Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-22 12:52:35

LOGOUT.hu

Üdv a Fűnyíró topikban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3598) HagaNRG válasza den89 (#3594) üzenetére


HagaNRG
őstag

Köszi a sok-sok tippet. A terület nagysággal kapcsolatban azért annyit igazítanák, hogy a 700m2 minimum megvan, plusz még mivel szomszédok nélkül élek egy 200m hosszú utcában- ami ugye nem közterület, csak lakatlan és beépítetlen magántelkekből áll), így általában a saját közérzetem érdekében inkább végigvágom az utcát is mindkét oldalt. De jó-jó, ne magyarázkodjunk, lényeg, hogy most fűbuzéria a fő hobbim és kész. (rokon szerint meg mind hülye, aki 25 ezernél drágábban vesz fűnyírót, mert a fű az fű, annyit nem ér egy gyep sem, hogy a végén több százezret dobjunk ki rá)

Az 500 Euros Husq 153S a valóság, ezt a nagyáruházban és a márkaboltban is igazolták, hogy ennyi. Hiába, ez most magyarországi akció, ez a 129 ezer Ft-os ár. Ha úgy vesszük, eléggé ár/érték arány, legalábbis méretarány bajnok a gép, ha úgy vesszük.

Nehezíti a dolgom persze, hogy még az eurós szlovák piac gépei is bekavarnak nekem és mivel az árfolyamon az egekben, hát, ez sem segít. Momentán tegnap lehet, hogy elhoztam volna a Briggs motoros Stigát, ha nem dobta volna be az eladó az utolsó pillanatban, hogy kártyát nem tud fogadni.
Most azt számolom éppen, hogy a "mindig az első ötlet a legjobb" hozzáállásnál maradva Alko COMFORT 51.0 SP-B PLUS meglenne annyiból, mint a 46-os Makita. (és azért az Alko az 51cm, és BS625EX motor). Az már majdnem ugyanazt tudja, mint a Husk 153S, csak 20k-val olcsóbban. (hiába, muszáj vagyok komolyan utánaszámolni mindennek, ha egyszer még a végén tényleg lehet, hogy egy benzines kasza is kell mellé)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.