- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
btraven #112953 üzenetére
Ha jók az információim, akkor a 6N3P-EV [adatlap] (=növelt élettartamú, fokozott mechanikai szilárdságú verzió) csöveket már rég nem gyártják. Ami elérhető az vagy bontott vagy NOS. (az előfokom adatlapján szép nagy betűkkel ezt ki is emelték).
A két cső megjelenésében eltérést nem tapasztalok, a feliratok épek nem kopottak, a felfűtési idők azonosnak tűnnek és a hangjuk is egyformának tűnik, persze az igazi a műszeres teszt lenne, de ennyire nem érdekel. Kb. 30s után jön meg a hangjuk, 2-3 óra használat után már elég rendesen melegek (=forróak) ezért egy ventilátorral temperálom őket. -
vadkörte
addikt
válasz
thomasrc #111079 üzenetére
Egy lowbudget dzsunkagyártó 1000x átszitázott, 3db nagykólás-nagykrumplis dupla BigMac árú modelljétől egy ilyen húzást még el lehetne nézni.
Azonos gyártótól származó, azonos típusú eszköz esetén, kettőből kettő a hulladék, az kicsit több mint véletlen kellemetlenség. Ezen az árszinten azért - ahogy a shop-ban néztem, a Playmate 3 a gyártó közép/alsóközép árkategóriájába tartozik - az ember elvárhatná, hogy legalább a specifikációjának megfelelően működjön. És ne csak a pénzvisszafizetési időn belül...
#111080 Dorien
Mióta az eszemet tudom, ha teljes csendben vagyok egy helyiségben, vagy ha minimális a környezeti hanginger, hallok egy nagyon magas frekvenciájú monoton suhogó sípoló zúgást. Olyan mint üzemszünet idején a lehalkított "hangyaháború" a TV-ben.
Baromi kellemetlen és idegesítő. -
vadkörte
addikt
válasz
btraven #110988 üzenetére
Telefonokkal mérve - ha nem veszek levegőt, Kalányos Leónidász nem rallyzik az utcán, a macska sem dorombol, stb... - ha nem szól semmi, a szoba közepén állva 20-30db közötti az alapzaj.
Nem lehet, hogy csupán "ráfixálódott" a füled a gép zajára és már irritál? Amíg nem váltottam le a PC-m, addig fel sem tűnt, hogy mennyire zajos pedig csak 7 ventilátor dolgozott benne. A csere után egy hétig nem értettem mi "hiányzik". Nos ez a monoton zúgás volt. A mostani gépben 1db ventilátor van, de talán 2-3 alkalommal pörgött fel jobban, pedig használom. -
vadkörte
addikt
válasz
bkercso #110945 üzenetére
Azért egy (át)épített cucc messze nem ugyanaz egy out of the box . Érdekes, hogy a cuccom specifikációja szerint a BT ágon is van egy OPA (összesen 3db), az én példányomból viszont kimaradt.
Kábelesen nagyon tetszik a hangja, de Bt-on fájt hallgatni. (Más a board revíziója is és más a gyártója is...)
#110946 bkercso
Ennél olcsóbban nem nagyon lehet megúszni és ebben már táp is van. -
vadkörte
addikt
válasz
cooi11 #110941 üzenetére
BT erősítőt nem javaslom, vagy nagyon válogasd meg. Ahogy Marhias is írta a BT rendesen ronthatja a minőséget.
BT-os előfokom van, három eszközzel próbálva - Morotola G60, Apple Mac Mini M2, Apple iPhone 16Pro - a hangminőség olyan volt, mintha tollpárnát húztam volna a fejemre. -
vadkörte
addikt
válasz
bitrograde #110915 üzenetére
Az a szép az életben, hogy úgy lehetünk képesek beszélni valamiről, hogy el tudjuk fogadni (remélhetőleg) a másik véleményét.
Én elfogadom a Te véleményed.
Tisztelhető, hogy szeretnél hazai szervíz- és alkatrészellátást, helyben érvényesíthető garanciát, terméktámogatást, használati útmutatót, stb...
"Ezt az így-úgy, fenesetudja miből összerakott..."
Bontható a "doboz", tehát látható, hogy miből rakták össze. Ha a gyári alkatrészek nem felelnek meg, cserélhetőek (feltéve, hogy tudsz bánni a pákával meg a rézszalaggal...) -
vadkörte
addikt
válasz
btraven #110909 üzenetére
Ha tisztességesen összeválogatott alkatrészekből áll amiket tisztességesen építettek meg nem mindegy, hogy hogy néz ki?
#110907 cooi11
Ha megtalálod a normális eladót, Ali sem rosszabb, mint ha itt a HA-n vennél valamit. Ali-ról vettem az Aiyima előerősítőm és erősítőm. Azt kaptam amit rendeltem, alig 1,5 hét alatt megjött és rejtett költségek sem voltak. (gondolom benne volt az árban)
#110911 s4tch
Nincs túlgondolva. Végül is amit kell, azt tudja. -
vadkörte
addikt
válasz
Bogyó bá' #108181 üzenetére
Jucika, a dilihoppos hiperaktív kölyökcicánk közelebbi ismeretséget kötött a monitoraimmal. Elhelyezett rajt egy kb. tenyérnyi kézi... akarom mondani mancsmunkát. Úgy 20-30 helyen kihúzva az előlapból a szálat. Így elkezdhetek hangszóróselymet keresni és felújító videókat nézni a YT-on...
-
vadkörte
addikt
válasz
btraven #107725 üzenetére
Az utóbbi időben annyi csöves cuccról olvastam cikket, tesztet, leírást néztem videót, hogy már összefolynak. Mindenesetre volt közöttük annyira kamu, hogy még a fűtés bekötésével sem vacakoltak, simán al@csaptak egy LED-et oszt jólvan.
Egyébként érzem ahogy terjed bennem a csővírus... -
vadkörte
addikt
válasz
Bogyó bá' #107719 üzenetére
Ez ilyen "háztáji kókány"? Nagyon szép, igényes
107718 btraven
Kici Ming-nél sosem lehet tudni. Egy ilyen kis vacakot kötöttem a barkácsolt "erősítő" elé és bármilyen hihetetlen nem csak a jelszintet emeli meg, a hangja is más lett pedig a csövekről minden elmondható csak az nem, hogy prémium lenne. Sajnos a vezérhangya megindult... -
vadkörte
addikt
válasz
Bogyó bá' #107708 üzenetére
Nobsound MS-10D, TAGA Harmony HTA-25B, Fenton TA-60.
Mi a közös a fenti három erősítőben? Kínaiak, viszonylag olcsók, és kamu csövesek mindhárman. Van rajtuk cső, derengenek, fűtenek, de nem nagyon csinálnak semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest