Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Hali !
Csatlakozom akkor én is innen Zalaegerszegről
Nekem a vizsgák 80% van meg (most vagyok a 3.évf végén, sajna a 80%-ban nincs benne a mat1-2 meg a szigorlat
)
Igazából itt látszik hogy mennyire fontos bejárni. Én a első évet végiglógtam mondván van időm vizsgázgatni késöbb, aztán másodiktól mindig (na ez azért nem teljesen így van
) bejártam és azóta egy elmaradásom sincs. Ez a 20% vizsgaelmaradást csak az elsős tantárgyak teszik ki....érdemes bemenni...főleg ha az ember ennyi lóvét kiad rá.
A színvonal az tényleg érdekes néha, bár nagyrészt olyan tanárok vannak akik azért értenek a dolgokhoz meg lehet tanulni is az órákon, de volt olyan infotanár akinek én magyaráztam el hogy jelenleg nem a 8x AGP a legújabb hanem a 16xPCI-E, asse tudta miről van szó... csak hajtogatta hogy a PCI az már a múlt.
Ettől függetlenül a könyvek szerintem is nagyon jók és tényleg próbálják a legújabb dolgokat tanítani (értem itt, hogy egy pécsi srác mesélte hogy egy másik ''nevesebb'' fősulin ők Pascalt tanulnak programozásból, itt meg azért a Java-t nyomják jobban).
A lényeg ha valaki akar tanulni az itt is megteheti !
A GDF diploma meg nem tom mennyit ér itthon, de én nem is eme kicsiny országban szeretném hasznosítani. Külföldön meg szerintem mindegy..
Üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)