Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddog
tag
beleolvastam az utolso par tucat hsz-be es orommel lattam hogy az aktualis ar levasarlasa nem olyan fasza (bar annyira nem olvastam vissza hogy megtudjam miert) velem is ezt akartak megetetni par eve a bluefishben egy ti4200-vel de valahogy unfrankonak tunt a dolog es nem mentem bele
a lenyeg:
egy fogyasztovedelmi ujsagban olvastam nehany hete hogy a garanciat az az uzlet koteles intezni ahol vettem a cuccot es ahol azt mondjak szakszervizbe vigyem ott sunyik
most meg vettem egy kamerat (zsenialis otlettel az electro world-ben engedve az alacsony ar csabitasanak) aminek azonnal behalt az aksija
a garanciajegyre ra van irva hogy barmelyik uzletukbe vihetem es pont egy ilyen uzlet esett utba
elso korben el akartak kuldeni vele oda ahol vettem mutatom hogy mit irnak es aszongya hogy ja tenyleg
aztan elkuldtek volna szakszervizbe
mondom: nem kotelesek veletlenul ok intezni ahelyett hogy en szaladgalnek szakszervizbe?
aszongya: itthagyhatom de ugy 1-2 honap
ja bocs
ez eszembe sem jutott hogy ilyen egyszeru kijatszani ezt a kotelezettseguket
ki akarja otthagyni a tok uj cuccot 2 honapra?
anyjukat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ASUS RTX 3060 TI
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest