Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN]Repa

aktív tag

válasz Csaba_20_ #3667 üzenetére

Veled azért nem lehet vitatkozni meg teljesen elfogult vagy és fogalmad sincs ,egy jó pár dologról attól még hogy ismered a jogokat. Ártott neked valaha valamit az a cég ? egyáltalán vásároltál már onnan ? nem tudom szerintem hanyagolni kéne ezeket a dolgokat ,mert egyáltalán nincs igazad ,sőt ,néha még olyanba is állást foglalsz amihez közöd sincs ,és nem is tudsz dolgokat. Ameddig nem járul hozza a kedves vásárló addig nem rakom ki a képeket ,de utána igen ,és akkor meglátod miről van szó barátom ! Kíváncsi lennék ,ha te adtad volna el neki és ő így hozná vissza te mennyire örülnél. :R

Amúgy neked szerintem a fotó se lenne elég mert akkor meg rámondod hogy Photoshop ,ezért nem szeretek veled vitatkozni. Feleslegesnek tartom ... Én mondom A te B ,csak nem tudom hogy ezt miért csinálod ,most komolyan ? régen ellenségek voltunk ,vagy itt szinte már az összes boltosba belekötöttél Gyuri27-től kezdve .... te egyáltalán vásárolsz valahol? Tényleg néha nem értem :O

Ariadne a jó példa ,egy értelmes ember akinek volt egy előítélete ,valamit tapasztalt és megváltozott utána a véleménye ,szerintem.Így a korrekt ,és neki van joga ítélkezni neked nincs.A mi topicunkat is megnézheted és tényleg próbálok segíteni midnenkinek a nap 24órájában

Új hozzászólás Aktív témák