Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz expander #17802 üzenetére
Én akkus fúróba raktam a sony vtc-t cellákat a régi NI-MH helyére(természetesen a töltőt is cserélni kellett) . Oda a Panasonic valószínűleg kevés lett volna , mert egy hasonlóval próbálva először simán le lehetett fogni a tokmányt. Viszont a Panasonic-nak a kapacitása nagyobb tehát ahova nem kell a nagy áramerősség ( pl. ledes lámpa) oda az a jobb,mert tovább bírja. A csoki LG meg a kettő között van.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz expander #17805 üzenetére
Az előbb linkel 4$-os LiitoKala Lii - 202 tökéletes, ha nagyobb terveid is vannak (tesztelés , merítés, 4 slot ) akkor az 500 -as ugyanebből.
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz dugesz77 #17806 üzenetére
egyaltalan semmi extra nem kell, csak hogy ezt a 2db (valszeg akkor) VTC-t biztonsagosan tudja tolteni. magyar oldalakon lattam xtar toltoket, 3ezer ft kornyeken (plussz volt ahol toltofej +3ezer), ezert tunik furcsanak nekem, hogy ezt minosegromlas nelkul ki tudja valtani a 4dollaros ?
-
dugesz77
őstag
válasz expander #17807 üzenetére
Nekem mondjuk pont nincs a 200-as csak a kis tesó a 100-as és a nagy tesó az 500-as. Szerintem a 100/200/400 ugyanaz csak a slot számában változnak. Mind jó töltő. Nézd meg az értékeléseket GB-n . Plusz funkció ezeknél ,hogy fordítva is működnek tehát a cellát benne hagyva power bankként is működnek.
-
Detty1991
újonc
Sziasztok!
Július 15.-én adtam le egy rendelést Gearbest-en.és azóta sem történt változás a rendelésem státuszánál!
Jelenleg is Processing felirat talállható a rendelésemnél,szerintetek mi lehet a probléma?(csatóltam egy képet is miről van szó) Felvettem a kapcsolatot a gearbest-el is de csak ilyen üzeneteket kapok tőlük :(I)
Due to the sales of this product is particularly good , suppliers can not meet all the needs of customers.
I suggest you wait 2 weeks.
We will dispatch for you in 3-5 days after the goods in storage.
Please contact us at any time if you require further assistance.Best regards
Winifred
Gearbest Customer Service(/I)
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-08/01/671377_ti6329ghcgztlzqy_gearbest.png
Rendelésem leadása óta 12 munkanap tellt el mégsem történik semmi,de a pénzt ugye már levonták 15.-én,szerintetek érdemes várnom még??? Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?Elnézést ha rossz helyre írtam ezügyben! Köszi előre is a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
veterán
válasz Detty1991 #17814 üzenetére
Remélhetőleg most már olyan időt adtak meg amit tartani is tudnak.
Én is nem rég jártam hasonlóan, nem figyeltem mikor postázzák. Végül hamarabb kaptak belőle, de 1 hónapot így is várnom kellett.
Szívesen, holnap ha tudok pontosabbat, privátba írok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Exelsior24
aktív tag
Jóváírták mai nap folyamán a +15 GB pontot a mobil appos napi belépésekért.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
cidalain
veterán
válasz pvt.peter #17819 üzenetére
Biztosan vannak masok is. Nekem egy hasonlo ultrafire van, csak bringas tarto nelkul, csak elemlampakent hasznalom. A muanyag villogos atlagos bringalampanal szazszor jobb.
Biztos van komolyabb reflektor is, de ahhoz kell a speci akku (18650), esetleg valami meg nagyobb kulso tap. Szerintem ceruzaakkus taplalassal ez eleg korrekt ennyiert a bringas tartoval egyutt. Ha nem 2 eve ultem volna utoljara a bringan (sotetbe kb 5 eve nem mentem), akkor vennek en is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
zeon.hu
nagyúr
Volt már a 0.1$-os szemüveg tisztító?
(csak a kínai raktárból!)
Kupon kód: PGSSCEMás:
Mobil alkalmazásban délután kínaiul jelent meg fizetésnél a paypal ablak (most asztali gépen nem).
Másnál is ilyen lett?[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
cris78
őstag
Találtam ma egy bicikli hátsó lámpát valami 1$-t. Feladás szeptember 6-10. És nem előrendelés, mert régóta van.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Sterilzona
senior tag
válasz dugesz77 #17803 üzenetére
Szia
Hogyan ?
Esetleg csinaltal kepeket ? Ezeket az akukat ossze kell vhogy forrasztani is, nem, heggeszteni,pasz. Otthon csinaltad?
Hogy ne keljen forrasztani, ilyen box szeruseg nem letezik?
Ahova csak berekom az akut, es rogton egymashoz kapcsolodnak, ahogy azt forrasztassal is elernenk. -
dugesz77
őstag
válasz Sterilzona #17825 üzenetére
Igazándiból nem éri meg vele vesződni. Mire megveszed hozzá a töltőt+cellákat vehetsz egy aldis vagy Lidl kisgépet 10 körül ami 3 év garanciával szinte ugyan azt tudja. Ha csak nem több géped van vagy nagyobb értékűek. Ha komolyabban érdekel PM-ben keress meg.
-
bokaszalag
csendes tag
Sziasztok,
tudjátok magyarországi időzóna szerint mikor kezdődik a "nap" Gearbestéknél? -
Beni2360
félisten
válasz zeon.hu #17821 üzenetére
Hát a fene tudja, hogy normálisan lehet-e használni?
Mi van ha elzsírosodik és bekoszolódik. A 10x10 cm-s mikrószálas kendőt is illik hetente kimosni akkor ez a picur felületű akármi nagyon gyorsan elveszti a tisztítási tulajdonságát.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vasi89
addikt
(Official International Version) Original Xiaomi Mi TV Box
KÓD: GBHSC18
53.99$
nem sok van belőle, de nálam jelenleg még elfogadja.
-
Criminal017
őstag
válasz bokaszalag #17828 üzenetére
Hajnali 2-3 körül, de a legaktívabbnak olyan reggel 6 körül làtom őket.
-
m4rk.89
aktív tag
Rendeltem 2 üvegfóliát amit nem postáztak el, viszont PP-vel már fizettem. Mi a menete ha vissza akarom igényelni a pénzem?
-
-
bokaszalag
csendes tag
válasz Criminal017 #17832 üzenetére
Csak hogy a napi n db, ami olcsóbb mikortól számít. Bár gondolom sok esély úgy sincs
-
cidalain
veterán
válasz m4rk.89 #17840 üzenetére
passz, ki kell próbálni. max azt írja vissza a kínai csóka, hogy bocs, már feladtuk, nem tudjuk visszacsinálni.
de a packed az még a dispatched előtt van.
viszont ha most írod a levelet, azt majd csak holnap olvassa a kínai, mert már ott vége a napnak. ha a már becsomagolt cuccot előbb feladja, mint hogy olvasná a ticketet akkor bukta.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sambenez
addikt
válasz bokaszalag #17841 üzenetére
A napi pontokért a bejelentkezés hajnali 2kor vált. Gondolom akkor mindenre ez az időpont a nap kezdete.
-
fastsquirrel
csendes tag
Sziasztok,
Még tavaly a black friday-en redneltem egy ONDA tabletet a fiamnak. Február végén elkezdett haldokolni az aksija, felvettem a kapcsolatot a Gearbest supporttal, kérték hogy küldjem vissza javításra. Valamikor április közepán feladtam, júniusban rákérdeztem hogy mi a helyzet (nem vagyok türelmetlen fajta, meg nem is volt létszükséglet :-) ) mondták hogy javítás alatt, kérnek 15-20 napot. Most vasárnap megint kérdeztem h mi a helyzet, válaszoltak, hogy nem javítható és felajánlanak 68 USD a Gearbest accountomra. Kérték, hogy foagadjam el. Oké, visszaírtam, hogy accepted. Erre jön egy levél, hogy az előző levelüket tekintsem tárgytalannak mert a tablet azért javíthatatlan, mert szállítás közben sérült meg, és hogy 20 USD-t ajánlanak fel.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nekem elég átverés szaga van az egésznek, Miért nem jelezték június óta, hogy a tablet sérülten érkezett?
Szívesen fogadnák ötleteket, hogyan járjak el ebben az esetben. Vagy ezt már megszívtam?Előre is köszi.
FS
-
cidalain
veterán
válasz fastsquirrel #17845 üzenetére
Hivatkozz az aprilisi levelre, hogy akkor mar javitas alatt volt, es ok szot nem ejtettek a szallitasi serulesrol. Majd amikor kesobb erdeklodtel, meg mindig nem volt szo szallitasi serulesrol, csak a harmadik levelben. Ezt te nem tudod elfogadni, hogy a felajanlott osszeg elfogadasa utan "derult csak ki" a szallitasi serules, holott a tablet mar aprilisban naluk volt. A szallitasi serules miert csak 4-5 honap utan derult ki, ezt onmaguktol miert nem kommunikaltak hamarabb?
Milyen szallitasi serulesrol van szo? Fotozzak le a serult csomagot, es a serult tabletet! Ok is igy szoktak kerni, kifogasuk nem lehet. Amennyiben nem tudjak ezt erdemben bizonyitani (mivel aprilisban kaptak, valoszinuleg nincs meg a csomag), akkor nem tudod elfogadni a valaszukat, es cseretabletet, vagy 100%-os refundot kersz. (A 68-t eleve nem fogadtam volna el, hacsak nem annyiert vetted ugye)Faszaul kicsusztal a paypal 180 napos vedelmebol egyebkent. Igy az egyetlen jarhato ut a penzhez a hatarozott, celtudatos kommunikacio, ertelmesen, nem fenyegetozo stilusban.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
madarasz92
őstag
Erről a szállítási módról tud valaki valamit? [link] Elektromos rollert rendeltem kb 3hete, Kínában 2hetet utazott ahogy láttam a trackingban jelenleg Kazahsztánban jár.
Vasúton és 4000km-re van még kishazánktól , gondolom vámolni fogják itthon. Mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest