Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk1
aktív tag
eu expressz szállítás vámmentes ?
-
frenk1
aktív tag
a gearbest mennyire megbizható ?garanciát hogyan lehet rendezni ?
-
-
wierra
senior tag
válasz frenk1 #17460 üzenetére
Mindegy milyen ROM-mal küldi, értelemszerűen - ha már van - akkor fel kell tenni rá a MIUIHU8 aktuális legfrissebb ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
455
csendes tag
Pár kupon, hátha jól jön valakinek:
Xiaomi Bluetooth Audio Receiver 21$ helyett 19.99$ (napi 100 db): GBXMLYQ [link]
Xiaomi Mi 6 4G Smartphone - CERAMIC VERSION 6GB RAM 128GB ROM BLACK 549.99$ helyett 519.99$ (napi 100 db): MiK64Gs [link]
Xiaomi Mi5s 4G Smartphone – GOLDEN 258.99$ helyett 239.99$ (napi 29 db): Mi5sX4 [link]
Lenovo Moto Z Play 253.99$ helyett 237.99$ (napi 50 db): LMotoZ [link]
Jumper EZpad 6 2 in 1 Tablet PC 185.99$ helyett 179.99$ (napi 100 db): EZpad6 [link]
Cube WP10 89.99$ helyett 79.99$ (napi 50 db): GB3WP10 [link]
H96 Pro TV Dongle 48.89$ helyett 44.99$ (napi 100 db): GBH96PRO [link]
Fmart FM - R330 Smart Robotic Vacuum Cleaner 169.99$ helyett 149.99$ (napi 100 db): FMR330 [link]
Cop Rose x6 Smart Robot Window Cleaner 288$ helyett 179.99$ (napi 100 db): COPX6 [link][ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Most szoltak a csaladban, hogy kellene mi band 2 meg.
Persze mar semmi kupon nem jo ra.
Nem tud valaki intezni, vagy szerezni kupont? A 19.99-essel mar boldog lennek, de ket hete volt mar 17.99-es is...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
455
csendes tag
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy csinaltak,de 10 nap alatt megjott egy mp3 lejatszo Kinabol. :-)
Mondjuk Nemetorszagba lakom,nem tudom befolyasolja e ez,de ez nagyon jo ido!!!
Belgium postal jott a cucc. -
frenk1
aktív tag
honorsell.com weboldalról van infótok ? Ha nem eu raktárról rendelem mennyi a vám hogyan számolják ? Ezen az oldalt nagyon jó áron vannak uj telok ? Mi6, samsung galaxy s8, p9, p10 stb.
-
sambenez
addikt
Mert nem az Europe registered, hanem a Priority Line alatt lévő EU express ( ezt a DPD hozza ) ami vám/áfa mentes.
Nem tudom ez most a GB sara vagy a kínai postáé, de 20 nap alatt eddig jutott a csomagom "Departure to country of destination". Ha jól értem 20 nap kellett, hogy elinduljon? Ilyen sem volt még nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Airedhyal
aktív tag
Üdv mindenkinek.
7. -én rendeltem egy telefont, és még mindig postázásra vár. Ez normális ennél a boltnál hogy ilyen sokáig ülnek rajta?
-
Exelsior24
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?