Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Hú, hát akkor nagyobb a keveredés mint gondoltam: még '99-ben kezdődött a gazdasági képzés Közgazdász gazdasági informatika szakon néven, azt hittem ebből lett most Gazdálkodási és menedzsment szak, de ezek szerint volt itt más is...
Egyébként én Gazdálkodási és menedzsment (BA) szakon vagyok jelenleg, nem tudom ez számít-e. (Teljes káosz nekem ez az új felállás BA, BSc, meg kiskutyafüle, nem igazán tudom mi micsoda; régen a főiskola/egyetem rendszer sokkal egyszerűbb volt...)
Ez a "túlfutó" évfolyam nagyon korrekt, megjegyzem, van egy olyan érzésem, hogy jól fog még jönni.

(#1674) Így hirtelen átfutva jól vettem le, hogy a hallgatói jogviszony megszűnésével tovább használható a szoftver, csak nincs hozzá update?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest