- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
Dyingsoul #30198 üzenetére
Én sem értek veled egyet.
A GB/Banggood/Fasttech és a többi kínai webshop ticket rendszere két célt szolgál: idő húzása, pénz megtartása.
Most viccelsz? Eddig nem sok olyan csomagom volt ami késett, de 70 centes kivételével mind megjött később. A legutóbbi GB-s később érkező motyóm 85 napra jött. A PayPal-t nem vontam még be, mert a ticket nyitás full refunddal végződött. Mikor megjött a csomag akkor újra kifizettem. Sajnos nálunk szokás az, hogy ha késve jön akkor az már az enyém ingyen. Na éppen ezért van az, hogy az ebay-n akitől vásároltam 5-6 éve az már nem szállít Magyarországra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is elsunnyogod, hanem, hogy sokan így tesznek. Nekem van ilyen ismerősöm.Ha nem fizetek felárat és regular szállítást kérek akkor pedig nem tudom elfogadni azt amikor 35+ munkanapon át csúszik a szállítás. Mindkét esetben amondó vagyok, hogy vegyenek igénybe jobb postaszolgáltatást vagy írják ki a valós szállítási időt vagy verjék le a postán, de semmiképp ne engem szívassanak.
Ezzel is úgy vagyok, hogy többet késnek a csomagok a hazai kiszállítás miatt, mint a Kína-Magyarország útvonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest