Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Végső soron nekem az angol nem gáz, de azért biztos van pár diák, akit zavar a dolog.
Az aktiválást csak azért kérdeztem, mert nekem rohadt idegesítő volt, mondjuk én xp alatt is megkerültem, ott nem volt nehéz.
Tényleg, ha kijön hivatalosan az sp3 mostmár nemsokára, akkor vajon felveszik az sp3-as xp-t is a listába, vagy mindenki barkácsolja magának nlite-tal?Ezt a Campus/MSDNAA dolgot meg már végkép nem értem, ha lesz egy kis időm, akkor szerintem utánaolvasok hogy mi a különbség a kettő között (akkor most a Campus lenne, ami után tejel az állam, és az MSDNAA-nál pedig a suli egyezik meg külön az Ms-sel? Mert ha a suli külön, akkor el tudom képzelni, hogy eltérjenek a hivatalos MSDNAA listától).
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Ventilátor! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest