Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Voltam, szerintem megint bukás...
Következőre kidolgozok jóadag típusfeladatot, most csak az elmélettel volt időm megint barátkozni, az meg magában semmire se jó.
Első feladat pofon egyszerű, egy valószínűséggel kapcsolatos bizonyítás, a második sűrűségfüggvény és eloszlásfüggvény, itt megakadtam kb. a vizsga végéig... Megigérte a tanár is hogy fel lesznek valahova rakva a kidolgozások, az nagy segítség lesz (hamár a következő előkészítő elmarad).
A 3-4 eloszlás lett volna, az 5-6-ig meg nem is olvastam a lapot.
Adatbázisokból mire lehet számítani?
Ill. gazdaságtörténetből? Anno még kultúratörténetem volt, csak miután 2002-esektől átkerültem a 2003-okhoz rámsózták ezt a szart is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest