Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Na lejárt a szerkesztési idő amíg kint voltam a konyhában cigizni.
Tehát töltelék tárgyak, pl.: szociológia, poitológia... Szvsz nem egy nehéz az anyag belőlük, megfelelő általános műveltséggel kb. 0 készüléssel megcsinálhatóak...
A nehezebb tárgyaknál meg tényleg nem árt tudni hogy miből is van a számonkérés. Vállalati pénzügyekből jártam úgy még régen hogy nem tudtam hogy csak számítási feladatok vannak, azt hittem hogy elmélet van mint pénzügyi alapismeretekből. Utána vizsgán igencsak meglepődtem.

Szopatós tárgyakra azért jóval többet kell készülni, pl. Számítógéphálózatok és hálózati szoftverek, számvitel, számvitel és elemzés, matek2...
Mondjuk a számvitelek sokak szerint könnyebbek lettek mióta nem a Szegediné Lengyel Piroska tartja, én is a Keresztesnél mentem át belőle.
A Kontrolling meg pont azóta lett könnyebb mióta nem a Keresztes kéri számon.
Infós tárgyakból is van ami vicc kategória, pl.: operációs rendszerek, informatikai alapszoftverek 1-2, ugyanezek megvannak gazdasági oldalon is: makro-mikro, környezetgazd., környezeti menedzsment, minőségmenedzsment, stb...
Persze ezekre sem árt odafigyelni, pl. úgy elég könnyű megbukni ha nagyon alábecsülöd valamelyik tárgyat és úgy vagy vele hogy ez rohadt könnyű úgyis átmész belőle.
szerk.: így belegondolva a matek 1 se volt egy nehéz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- Sweet.tv - internetes TV
- Antik TV internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest