Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Witch:)
csendes tag
Ez a freemail egy nagy kalap sz@r! Nem tudnátok valamit ajánlani ami várhatóan el is indul néha?
-
Andie
őstag
Most regisztráltam öcsémnek egy mailcimet, ki is irta a végén, hogy a postafiók elkészült, de nem enged belépni. Azt dobálja, hogy nem megfelelő jelszó.
Aztán a jelszóemlékeztetöben mikor kéri a mailcimet, beirom, és azt irja, hogy nincs ilyen postafiók.
Most szórakozik velem? -
válasz
Viktor0610 #292 üzenetére
Lécci, akinek WAP-os telcsije van, vagy tud v.mit a problémáról, ossza már meg velem ebben a topikban!!!
-
Kicsit uppolom a topikot.
Nekem a WAP-os részével volna gondom.
Beléptetés oké, aztán a köv hibaüzenetet dobja ki: '' a hiba oka:letelt a biztonsági időkorlát''
Másnak is? Tudtok esetleg v.mit? -
csibor
addikt
Se freemail se citromail ez azért durva
-
Zamery
senior tag
Hihetelen azt írja a freemail: Karbantartás miatt nem elérhető, próbálja meg később....
Hihetetlen..... -
HavocS
senior tag
Én Netpostát használok regelős mailnek, nem rossz, meg sok poén domain közül lehet választani, bár néha lepusztul... én a szolgáltató mailcímét használom, az megbízható, nem jön rá spam (mondjuk nem is adom meg akárkinek), és nem kell érte webre mászkálni.
-
bnorci71
addikt
Na ez miért van? Firefoxal nem bírok belépni napok óta most megpróbáltam IE azzal simán megy
-
Zamery
senior tag
válasz
Panzermeyer #270 üzenetére
A tvn-es mailcím nálam is elég jól müxik. Baj még nem volt vele.
-
rii
nagyúr
nekem is elegem lett mostanra a freemail pofátlanságából.
citromail. -
Calibos
addikt
freemail egy rakás szar, de szó szerint...10 levélből, 4,sosem érkezik meg a címzetthez.
na meg a rendszeres lefagyásról nem is beszélve!
szóval ha üzleti célokra használnám akkor már rég éhen haltam volna
hotmail és mailboxról meg annyit hogy piszkosul idegesítő mikor a sok regisztrációs kérdés után végre a az aktiválás gombra kattintottam és erre lefagynak...ez nem egyszer fordult elő. -
szijartg
őstag
válasz
Panzermeyer #268 üzenetére
ezt a freemail a sok sex hirdető használja...
meg persze mi szerencsétlenek, mikor kezdetben még ez volt a legideálisabb de mostmár egy nagy szar. -
Panzermeyer
tag
freemail... maga a szó máris rossz érzést hoz rám
csak a szemetek...
ad@optimail.hu, freeweb.hu hírlevél, axelero-info@freemail.hu origó hírek 2619816546184. évfolyam 234 szám
LESZAROM
az msn cimem szerencsétlenségemre freemailes, ezért látogatom kb hetente 1x
szánalom... a 20 megás tárhely és akkor MO legjobb meg legnagyobb ingyen levelezőinek tartják magukat
ja és akkor azt még nem is mondtam amikor este 7-kor feladom a levelet és az elküldött levelek között látom hogy MÁSNAP délután 2-kor érkezik meg a címzetthez
kinek kell ez? -
rii
nagyúr
kűldemn magamnak levelet a hotamilról , nem kaptam meg a freemail-es címemre ...
nem hinném hogy a MS levelezőjében van a hiba .... -
laci06
senior tag
hátha érdekel valakit
most kaptam pár 18kb-s levelet
vmi linkre mutatnak kicsi vírusok legalábbis a nod32 ezt mondta
vigyázzatok velük
olyan címek voltak akiket ezelőtt még körlveélben sem láttam(akitől kaptam)
és senki sem kapott másolatot
valszeg magát küldte tovább... -
Zamery
senior tag
Egyébként kb. hajnali 2 óra óta nem megy. Lassan 6.15 mostmár igazán csinálhatnának valamit..... Freemail suxx.
-
Loha
veterán
válasz
jerry311 #257 üzenetére
Akiknek az elsődleges levelezése freemailen megy, szerintem meg is érdemlik a szívást...
Sokkal jobb, gyorsabb, megbízhatóbb levelezőrendszerek léteznek manapság...
Meg nem is értem a freemail... Szerintem az övék a legnagyobb ügyfélszám, aztán 2-3éve szarnak vmi normális hardvert pakolni a rendszer alá... Titanic is hiába volt nagy, mégis elsülyedt... -
jerry311
nagyúr
Freemail down? Vagy csak nélam?
-
lord_m
senior tag
szintén nem mükszik....
''Adatbázis hiba'' -
bmx powa
tag
nálam sem megy
pedig most egy bizonyos szempontból fontos levelet kéne elolvasnom...
-
Kriss
tag
most nálam sem megy?
nem tudja valaki, hogy mi a kiszolgáló?
mert akkor belőném outlookba, és talán ott menne. -
canniball
nagyúr
Semmi ilyet nem találtam freemailnél.
(Azért a FAQ-t még olvasd át, hátha ott írnak valami okosat!) Irányítsd át az ezután beérkező leveleket, az eddigieket meg küldözgesd át egyesével, jobbat nem tudok javasolni...
-
Hi!
Régi freemailes leveleket át lehet valahogy tölteni egy gmail fiókba? -
Archer
őstag
válasz
Winner_hun #245 üzenetére
Nálam most kivételesen működik.
-
Winner_hun
félisten
Nekem most nem megy, pedig kéne. Másnál?
-
Rickenstein
senior tag
A régi email címeket még nem bántotta a freemail. Nekem is volt 1 évekkel ezelőtt regisztrált, amire saját hibámból indult meg a spam áradat.
Viszontag nemrég (kb 1 hónapja) regisztráltam egy újat és mitadisten, egy hét mulva, amikor rákukkantottam, volt benne vagy 15 spam. Na ekkor haladtam át a tvnmail-re... -
Petersson
csendes tag
Nalam is tokol a freemail. Egyszeruen nem nyitja meg az e-maileket meg jon egy rakat spam.
At is alltam izibe a Gmail-re! -
nalam mar 4ik napja folyamatosan xar, es meg most sem megy rendesen....
azelott viszont csomo ideig teljesen faj volt. ki ert i ezt?
-
Nimrod
addikt
Egy érdekes dilemma... Évek óta megvan ez a freemail-es címem és soha egy spam sem jött rá, pedig föl voltam és vagyok is iratkozva jópár levlistára (néhányról már leiratkoztam), viszont a szolgáltatómtól kapott mailre tonnányi spam jön. A fene se érti ezt.
Kiegészítés: a freemail-es címemre nincs spam-védelem bekapcsolva, ahogy a többire sincs, kivéve a Yahoo, de az olyan szépen válogat, hogy öröm nézni. -
lesaux
veterán
Most megy, mint az olajozott villám. Csak így tovább!
-
BigK
csendes tag
Akit érdekel van egy ilyen, hogy TVNMail. Van nekije webes,POP3 és wapos elérhetősége is. Jaigen van SMTP-s szerverük is. Igaz csak napi 15 levelet lehet küldeni. Természetesen nem iratnak fel semmilyen spamküldő listára, csak azért, hogy igénybevedd a fizetős spaszűrésüket. Freemail suxx. Mellesleg hozzávágnak az emberhez még 100MB tárhelyet is, ha valaki weboldalt is szerente magának...
Bővebben: link -
@Töki15
tag
Na végre ma reggelre minden rendbe jött!
Mindkettőnknél sikeresen működik a mail!
Csak várni kellet!
Türelem rózsát teremt. -
Nimrod
addikt
Tegnap éjfélkor nekiálltam és arra jutottam, hogy nem lehet. A Yahoo-ra át tudsz irányítani más POP3-as leveleket, de az övét nem tudod a levelezőben beállítani és azt sem lehet, hogy irányítsa át az összes bejövő leveled egy másik címre. Viszont ha a legkisebb fizetős változatot használod akkor már mindezt lehet és nem is olyan vészes, átszámítva 4000 HUF egy évre. A Freemail-lel nekem csak az a bajom, hogy sok helyre az van megadva levelezési címnek ezért kicsit macerás a váltás.
-
brainticket
aktív tag
látom nem csak nekem szar, a k. anyjukat.
nem igaz hogy az ostoba idióták nem tudják már vagy egy hete megcsinálni.
legutoljára amikor szar volt jól ráfogták valami vírusra, hogy bizony az cseszte szét. -
-
Motion_Blur
félisten
Nekem a CitroMail-el eddíg csak pozitív tapasztalataim vannak, mindíg be tudtam jelentkezni, és másodpercek alatt kézbesültek a kimenő leveleim is
-
lesaux
veterán
Napok óta nem bírom megnézni a leveleimet, csak azt látom, hogy jött 6 db. Most már a freemail főoldala sem jön be, remélem, barkácsolnak valamit a t-online-os kollégák. Holnap üdvös lenne arra ébredni, hogy villámgyorsan behozza az összes levelemet, mert ez így egy hatalmas nagy kalap fos.
És szeretnék gratulálni a freemailnek, a t-online-nak meg annak, akit még érint, hogy ekkora műszaki háttérrel két napig nem sikerül feléleszteni ezt szart.
Ügyesek vagytok. Fasz üsse ki a szemeteket. Mocskos tetű banda. -
Szabesz
őstag
válasz
Motion_Blur #228 üzenetére
vesszen és éljen a gmail!
Kicsit fura ez a állandó mail szerver akadozás T-online-nál... ált. mindig ~1nap míg átvergődik rajta egy-egy mailem(be/kimenő)...
-
Petya25
őstag
Akkora kaka a freemail már egy hete, hogy az nem is igaz.
Hiába várok leveleket egy csomó ideje.
Van citromos, meg céges címem is, de ezt ismeri mindenki évek óta. -
Nimrod
addikt
válasz
Motion_Blur #228 üzenetére
Citromail-ben már csalódtam, nem jó alternatíva. Yahoo mail-t pedig nem tudom POP3-ba beállítani, vagy már be lehet?
Egyébként úgy tűnik, hogy megint halálán van, mert a hozzászólásértesítők kissé fáziskéséssel jönnek - kb. fél nappal később. -
Motion_Blur
félisten
Nagyon jó alternatíva a citromail.hu
Vesszen a freemail -
Bestino
tag
Hi!Nekem si van problémém.még hozzá az hogy küldök magamnak levelet és sehols em jelenik meg hogy megjönne egyszerűen üres a fiók.Eddig mindig outlookban hívtam le.De még a weben sem jelzi hogy kaptam új üzenetet!remélem megkapom azért egyszer és nem vezsik el,mert fontos leveleket várok.
-
Korcsii
őstag
Mostanában elég lassan tölt a freemail. Én Outlookban-ban szoktam megnézni de írtó lassú. Múltkor küldtek nekem egy levelet, és 2 óra alatt jött meg
-
ipgirl
tag
már nagyon elegem van, hogy néhány napja látom, hogy van x levelem, és nem tudom megnézi, hogy mi, mert nem hajlandó megjeleníteni a listát!!!!
-
mzprox
aktív tag
....át is nyergeltem a gmail-ra
3 napig szenvedtem vele, de feladtam...
-
csibor
addikt
Nállam is vacakol már 3 napja.
-
@Töki15
tag
Nálam megy!
De a haverom melletem ül és nála belép!(ki is irja hogy be van jeletkezve)De sem olvasni sem irni nem tud(freemail-on)
-
lesaux
veterán
Csak nálam baszakszik már két napja? Látom, hány levelem van, de nem tudom elolvasni őket, mert addig már nem jut el. Mintha kifogyna alóla a sávszél.
-
Archer
őstag
Lassan már minden héten legalább egy nap rossz a freemail.
Azt hiszem, váltani fogok.
-
<MZ/X>
őstag
Hát ez nem igaz.... mán megint.
-
Freemail-ről lehet leveleket átirányítani egy másik mailre?
Ha igen hogyan s kerül-e valamibe? -
Vigneau
félisten
Újra működik minden és látom a fentlévő cuccaim... Kicsit megkönnyebbültem.
-
Xantomas
őstag
Az új leveleket megkaptam pop3-on keresztül, szóval megy... csak a webes részt nem lehet elérni.
Küldeni viszont jó lenne... -
bobsys
veterán
hogyazateleba+!%/=!'''++%+%((+= minden levélnek kampó
remélem visszahozzák -
Vigneau
félisten
Internal Server Error. Persze, a párom postaládájának semmi baja nem lett. Jellemző, ilyen a formám. Szerencsére, legalább az Ő adatai rendben vannak.
-
Archer
őstag
Hogy rohadna meg az egész. Törölte 3 év levelezését.
Nektek is törölte az összes mailt?
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
nekem most nem megy ez a sz@r
-
Bibby
addikt
Valaki árulja el nekem hogy miért jobb mint BÁRMI más?
-
Dirtyz
őstag
Most megy, de meddig..?
-
Rez_Grof
őstag
Még mindig nem jó.....
Holnap adok neki egy átirányitást, amit be tudok lépni, hogy a fene esne bele. -
bobsys
veterán
adatbázis hiba
kampó
nem tudom megnézni a spamjeimet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest