Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Végső soron nekem az angol nem gáz, de azért biztos van pár diák, akit zavar a dolog.
Az aktiválást csak azért kérdeztem, mert nekem rohadt idegesítő volt, mondjuk én xp alatt is megkerültem, ott nem volt nehéz.
Tényleg, ha kijön hivatalosan az sp3 mostmár nemsokára, akkor vajon felveszik az sp3-as xp-t is a listába, vagy mindenki barkácsolja magának nlite-tal?Ezt a Campus/MSDNAA dolgot meg már végkép nem értem, ha lesz egy kis időm, akkor szerintem utánaolvasok hogy mi a különbség a kettő között (akkor most a Campus lenne, ami után tejel az állam, és az MSDNAA-nál pedig a suli egyezik meg külön az Ms-sel? Mert ha a suli külön, akkor el tudom képzelni, hogy eltérjenek a hivatalos MSDNAA listától).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest