Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fordjee
aktív tag
válasz
b3renil
üzenetére
Itt egy összehasonlítás a 2 vga-ról. [link]
Nem érdemes alacsonyabb ársávból sztem. Ott is ugyanezek a gépek vannak, lenovo, acer, tuf, csak egyre gyengébb hardverrel.
Ha ennyi pénz van és kell azonnal, akkor én az Asus-t ajánlanám, csak árukeresőn nézz rá, van olcsóbban is megbízható, nagyobb nevű boltból , esetleg rammal még bővítheted.
Acerről nincs túl jó véleménnyel senki, leginkább a hűtése miatt, gyenge és szar.
Én is minél olcsóbban akartam megúszni, msi gf63-al kezdtem, 1650-es vga-val 220-ért volt emagnál még november végén, de ahogy beleástam magam, egyre feljebb ment az összeg. Nehéz elfogadni, de baromi drága mulatság egy gamer laptop. Ugye a normális gamer laptopok 600 felett vannak sztem, azért elég nagy a különbség.
Esetleg még a használt játszhat, de onnan nem tudom, mi lehet a jó, meg kicsit veszélyes, ki tudja, melyiket hogy hajtották. -
fordjee
aktív tag
válasz
b3renil
üzenetére
Közben megnéztem, mi van 1660ti-vel.
Msi van 300-ért, gyenge a hűtése és a ház anyaga is eléggé olcsó fajta. Van kirakva gf63 Mediákban általában, ugyanaz a ház. Nekem egyébként bejön, hogy könnyű és vékony, de nem tűnik tartósnak. Van róla teszt notebookchecken.
Lenovo garancia miatt kilőve. (vagy bevállalod, hogy hátha nem lesz baja, 310-ért van most egy két helyen) .
Hp pavilion van még, azt nem ismerem, de annál olcsóbb az Asus, és biztos hogy nem jobb nála. 350ezer környékén nincs más. -
fordjee
aktív tag
válasz
b3renil
üzenetére
Ahogy előtte is mondták már... Nem neked kell megcsinálni, én sem értek hozzá, de sajnos muszáj, ha fontos a gép tartóssága.
Win-t tudsz venni olcsón, nálam az nem lenne szempont. Vga-t viszont nem tudsz cserélni benne.
Én is sajnálom a zephyrust, erősen gondolkodtam, hogy megpróbálok egy másikat, de elvetettem az ötletet. Nem is értem, hogy miért nem viszi vissza mindenki, másnak hogy működhet. De a külföldi fórumok teli vannak ezzel a hibával.
Miért nem a 1660ti-s strixet nézed? Komolyabb játékra a 1650-es vga kevés lesz. Prociban meg játék közben szerintem nincs nagy különbség hogy i5 vagy i7. Akkora biztos nincs mint a vga-ban. Amúgy a strix jó kis gép, sokan dicsérik, ebben az ársávban szerintem a legjobb választás talán. -
steelsec
aktív tag
válasz
b3renil
üzenetére
Ha olyan bolttol veszed akik szervizelnek akkor valoszinuleg kerheted ugy hogy megcsinaljak a pasztazast, anlkul csak magadat szivatod, mert hamarabb fogja elerni a throttle hofokot, es magas hotol rovidebb az elettartam is.
Nincs olyan laptop amit ne kellene ujrapasztazni, talan clevo amit ugy kersz hogy mar alapbol jo pasztat raknak ra(#44165) MaxxDamage : latom 1 perccel gyorsabb voltal
-
-
fordjee
aktív tag
válasz
b3renil
üzenetére
Volt mind a kettőm, bár csak rövid ideig. A zephyrus marha jól nézett ki , de volt egy ilyen baja:
[link] Nekem is ezt csinálta, szaggatott , használhatatlan volt. Nem ajánlom, bármennyire is szép.
A másik helyett meg inkább ezt venném:
[link]
Kicsit olcsóbb is, a Vga-ban pedig jóval nagyobb a különbség, mint a prociban. Játszani legalább egy 1660ti kell. Viszont pasztázni kell a vásárlás után.
A lenovo-t főleg a garancia miatt nem ajánlják. Egy ismerősöm 3 hét után visszakaptam a lenovo laptopját összekarcolt fedlappal, (elfogyott a fedlap, ezért küldték vissza így neki), aztán most visszakapta új fedlappal, de nem bootol a gép. Megint küldheti vissza. Gyalázatos a szervize.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Muerte