackitonline ír róla ennyit
24.09.2015 17:08
Posten
Megérkezett a postázóba
Direct Link, PostNord Receiving HUB (DLHUB)
De ez még nem indult el, úgyhogy erre jó sokat várhatok:-( -
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1434 üzenetére
Nekem is visszafizették, de gyanús volt hogy fel sem adták, mert a termékre később se ment értékelés...:-) az ügyfélszolgálat jó! Na meg kevertem a lightról nem jött meg inkább a csomag de eddig nem sokszor rendeltem tőlük tehát nem olyan sok ami nem jött meg:-)
-
Lucho777
csendes tag
Én 6 hete tn nélküli csomagot várok, írtam már nekik annyi a válasz várjak nyitoittam paypalon is ott is hogy várjak a rendeléstől 2 hónapot...mondom a szállításnál azt írják 10-25 munkanap, az meg már rég lejárt...mondom a paypalon akkor várok még pár napot, aztán claim...menjenek a picsába!
-
Lucho777
csendes tag
válasz
sanzi89 #1336 üzenetére
Azon az oldalon, elég sok a negatív visszajelzés...ami nem jelent valami jót, főleg az utóbbi hozzászólások szinte mind negatív...igaz hogy álltalában az emberek ezeket jelzik, ha megkapja és minden rendben akkor meg csak örül de nem sokan írják meg....így lehetnek kicsit túlzóak az arányok, de egy biztos gond az van, az ügyfélszolgálat mintha egy pc vel beszélne az ember, lassan válaszolnak, sokáig tart deladniuk a cuccot, stb...
-
Lucho777
csendes tag
Aki rendelt kínai raktárból bármit az is észrevette, ha tn el rendel akkor gerabestes az email, ha nem kér tn t akkor meg valami li pengzhen az email cím...van akinek megjött innen valami ami tn nélkül volt? Azt írják várjak a feladástól számolva 2 hónapot mikor a shipping methodnál ők 10-25 munkanapot írnak...érdekes a tn es csomga mehjön a tn nélküli olcsóbb cucc sehol 1.5 hónapja...írok nekik és várjak....na ja!
-
Lucho777
csendes tag
Amióta nemzetközi színpadra nyitott a dpd, azóta jöttek elő a bajok....ki tudja mi a baj, de valami nem kóser náluk, úgyhogy most aki tudja kerülje őket, az a biztos, a többieknek meg kitartást, a paypal veletek van, és azokat is megértem akik türelmetlenek!...
-
Lucho777
csendes tag
Hát igen már én is csak tn ezek, csak akkor ha olcsó a cucc, keresek még valamit hozzá:-) mert ilyen 2-3 dolcsis cuccra tényleg nem éri meg, max jön amikor jön, ha meg nagyon kell akkor tényleg tn, mert az 50 nap sok ha valami kell...
-
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #871 üzenetére
Igen ám, de ha kínából jön a cucc akkor az áfát valahova ki kell fizetni, de a tinydealos rendelésnél kínából hozzák, mégsincs semmi...lehet kaptak valami vizsgálatot kitudja mi van a háttérben..
-
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #866 üzenetére
A tinydeal en az europen express az dpd futár, és átcsúszik a vámon eddig....
-
Lucho777
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #862 üzenetére
Csak elég egy kamiont kipakolni....:-) de mivel nem egyedi eset és főleg a dpd sek a bajosak akkor az nem véletlen, hacsak nem valaki elővette már a dpd t, ugye kínából ha ő hozta a csomagot akkor átcsusszant ezen a vámos részeken a dolog....
-
Lucho777
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #842 üzenetére
Tényleg, most hoigy írod volt akinek a cím az ékezetek miatt volt rossz....még régebben olvastam, ez eszembe se volt, pedig én is ékezet nélkül írom a címet, a névnél nem baj, de a címet mindig ékezet nélkül írom! Ez jó tanács az előttem írótól!!!
-
Lucho777
csendes tag
Akkor elég érdekes a dolog, mert a tn nélküli még hagyján, de a tn esekkel is baj van az már gáz....alapból lassú a feldolgozási idejük is...most akartam rendelni onnan de már így nem tudom, hogy onnan vegyek e, van pár extra $ om ott, de ha a tn esel is baj van akkor már nem tudom...fel sem adják?vagy a postán van valami gubanc?direktbe rosszul címzik meg?
-
Lucho777
csendes tag
Eddig egy csomagot vettem tn el holland posta, az ilyet futott..
2015-08-31 08:13
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2015-08-28 19:37
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2015-08-27 08:14
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-08-26 09:40
NLAMSC(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-08-24 21:52
NLAMSC(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad -
Lucho777
csendes tag
Attól még lehet hogy nem kapod meg...de szerintem csak magukat teszik ezzel vonzóbbá, hogy tényleg elküldik nem csak kamuznak...a paypalnál nem tudom mi a döntő, vagyis mi alapján döntenek...ha kicsit nagyobb összeget rendelek akkor én kérek tn t akkor nem lesz vele gondom, meg ha csak pár apróság akkor veszek még valamit hozzá, megkérdezem olyankor a családot nem e kell valakinek valami, aztán máris nagyobb az összeg, és akkor tn t kérek...:-) ha meg ilyen 5-6 dolcsi akkor nem éri meg a tn, de a webshopnak se hogy ne adja fel, ennyiért nem éri meg nekik a negatív viszajelzés, jobb megtartani a vevőt mint újjat keresni!....ha tényleg nem jön meg a csomag, álltalában a paypal visszatéríti, mert a vevőt szolgálja ki, és gondolom van valami jutalékromlás is ha valamelyik kereskedővel csak a baj van...de első írni az eladónak, aztán paypal, sokszor már az eladóval egyezségre jutsz, ha nem akkor a paypalnál inkább te állsz előrébb...
-
Lucho777
csendes tag
A gearbestnél a feldolgozás tényleg lassú... Vagy nincs nekik valósan készleten, vagy kevés ember dolgozik a raktárban, vagy csak kevésszer mennek a csomagokkal a postára, avagy mindez egyben...:-) egy dolog tetszik náluk, hogy lefényképezik a csomagot...habár azt is lehet csak maguk miatt a paypalon ha vitázol, ők feladtak címszóval....
-
Lucho777
csendes tag
Nekem tn es csomagom megjött időben, de ami tn nélküli olcsó cucc, az még sehol, igaz az első holland postai, a másik meg kínai...de nem türelmetlenkedek, ez az átka a kínai vásárlásnak!! Ha már nagyon nem akar bejönni paypal case és ennyi, persze csak ha nem írnak, de ha nincs tn akkor ők se tudnak mit kezdeni, a tn es meg úgyis megjön valamikor....:-)
-
Lucho777
csendes tag
Sokan írtok itt a lámpákról, nekem horgászatra kellene valami jó fejlámpa, de annyi fajta van, nem tudom melyik a legjobb erre, na meg persze mennyire valósak azok a lumen értékek?!
Igazából a lényeg, hogy távolságot lehessen állítani, fényerő módot, sokáig bírja az akksival, elsőre ezt néztem ki [link]
De igazából hiába van mindegyikről leírás, nem tudni mennyire valósak, csak akkor derül ki ha valaki tényleg használta és úgy tud alkotni róla véleményt... -
Lucho777
csendes tag
Na ez gyors volt ahhoz képest! 15. én rendeltem a gb ről a rendelést 18. án adták át a postának, ott tötyörészett egy kicsit míg átment a gépre! De utánna gyors volt......holland posta!!!!
2015-08-28 19:37
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2015-08-27 08:14
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-08-26 09:40
2015-08-24 21:52
A hétvége miatt csak ma kaptam meg:-) -
Lucho777
csendes tag
Üdv, nem rég rendeltem náluk a tracking ennyit ír ez mi lenne?
RSxxxxxxxxNL holland posta
2015-08-18 09:38
The item is pre-advised
2015-08-18 09:15
The Item is at the shippers warehouse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politikai mémek
- Elektromos autók - motorok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest