Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Na lejárt a szerkesztési idő amíg kint voltam a konyhában cigizni.
Tehát töltelék tárgyak, pl.: szociológia, poitológia... Szvsz nem egy nehéz az anyag belőlük, megfelelő általános műveltséggel kb. 0 készüléssel megcsinálhatóak...
A nehezebb tárgyaknál meg tényleg nem árt tudni hogy miből is van a számonkérés. Vállalati pénzügyekből jártam úgy még régen hogy nem tudtam hogy csak számítási feladatok vannak, azt hittem hogy elmélet van mint pénzügyi alapismeretekből. Utána vizsgán igencsak meglepődtem.

Szopatós tárgyakra azért jóval többet kell készülni, pl. Számítógéphálózatok és hálózati szoftverek, számvitel, számvitel és elemzés, matek2...
Mondjuk a számvitelek sokak szerint könnyebbek lettek mióta nem a Szegediné Lengyel Piroska tartja, én is a Keresztesnél mentem át belőle.
A Kontrolling meg pont azóta lett könnyebb mióta nem a Keresztes kéri számon.
Infós tárgyakból is van ami vicc kategória, pl.: operációs rendszerek, informatikai alapszoftverek 1-2, ugyanezek megvannak gazdasági oldalon is: makro-mikro, környezetgazd., környezeti menedzsment, minőségmenedzsment, stb...
Persze ezekre sem árt odafigyelni, pl. úgy elég könnyű megbukni ha nagyon alábecsülöd valamelyik tárgyat és úgy vagy vele hogy ez rohadt könnyű úgyis átmész belőle.
szerk.: így belegondolva a matek 1 se volt egy nehéz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest