Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N-vidi-A

őstag

Sziasztok!

Nagyon furcsa eset történt velem, és tanácstalan vagyok, hogy kihez forduljak, mert már 2 helyről jöttem el minden eredmény nélkül...

Tehát:

Lenne egy Nokia N86 mobilkészülékem, rendes NOKIA garanciával, annó 120-130e volt a készülék, most is 90e körül van újba...
    Ezt azért teszem hozzá, mert nem hiszem el, hogy egy ilyen értékű készülékkel ilyet lehet csinálni minden következmény nélkül...

A rövid történet az lenne, hogy volt párszor a készülék szoftver frissítésen, egyszer-egyszer bevizsgáltattam, stb, majd egyszer megfeküdt az alaplapja, be szervizbe...

Pár hét után visszakaptam, minden rendben, de mostanában tetszik egy másik készülék, ezt el szeretném adni, elkezdtem átnézni, rendben megvan minden tartozéka, papírja stb...
    Megvolt minden, aztán úgy döntöttem, megnézem az imei számot is, mi van vele, beírom a kódot, és egy kis "meglepetés" várt a kijelzőn...

"A készülék az imeit elhozva egy 6220 végű imeit dob ki, ami a nokiás garipapír ELEJÉN van.

A készülék akkumulátora alatt egy 5618 as végű van, ami be van ragasztva a garancia jegybe, ami főpanel csere néven..."

Amikor bementem megkérdezni, hogy-hogy lehet ez, azt mondták, hogy valamit a szervizben szúrtak el, viszont azóta már "bezárt" az a szakszerviz, így nem tudnak mit csinálni...
    Viszont, ha baj van, hozzam vissza nyugodtan ide, itt megcsinálják, de ez így tulajdonképpen "illegális"...

Természetesen ez így nekem kevés, egy közel 100e Ft-s készüléket így elbarmolnak, lényegében retteghetek, ha garanciális baja lesz, sőt, így eladni sem tudom, mert ez így valóban "illegális"...

Mondta az úriember, hogy telefonáljak a nokia-ba... Persze, gondoltam magamban, kb egy óra telefonálgatás után úgy is azt mondanák, nem tudnak mit csinálni, menjek be ide meg ide, aztán ott is leráznak...

Kérdésem a következő lenne, hova forduljak ezzel a bajommal?

Köszönöm előre is!

:R

Migiri, migiri, úgy ám! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés