- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ágica73
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Helló!
Köszi mindenkinek a grat-ot!!!!
Hát nem volt azért olyan könnyű. 2 hétig minden éjszaka hajnal 3-4-ig tanultam. Kell valakinek az én puska rövidített változata, elküldöm.
Szóval Ratkó bejött egyedül, majd megadta matekból és gazdstatból a feladatokat. Mindenkinek mást. Utána adatb-ból választhattunk tételt.
/Én voltam adatbázisból szigorlatelőkészítőn./ .. Utána lehetett kidolgozni a tételeket. Elég vázlatosan leírni, azt megnézik és belekérdeznekm egy-két helyen. (mármint a Ratkó).
Félk óra után bejött a Karácsony és kérdezte ki akar sztech-ből menni hozzá. Én gyorsan mentem, bár nem küldött el, hogy nekem adatbázis van, és 3-ra levizsgáztam nála.
Hozzá kell menni, mert ott azért van esély. Utána folytattam a többi tétel kidolgozását. Puskázni összesen talán 2 percet ha lehetett
, mert járkált a Ratkó. És azt is csak a legelején. Hál istennek utána jött Kupcsik, de az nagyon fingatta az embereket.
Szóval azt puskázd először, /mármint ha van lehetőség/, amihez gőzöd sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Elektromos cigaretta 🔞
- Wuthering Waves
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzá kell menni, mert ott azért van esély. Utána folytattam a többi tétel kidolgozását. Puskázni összesen talán 2 percet ha lehetett
, mert járkált a Ratkó. És azt is csak a legelején. Hál istennek utána jött Kupcsik, de az nagyon fingatta az embereket.