Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2884) Wolvi válasza Pityuska (#2874) üzenetére


Wolvi
csendes tag

Egyetértek veled abban h azért ez az X1100-as is egész jó, főleg h integrált. Aki nem GamerGuru, és max közepes kategóriájú v régebbi játékokkal akar játszani, v képes komprumisszumokat kötni az új játékokkal minőség terén, annak ez tökéletes választás.

Nem kell aggódnii az 1G RAM /főleg ami ebben van/ az elég a videkarinak is, ugyanis max 128 MB-t eszik le belőle /bár van olyan típusa is ami ''256-os''/. Nem hinném h bármi olyan alkalmazást használsz, amin sokat lendítene a + RAM /így h min. 768 DDR2-est mindenképpen tud folyamatosan használni a rendszer/.

Tudtommal a ''vkártya'' csere nem mególdható integrált esetén - max ha szerzel esetleg egy X1150 chipset + egy forrasztóval nekiesel, de ezzel is csak +100 MHz-et nyernél, ha tudsz szerezni, ha nem baszod el, ha lemondasz így a gariról, és megér neked ennyi lóvét :C

Esetleg külső megoldáson lehet majd gondolkodni, de az sem hiszem h megér ennyit és igazán kihasználnád - ráadásul nem biztos h nem fog hisztizni az integrált miatt.


Uh összeségében szerintem jó kis gép ez ennyiért, kár bármilyen bővítésen törni a fejed, biztos meg fog felelni még 1-2 évig az igényeidnek - ha nem lesz persze benne vmi meghibásodás :))


Amúgy az X1100/Go7400 témáról meg csak annyit h mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, az a lényeg kinek mi a fontosabb:
- manyi + aksiidő
- vmivel jobb grafika, játszás /amúgy még ez is csak egy alsó-közép kat. kari/

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.