- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Hali !
Csatlakozom akkor én is innen Zalaegerszegről
Nekem a vizsgák 80% van meg (most vagyok a 3.évf végén, sajna a 80%-ban nincs benne a mat1-2 meg a szigorlat
)
Igazából itt látszik hogy mennyire fontos bejárni. Én a első évet végiglógtam mondván van időm vizsgázgatni késöbb, aztán másodiktól mindig (na ez azért nem teljesen így van
) bejártam és azóta egy elmaradásom sincs. Ez a 20% vizsgaelmaradást csak az elsős tantárgyak teszik ki....érdemes bemenni...főleg ha az ember ennyi lóvét kiad rá.
A színvonal az tényleg érdekes néha, bár nagyrészt olyan tanárok vannak akik azért értenek a dolgokhoz meg lehet tanulni is az órákon, de volt olyan infotanár akinek én magyaráztam el hogy jelenleg nem a 8x AGP a legújabb hanem a 16xPCI-E, asse tudta miről van szó... csak hajtogatta hogy a PCI az már a múlt.
Ettől függetlenül a könyvek szerintem is nagyon jók és tényleg próbálják a legújabb dolgokat tanítani (értem itt, hogy egy pécsi srác mesélte hogy egy másik ''nevesebb'' fősulin ők Pascalt tanulnak programozásból, itt meg azért a Java-t nyomják jobban).
A lényeg ha valaki akar tanulni az itt is megteheti !
A GDF diploma meg nem tom mennyit ér itthon, de én nem is eme kicsiny országban szeretném hasznosítani. Külföldön meg szerintem mindegy..
Üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Multi detektor
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)