Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Mi a szolgáltatód ?
Ott nincs rá infó a kimenő levelekre (SMTP)?
pl Invitel
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/technikai-informaciok/altalanos-beallitasok.html -
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
Két napja az Outlook a freemail POP3 fogadáskor hibát jelez:
"Fogadás feladat hibát jelzett (0x800CCC90): A bejövő levelek (POP3-) kiszolgálója belső hibát jelzett."
Tapasztalta más is, esetleg változott valami? Szerencsére ennek ellenére letölti a beérkező leveleket (legalábbis, amit próbaként küldtem rá az lejött). -
PitLee
őstag
Nálam a szolgáltatóm invitel/digi van beállítva SMTP-nek
http://gephaz.freemail.hu/gyakori-kerdesek/
"
SMTP beállítása egy évnél régebben regisztrált fiókok esetében:
A kimenő levelek (SMTP) kiszolgálója: smtp.freemail.hu A Fióknévnél az email cím megadása szükséges. A Jelszónál a [freemail] webes felületén használt jelszó megadása szükséges. Port: 587 (STARTTLS támogatással)SMTP beállítása egy évnél korábban regisztrált fiókok esetében:
A kimenő levelek kiszolgálóját és az azonosításhoz szükséges adatokat az internet kapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, kérjük, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához.
"
Ha 90 vagy valami ilyesmi napnál régebben nem jelentkeztél be online és a klienst sem használtad akkor akkor lehet felfüggesztették a fiókod ilyenkor elég online bejelentkezni és működik tovább, persze mindent törlődött belőle. -
venom8888
őstag
Igen, lassan lehet valtani fogok,kell.
-
venom8888
őstag
Mar napok ota szar a freemail,nem jön be. Minden fontis weboldalhoz ez a fő email cimem,ha beszarik 1x akkor mit csinálok?
-
falcon1
csendes tag
Közben látom elírtam a címet (pontosan: mailer-daemon@web-out.onbox.hu), a lényegen nem változtat. Mindenesetre csináltam egy szűrőt feladó, meg tartalom alapján, hogy átpakolja ezeket az inboxból. Remélem működni is fog és így pop3 lekérésnél már nem kapom meg ezeket.
A pop3 lekérés viszont fél év után megjavult, amikor már lemondtam róla -
4Grider
nagyúr
válasz
falcon1 #2476 üzenetére
Gondolom rá akarnak venni, hogy a linkről futtasd a cuccot, hogy a nyíló hátsó kapun kaphass egy jó kis zsarolóvírust, vagy bármi egyebet. Nem nehéz olyan e-mailt küldeni, ahol a címzett a feladó. Az már érdekesebb, hogy hálózaton belülről, valószínűleg egy fertőzött gépről érkezett (erre utal az obox.hu démona).
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap és ma is fura levél jött magamtól magamnak a freemail-es címre. A tárgy üres, a szöveg elején egy bit.ly-s link. Ennyi látszik lista nézetben, meg nem nyitottam, inkább töröltem azzal a nyolc másikkal együtt, ami vele érkezett a mailer-deamon@web-out.obox.hu címről, sikertelen kézbesítés tárggyal.Találkozott más is ilyennel, mi lehet ez? Még spamnek se tudom jelölni, hiszen magam vagyok a feladó...
-
-
-
Nem tudok belépni, vagy elfelejtettem a jelszómat (nem hinném, megjegyezhető volt és azt +hasonlókat végigpróbáltam), vagy ellopták a fiókot. Mivel főleg szemetesnek tartom a freemailt, spamvédelmi okokból nem hagytam meg backup emailt és a biztonsági kérdés se ugrik már be annyi év után. A support ilyen esetben visszaadja vajon a hozzáférést? Ha igen, mi kell hozzá?
-
MájMekk
tag
válasz
karlkani #2465 üzenetére
Köszi szépen, de régi felületű fiókom van és ott ez nem működik.
SMTP:
A kimenő levelek kiszolgálóját és az azonosításhoz szükséges adatokat az internet kapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, kérjük, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához. -
karlkani
aktív tag
válasz
MájMekk #2463 üzenetére
Így beállítva működik a freeamil saját SMTP-vel.
SMTP-kiszolgáló
Beállítások
Leírás: Freemail
Kiszolgáló: smtp.freemail.hu
Port: 587Biztonság és hitelesítés
Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
Hitelesítési módszer: Normál jelszó
Felhasználói név: felhasználóneved@freemail.huA levél megírása után, küldés gombra kattintva kéri a fiókhoz tartozó jelszót, amit el is lehet menteni.
-
MájMekk
tag
A szolgáltató (egyelőre) marad a Vodafone (néhai UPC), csak a UPCMAIL és WEBMAIL szolgáltatást szüntetik meg.
-
FNZ
őstag
válasz
Zoli bácsi #2455 üzenetére
a kimenő freemail működik a saját szolgáltatón keresztül.
digis vagyok és tudok freemail-lel emilt küldeni. de csak akkor működik, ha van szolgáltatói emilfiókodbejövő: freemail.hu
kimenő: smtp."szolgáltatód".hu
kimenő levelek kiszolgálója: a szolgáltatói emilfiókod + jelszó
bejövő: 110 port
kimenő: 25 port -
Zoli bácsi
őstag
Nekem Thunderbirdben:
Kiszolgálótípus: pop levelező kiszolgáló
Kiszolgáló: freemail.hu
Port: 110
Kapcsolat biztonsága: Nincs
Hitelesítés: Jelszó, nem biztonságos átvitel
Ezekkel működik (vagy nem mostanában) évek óta. Kimenő postafióknak más fiókot kell megadni, erre a freemail nem használható. -
FNZ
őstag
mi történt???
ma este nem kérte 28x a jelszót és letöltötte minden levelemet rendesen az outlook
valamit takeszoltak vagy csak véletlen lehet, hogy most rendben működik? vajon meddig lesz ez így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest