Új hozzászólás Aktív témák

• den89

tag

válasz 6030D #8527 üzenetére

Igen, köszönöm az infót, tudom, hogy viszonyításképp írtad. Épp ezért én már számolgattam is fejben. Hogy szép füvem lenne, az túlzás :) Tavasszal és ősszel egész elfogadható. Nyáron inkább hagyjuk, idén is gatyára égett, július-augusztusban nem is nyírtam füvet.

Én ezt a töltőt + akkut néztem hozzá csak így hirtelen: [link] Ezért írtam a 2x90 ezret. De valószínűleg olcsóbban is ki lehet hozni, igazad van. Főleg, ha csak egy dual töltőt vesz az ember.

Egyelőre nem szánok még ennyit fűnyíróra, csak játszom a gondolattal. Viszont ha tényleg akkust vennék a közeljövőben, akkor sajnos ez a ~300 ezer nagyon az alja, amit adnom kell érte. Viszont ez a PPRMA 40-Li A1, nekem most bestbuy-nak tűnik, mert semelyik gép nem jött ki eddig 350-400 alatt, ha kellő akku kapacitást szeretnék, ne adj isten, még önjárót is.

Viszont, ahogy írtam, kicsit félnék a Parkside-tól, mert nincs szervíz, meg semmi. Ha garanciaidő után romlik el, akkor cseszhetem. Olvastam már nem egy olyat, hogy pár év alatt gatya lett valakinek a Parkside fűnyírója.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés