Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Akkor ennek én is utánanézek, igaz ezt a nyelvvizsga dolgot én is halogatom már egy ideje... A közép c-m nekem is megvan majdnem 7 éve, csak mivel inkább szövegek értésére használom nem beszédre/írásra azok kicsit elsikkadtak...
Ha már említettem a headway-t, találtam a könyveikhez kapcsolódó online teszteket, kezdésnek nem is rossz...
Még azon gondolkoztam, hogy megvan a Pratctical English Grammar című könyv, hogy abból minden nap átnézek 1 anyagot.Pénzügy szigorlaton mikor volt ez a kérdés? Csak mert előző félévben raktam le, akkor voltam félév elején meg januárban is és egyszer nem szerepelt... Mondjuk volt hasonló, egy OTP-s reklámszöveg 3 portfólióval és hogy ezekből mikre következtet. Ott rá is kérdeztem Varga Zoltántól hogy erre a kérdésre van-e valami ultimate jó válasz, ő meg azt mondta hogy igazából nincs sablon válasz, bármit lehet írni, a lényeg a kreativítás és az önálló gondolkodás.
Shodan : dettó ugyanez, a maradék 4 tárgyamat már mind harmadjára kellene felvennem, ennek ellenére etr-ben engedte a felvételüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Napelem
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- ASUS Geforce GTX1060 OC 6GB
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- Amazfit Cheetah okos óra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest