Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Végső soron nekem az angol nem gáz, de azért biztos van pár diák, akit zavar a dolog.
Az aktiválást csak azért kérdeztem, mert nekem rohadt idegesítő volt, mondjuk én xp alatt is megkerültem, ott nem volt nehéz.
Tényleg, ha kijön hivatalosan az sp3 mostmár nemsokára, akkor vajon felveszik az sp3-as xp-t is a listába, vagy mindenki barkácsolja magának nlite-tal?Ezt a Campus/MSDNAA dolgot meg már végkép nem értem, ha lesz egy kis időm, akkor szerintem utánaolvasok hogy mi a különbség a kettő között (akkor most a Campus lenne, ami után tejel az állam, és az MSDNAA-nál pedig a suli egyezik meg külön az Ms-sel? Mert ha a suli külön, akkor el tudom képzelni, hogy eltérjenek a hivatalos MSDNAA listától).
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest