Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WestBam
üzenetére
Az enyém megúszta. Talán mert nagy csomagban jött (több dolog) cserébe viszont kimaradt egy dolog. Reklamáltam, kaptam érte 200 pontot pedig 4.51$ volt ami hiányzott na mindegy. Igaz kérték, h. aláírtam-e mag mérjem le a csomagot meg fényképezzek, én meg azt válaszoltam h kapjátok be és megrendeltem még egyszer ennek a linkjét, ragszámát küldtem válaszul
Erre még vagy 30 levélváltás után amiben én azt írtam nagyjából, h. leszarom, végül jóváírtak 200 pontot. Volt olyan felajánlás is, h. 4$ értékben küldjek linket (terméket), ha esetleg több, külön számlát készítenek a maradékról. Mivel nem foglalkoztam a dologgal, már nem is válaszoltam, egyik nap jött a jóváírás.(Egyébként időközben olcsóbb lett a termék, (3.90) azért írtak csak 200-at.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre még vagy 30 levélváltás után amiben én azt írtam nagyjából, h. leszarom, végül jóváírtak 200 pontot. Volt olyan felajánlás is, h. 4$ értékben küldjek linket (terméket), ha esetleg több, külön számlát készítenek a maradékról. Mivel nem foglalkoztam a dologgal, már nem is válaszoltam, egyik nap jött a jóváírás.