Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Elég sokat olvasgattam a tételeket, volt pár amit nem tudtam, kivételesen meg is úsztam azokat. De nem hinném, hogy egy 2est nehéz lenne összeszedni, mert talán ha 1 ember bukott aznap a kb. 30ból. Legalábbis nem sokan panaszkodtak. Mindenkiből kihúzták a 2est ha jól emlékszem. Na miattuk lassan is haladtunk.
Környezetg. biztos kell? Csak mert nekünk nem kellett. Azt tudom, hogy hivatalosan a listán volt, de a tanárnő mondta, hogy az nem lesz benne. Persze azóta változhatott.
Na megyek, remélem beférek Statisztikai szoft. gyakorlatra, mert nem szeretnék vizsgázni belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Környezetg. biztos kell? Csak mert nekünk nem kellett. Azt tudom, hogy hivatalosan a listán volt, de a tanárnő mondta, hogy az nem lesz benne. Persze azóta változhatott.