- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én is ma voltam az információs központban, és minden kérdésemre tudtak válaszolni. Hát ilyet én még nem basztam az elmúlt pár év alatt (már elnézést a kifejezésért)!
Aki bent volt lány, nagyon jól informált és segítőkész volt
, kb. 15 perc alatt sikerült több kérdésre választ kapnom, mint az elmúlt pár évben a to-n.orkester : nem elméleti feladatlap, csak elmélet is van rajta. Szokásos számítások, azt hiszem egy feladat volt ahol x-elgetni kellett a jó választ, de már ez is elmélet ugye... Amúgy én is megyek még a hónapban számvitelből, remélem nem szivatnak meg már megint. Ill. én is hülye vagyok, mert nem elég alaposan készülök fel, mindig van pár apróság amivel sikerül számítási hibát generálnom, onnantól meg már bukik az egész feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kb. 15 perc alatt sikerült több kérdésre választ kapnom, mint az elmúlt pár évben a to-n.