Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jimhun

senior tag

Hali !

Csatlakozom akkor én is innen Zalaegerszegről :)
    Nekem a vizsgák 80% van meg (most vagyok a 3.évf végén, sajna a 80%-ban nincs benne a mat1-2 meg a szigorlat :((( )
    Igazából itt látszik hogy mennyire fontos bejárni. Én a első évet végiglógtam mondván van időm vizsgázgatni késöbb, aztán másodiktól mindig (na ez azért nem teljesen így van :) ) bejártam és azóta egy elmaradásom sincs. Ez a 20% vizsgaelmaradást csak az elsős tantárgyak teszik ki....érdemes bemenni...főleg ha az ember ennyi lóvét kiad rá.

A színvonal az tényleg érdekes néha, bár nagyrészt olyan tanárok vannak akik azért értenek a dolgokhoz meg lehet tanulni is az órákon, de volt olyan infotanár akinek én magyaráztam el hogy jelenleg nem a 8x AGP a legújabb hanem a 16xPCI-E, asse tudta miről van szó... csak hajtogatta hogy a PCI az már a múlt.
    Ettől függetlenül a könyvek szerintem is nagyon jók és tényleg próbálják a legújabb dolgokat tanítani (értem itt, hogy egy pécsi srác mesélte hogy egy másik ''nevesebb'' fősulin ők Pascalt tanulnak programozásból, itt meg azért a Java-t nyomják jobban).
    A lényeg ha valaki akar tanulni az itt is megteheti !
    A GDF diploma meg nem tom mennyit ér itthon, de én nem is eme kicsiny országban szeretném hasznosítani. Külföldön meg szerintem mindegy..

Üdv

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák