Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hát úgy tűnik a méltányossági félévben biztos lesz infokommunikációm.
Ha tudtam volna hogy még most pénteken is lesz vizsga, fel se jelentkeztem volna az előző péntekire... Úgy talán meglett volna a térinformatikám is (ez tényleg elég szopatós, még 1 tárgy ami megmarad utolsó félévre)... Persze mire ki lett javítva az infokomm. már megtelt a hely a pénteki vizsgára, írtam a tanárnak, de nem fogja kibővíteni. 
Informatikai rendszerek szervezéséből meg úgy vettem észre hogy az iliason eladott tesztlapok fedik kb. a vizsga nagy részét pár kivételtől eltekintve, ez szerintem meglesz.
Az MI nem volt túl nehéz, legalábbis nem lett volna az ha nem úgy kellett volna vizsgára tanulnom hogy taknyom-nyálam egybefolyik, meg vizsgáznom se így lett volna jó... Talán összejön a 2-es, ha nem megyek jövő félévben, szvsz 1-2 nap intenzív tanulással bőven össze lehet szedni egy kettest vagy egy hármast (főleg hogy ahogy néztem a pontokat a kettes már a feladatokból összejön).
Biztonságszervezői menedzsment meglett, nem volt nehéz. Nem volt elég vizsgalap, így 2-en csak a kifejtős kérdéseket írtuk a többiek lapjáról, a teszt részt nem.

Ja, ma arra értem oda a suliba, hogy valaki a bejáratnál a földön fekszik, körülötte rendőrök. Megkérdezem az egyik kint cigiző lányt hogy itt mi történt?

Elmondása szerint a gyerek állítólag egész nap zaklatta valamelyik tanárnőt, a rendőrök már délelőtt voltak kint, de akkor elmentek mivel semmi tetlegesség nem történt. A gyerek meg állítólag rohangált körbe-körbe olyanokat kiabálva hogy "Én vagyok a fűrész!", meg zaklatta az egyik tanárnőt
(arra nem tért ki a lány hogy milyen minőségben történt a zaklatás)...
Bazz hihetetlen hogy milyen bomlott elméjű arcok is járnak ide... Mondjuk azt se tartom kizártnak hogy tele volt LSD-vel vagy valami másmilyen tudatmódosító szerrel a srác, legalábbis épeszű ember tisztán ilyet nem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha tudtam volna hogy még most pénteken is lesz vizsga, fel se jelentkeztem volna az előző péntekire... Úgy talán meglett volna a térinformatikám is (ez tényleg elég szopatós, még 1 tárgy ami megmarad utolsó félévre)... Persze mire ki lett javítva az infokomm. már megtelt a hely a pénteki vizsgára, írtam a tanárnak, de nem fogja kibővíteni.