Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz FragMaster #1642 üzenetére

Akkor ennek én is utánanézek, igaz ezt a nyelvvizsga dolgot én is halogatom már egy ideje... A közép c-m nekem is megvan majdnem 7 éve, csak mivel inkább szövegek értésére használom nem beszédre/írásra azok kicsit elsikkadtak...
    Ha már említettem a headway-t, találtam a könyveikhez kapcsolódó online teszteket, kezdésnek nem is rossz...
    Még azon gondolkoztam, hogy megvan a Pratctical English Grammar című könyv, hogy abból minden nap átnézek 1 anyagot.

Pénzügy szigorlaton mikor volt ez a kérdés? Csak mert előző félévben raktam le, akkor voltam félév elején meg januárban is és egyszer nem szerepelt... Mondjuk volt hasonló, egy OTP-s reklámszöveg 3 portfólióval és hogy ezekből mikre következtet. Ott rá is kérdeztem Varga Zoltántól hogy erre a kérdésre van-e valami ultimate jó válasz, ő meg azt mondta hogy igazából nincs sablon válasz, bármit lehet írni, a lényeg a kreativítás és az önálló gondolkodás.

Shodan : dettó ugyanez, a maradék 4 tárgyamat már mind harmadjára kellene felvennem, ennek ellenére etr-ben engedte a felvételüket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés