- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
Igen, köszönöm az infót, tudom, hogy viszonyításképp írtad. Épp ezért én már számolgattam is fejben. Hogy szép füvem lenne, az túlzás
Tavasszal és ősszel egész elfogadható. Nyáron inkább hagyjuk, idén is gatyára égett, július-augusztusban nem is nyírtam füvet.
Én ezt a töltőt + akkut néztem hozzá csak így hirtelen: [link] Ezért írtam a 2x90 ezret. De valószínűleg olcsóbban is ki lehet hozni, igazad van. Főleg, ha csak egy dual töltőt vesz az ember.
Egyelőre nem szánok még ennyit fűnyíróra, csak játszom a gondolattal. Viszont ha tényleg akkust vennék a közeljövőben, akkor sajnos ez a ~300 ezer nagyon az alja, amit adnom kell érte. Viszont ez a PPRMA 40-Li A1, nekem most bestbuy-nak tűnik, mert semelyik gép nem jött ki eddig 350-400 alatt, ha kellő akku kapacitást szeretnék, ne adj isten, még önjárót is.
Viszont, ahogy írtam, kicsit félnék a Parkside-tól, mert nincs szervíz, meg semmi. Ha garanciaidő után romlik el, akkor cseszhetem. Olvastam már nem egy olyat, hogy pár év alatt gatya lett valakinek a Parkside fűnyírója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest