- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
Dyingsoul #30198 üzenetére
Én sem értek veled egyet.
A GB/Banggood/Fasttech és a többi kínai webshop ticket rendszere két célt szolgál: idő húzása, pénz megtartása.
Most viccelsz? Eddig nem sok olyan csomagom volt ami késett, de 70 centes kivételével mind megjött később. A legutóbbi GB-s később érkező motyóm 85 napra jött. A PayPal-t nem vontam még be, mert a ticket nyitás full refunddal végződött. Mikor megjött a csomag akkor újra kifizettem. Sajnos nálunk szokás az, hogy ha késve jön akkor az már az enyém ingyen. Na éppen ezért van az, hogy az ebay-n akitől vásároltam 5-6 éve az már nem szállít Magyarországra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is elsunnyogod, hanem, hogy sokan így tesznek. Nekem van ilyen ismerősöm.Ha nem fizetek felárat és regular szállítást kérek akkor pedig nem tudom elfogadni azt amikor 35+ munkanapon át csúszik a szállítás. Mindkét esetben amondó vagyok, hogy vegyenek igénybe jobb postaszolgáltatást vagy írják ki a valós szállítási időt vagy verjék le a postán, de semmiképp ne engem szívassanak.
Ezzel is úgy vagyok, hogy többet késnek a csomagok a hazai kiszállítás miatt, mint a Kína-Magyarország útvonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest