Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én is ma voltam az információs központban, és minden kérdésemre tudtak válaszolni. Hát ilyet én még nem basztam az elmúlt pár év alatt (már elnézést a kifejezésért)!
Aki bent volt lány, nagyon jól informált és segítőkész volt
, kb. 15 perc alatt sikerült több kérdésre választ kapnom, mint az elmúlt pár évben a to-n.orkester : nem elméleti feladatlap, csak elmélet is van rajta. Szokásos számítások, azt hiszem egy feladat volt ahol x-elgetni kellett a jó választ, de már ez is elmélet ugye... Amúgy én is megyek még a hónapban számvitelből, remélem nem szivatnak meg már megint. Ill. én is hülye vagyok, mert nem elég alaposan készülök fel, mindig van pár apróság amivel sikerül számítási hibát generálnom, onnantól meg már bukik az egész feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gurulunk, WAZE?!
- Battlefield 6
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, kb. 15 perc alatt sikerült több kérdésre választ kapnom, mint az elmúlt pár évben a to-n.