- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz SirRasor #79295 üzenetére
grat, szep melo
lattam tegnap delutan hogy ma lesz (ligeten at bicajoztam volna, de elzavartak), gondoltam is rad (meg haveromra aki szerintem szinten volt), hogy milyen jo lesz nektek , de lemaradtok a bl dontorol.ket eve nyaron meg a fiammal futkaroztunk mi is ilyen ket hid koros mokat annyira azert nem veszes, bar nem probaltam 15km utan.
szerk: megneztem, az emelkedo kb. 5:40-rol 6:20-r lassitott le, hat vazze te nyomtad ott is rendesen kemeny vagy . (verto dombot bevetted az edzestervbe?)
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz parandroid #79192 üzenetére
helyes, akkor dolgozol rendesen
jo lesz ez. -
tisn
addikt
válasz parandroid #79188 üzenetére
sajna az enyem nem solar
hogy all a tergyed? -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #79108 üzenetére
hat mindenhol ugyanabban a cipoben futok, ez most egy hoka bondi es egy csajos nimbus asicsektol. a nike vomero most pihiben van, az a 3. aktiv cipom. (hogy a raktaron meg mennyi van, nem is tudom mar )
szoval csillapitas megvan
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #79097 üzenetére
kiraly, tenyleg szep hely, ilyen helyen a legjobb futni
nem tudom kerdeztem e mar, vagy csak akartam (alzheimer )
hogy ugyan iden meg nem, de altalaban ilyenkor ezek az erdei utak felenk az alfoldon kiszaradnak es kemenyek.
ilyenkor is puhabb mint az aszfalt, vagy inkabb hanyagoljam es kizarolag rekortan?
-
tisn
addikt
válasz SpaceKombajn #79073 üzenetére
tipeges kellemesen kimeli a terdeket, nem olyan rossz az. mikor elkezdtem futni, volt egy oregebb csaj, legalabb 10km-ket futott, de szinte ilyen gyorsgyaloglos modon, apro leptekkel. es meglepoen gyors volt. de nem ertettem, azt hittem valami szuper energiatakarekos maratoni futomodszer (lehet epp az is)
most hogy fos a terdem megertem
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #79017 üzenetére
tudok futni mufuvon, de kurva uncsi 300m-es korok a focipalyan
fu meg terdig er, felek a kullancstol. most jok az erdei utak, hogy ennyi eso van, puhak, azt szeretem.fogyni kellene, de nem nagyon megy, amikor beteg voltam, akkor is csak mozogni nem birtam, enni azert igen
-
tisn
addikt
válasz #76500480 #78833 üzenetére
Először én sem hittem ezekben a bio dolgokban, aztán vásárlás során a GMO mentes csirkét bontva látszik színén, formáján, hogy ezt nem vénásan táplálták, mint a spa(RO)s csirkét.
annak nincs halszaga (nem daralt halmaradek tapot kap), en azert veszem azt. meg kicsit jobb tappal etetik, sargabb a husija. -
tisn
addikt
válasz tomcica #78774 üzenetére
amig lazas voltam es kohogtem addig nem volt semmi (csak kis bicaj), kis seta, kis kondi a menu
hidd el, barmilyen dagi vagyok is, mozogni szeretek, minden nap itthon ules kinszenvedes. mondom is asszonynak, hogy egesz telen poloban, rovidnaciban jarok, futok, most meg elmentem bicajozni hosszu ujju alaoltozoben (felul) es faztam (meg hulyenek is neznek )
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #78728 üzenetére
szoval 2 pb dontes, egy harmadik hely egy futoversenyen, kozben vegig uridok, es te azon nyavajogsz, hogy urido1 a tav elejen az miert gyorsabb mint urido2 a tav vegen
mondanam, hogy lofasz az osszes rinyagep seggebe
de csak annyit mondok, hogy ez szep munka volt, gratulalok.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78675 üzenetére
csaladi futas lesz, ilyeneken meg en sem szoktam utolso lenni. te 3x lekorozod az atlagfutot, nyugi
tomcica: azert megneznelek eloben, szerintem meg a belgradi videonal is poenosabb lenne
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz Aksomatic #78340 üzenetére
koszi.
mult hetvege elott volt egy hettel, hetvegen, nagyon megijedtem, sprintel az ellenfellel, eccer csak lelassitott es bicegni kezdett minden kontakt nelkul, azt hittem valami szetment a tergyeben.
utana mondta hogy boka, nem tudja mitol. mondtam neki szigoru pihi azon a heten, erre szerdan ott volt edzesen (es lattam, hogy nem jo)
csutortokon is persze. aztan penteken eljott velem kispalyara, fel ora utan beallt a kapuba, mert erosen santitott. szombati meccsre szerencsere nem ment (biroskodott, de ott is santikalt), vasarnapi meccset meg vegitolta, mert egy cserenk volt, es az egyik csatar bokaserult lett a 30. percben. a mai napig nem ertem hogy birta azt a 95 percet.
a heten vegre pihen rendesen. meg ket meccs van a hetvegen es vege a szezonnak. sok volt a minden hetvegen 2x90 perc + 4 edzes + 1 hobbifoci. -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78332 üzenetére
gg
lehet en is elhivtam volna a fiam, de meccse volt kozvetlenul utana, es igy is szar a bokaja.
(bokagyogyito csodareceptek johetnek)
-
tisn
addikt
na asszem ma nem lesz koci, fel ejszaka kohoges, laz.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78237 üzenetére
Nem kell mondani, a fiam 15, focizik, 0 futoedzessel sokkal sokkal gyorsabb mint en. Lanycsoportba beferne. Mindig meselek neki rolatok, oregfater videojat, a 84km feladast, lanyust a babakocsival, csaknorris kocogasait, meg ilyeneket
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78231 üzenetére
akkor latod, ez a titok a gyorsulashoz, nagypalyas foci.
-
tisn
addikt
válasz #64052736 #78160 üzenetére
koszi, en optimista vagyok, de a csaladban ezek a betegsegek futottak, szovan a genetikai hatter adott (ahogy apamnak is fajt a terde es dereka, es kombi bel/majrakban halt meg szegeny)
amig lehet futok, ha nem csinalok mast. uszas/kondi/bicaj az valoszinuleg joval tovabb mehet, focit mar felig leirtam sajnos (azt szerettem a legjobban)
sirrasor: feher ember varazslata a kinesio is mint a magnespaplan es a homeopatia is. nem az en vilagom, a tudomanyban hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest