- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Witch:)
csendes tag
Ez a freemail egy nagy kalap sz@r! Nem tudnátok valamit ajánlani ami várhatóan el is indul néha?
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesűllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
Andie
őstag
Most regisztráltam öcsémnek egy mailcimet, ki is irta a végén, hogy a postafiók elkészült, de nem enged belépni. Azt dobálja, hogy nem megfelelő jelszó.
Aztán a jelszóemlékeztetöben mikor kéri a mailcimet, beirom, és azt irja, hogy nincs ilyen postafiók.
Most szórakozik velem?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #292 üzenetére
Lécci, akinek WAP-os telcsije van, vagy tud v.mit a problémáról, ossza már meg velem ebben a topikban!!!
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Kicsit uppolom a topikot.
Nekem a WAP-os részével volna gondom.
Beléptetés oké, aztán a köv hibaüzenetet dobja ki: '' a hiba oka:letelt a biztonsági időkorlát''
Másnak is? Tudtok esetleg v.mit?Xiaomi 13T
-
csibor
addikt
Se freemail se citromail ez azért durva
-
Zamery
senior tag
Hihetelen azt írja a freemail: Karbantartás miatt nem elérhető, próbálja meg később....
Hihetetlen.....https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
HavocS
senior tag
Én Netpostát használok regelős mailnek, nem rossz, meg sok poén domain közül lehet választani, bár néha lepusztul... én a szolgáltató mailcímét használom, az megbízható, nem jön rá spam (mondjuk nem is adom meg akárkinek), és nem kell érte webre mászkálni.
-
bnorci71
addikt
Na ez miért van? Firefoxal nem bírok belépni napok óta most megpróbáltam IE azzal simán megy
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Zamery
senior tag
válasz Panzermeyer #270 üzenetére
A tvn-es mailcím nálam is elég jól müxik. Baj még nem volt vele.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Jégkokó
veterán
Nekem is tele van a tököm a freemail lassúságával, ezért is használom a fontosabb levelezésre a szolgáltatómtol kapott címem, ezzel még soha nem voltak problémák nem ugy mint azzal
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
rii
nagyúr
nekem is elegem lett mostanra a freemail pofátlanságából.
citromail.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Calibos
addikt
freemail egy rakás szar, de szó szerint...10 levélből, 4,sosem érkezik meg a címzetthez.
na meg a rendszeres lefagyásról nem is beszélve!
szóval ha üzleti célokra használnám akkor már rég éhen haltam volna
hotmail és mailboxról meg annyit hogy piszkosul idegesítő mikor a sok regisztrációs kérdés után végre a az aktiválás gombra kattintottam és erre lefagynak...ez nem egyszer fordult elő. -
szijartg
őstag
válasz Panzermeyer #268 üzenetére
ezt a freemail a sok sex hirdető használja...
meg persze mi szerencsétlenek, mikor kezdetben még ez volt a legideálisabb de mostmár egy nagy szar. -
Panzermeyer
tag
freemail... maga a szó máris rossz érzést hoz rám
csak a szemetek...
ad@optimail.hu, freeweb.hu hírlevél, axelero-info@freemail.hu origó hírek 2619816546184. évfolyam 234 szám
LESZAROM
az msn cimem szerencsétlenségemre freemailes, ezért látogatom kb hetente 1x
szánalom... a 20 megás tárhely és akkor MO legjobb meg legnagyobb ingyen levelezőinek tartják magukat
ja és akkor azt még nem is mondtam amikor este 7-kor feladom a levelet és az elküldött levelek között látom hogy MÁSNAP délután 2-kor érkezik meg a címzetthez
kinek kell ez?When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
-
Agostino
addikt
Csak nem '' tessék mosolyogni'' meg '' ha ezen sem mosolyogsz feladom'' típúsú levelek? Az a gáz, hogy nem lehet visszírni, pedig olyat mondanék az illetőnek aki ilyennel szórakozik, hogy megbánná, hogy világrajött.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
rii
nagyúr
kűldemn magamnak levelet a hotamilról , nem kaptam meg a freemail-es címemre ...
nem hinném hogy a MS levelezőjében van a hiba ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
laci06
senior tag
hátha érdekel valakit
most kaptam pár 18kb-s levelet
vmi linkre mutatnak kicsi vírusok legalábbis a nod32 ezt mondta
vigyázzatok velük
olyan címek voltak akiket ezelőtt még körlveélben sem láttam(akitől kaptam)
és senki sem kapott másolatot
valszeg magát küldte tovább... -
Zamery
senior tag
Egyébként kb. hajnali 2 óra óta nem megy. Lassan 6.15 mostmár igazán csinálhatnának valamit..... Freemail suxx.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Loha
veterán
válasz jerry311 #257 üzenetére
Akiknek az elsődleges levelezése freemailen megy, szerintem meg is érdemlik a szívást...
Sokkal jobb, gyorsabb, megbízhatóbb levelezőrendszerek léteznek manapság...
Meg nem is értem a freemail... Szerintem az övék a legnagyobb ügyfélszám, aztán 2-3éve szarnak vmi normális hardvert pakolni a rendszer alá... Titanic is hiába volt nagy, mégis elsülyedt... -
jerry311
nagyúr
Freemail down? Vagy csak nélam?
-
lord_m
senior tag
szintén nem mükszik....
''Adatbázis hiba'' -
bmx powa
tag
nálam sem megy pedig most egy bizonyos szempontból fontos levelet kéne elolvasnom...
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Kriss
tag
most nálam sem megy?
nem tudja valaki, hogy mi a kiszolgáló?
mert akkor belőném outlookba, és talán ott menne. -
canniball
nagyúr
Semmi ilyet nem találtam freemailnél. (Azért a FAQ-t még olvasd át, hátha ott írnak valami okosat!) Irányítsd át az ezután beérkező leveleket, az eddigieket meg küldözgesd át egyesével, jobbat nem tudok javasolni...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
addikt
Hi!
Régi freemailes leveleket át lehet valahogy tölteni egy gmail fiókba? -
Archer
őstag
válasz Winner_hun #245 üzenetére
Nálam most kivételesen működik.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Winner_hun
félisten
Nekem most nem megy, pedig kéne. Másnál?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Rickenstein
senior tag
A régi email címeket még nem bántotta a freemail. Nekem is volt 1 évekkel ezelőtt regisztrált, amire saját hibámból indult meg a spam áradat.
Viszontag nemrég (kb 1 hónapja) regisztráltam egy újat és mitadisten, egy hét mulva, amikor rákukkantottam, volt benne vagy 15 spam. Na ekkor haladtam át a tvnmail-re...PS C:\>_
-
Petersson
csendes tag
Nalam is tokol a freemail. Egyszeruen nem nyitja meg az e-maileket meg jon egy rakat spam.
At is alltam izibe a Gmail-re!keresztnevek - http://www.nevnaptar.eu - keresztnevek
-
őstag
nalam mar 4ik napja folyamatosan xar, es meg most sem megy rendesen.... azelott viszont csomo ideig teljesen faj volt. ki ert i ezt?
R9-5950x / 64GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Nimrod
addikt
Egy érdekes dilemma... Évek óta megvan ez a freemail-es címem és soha egy spam sem jött rá, pedig föl voltam és vagyok is iratkozva jópár levlistára (néhányról már leiratkoztam), viszont a szolgáltatómtól kapott mailre tonnányi spam jön. A fene se érti ezt.
Kiegészítés: a freemail-es címemre nincs spam-védelem bekapcsolva, ahogy a többire sincs, kivéve a Yahoo, de az olyan szépen válogat, hogy öröm nézni. -
lesaux
veterán
Most megy, mint az olajozott villám. Csak így tovább!
-
BigK
csendes tag
Akit érdekel van egy ilyen, hogy TVNMail. Van nekije webes,POP3 és wapos elérhetősége is. Jaigen van SMTP-s szerverük is. Igaz csak napi 15 levelet lehet küldeni. Természetesen nem iratnak fel semmilyen spamküldő listára, csak azért, hogy igénybevedd a fizetős spaszűrésüket. Freemail suxx. Mellesleg hozzávágnak az emberhez még 100MB tárhelyet is, ha valaki weboldalt is szerente magának...
Bővebben: linkHa a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél a himalájára
-
@Töki15
tag
Na végre ma reggelre minden rendbe jött!
Mindkettőnknél sikeresen működik a mail!
Csak várni kellet!
Türelem rózsát teremt. -
Nimrod
addikt
Tegnap éjfélkor nekiálltam és arra jutottam, hogy nem lehet. A Yahoo-ra át tudsz irányítani más POP3-as leveleket, de az övét nem tudod a levelezőben beállítani és azt sem lehet, hogy irányítsa át az összes bejövő leveled egy másik címre. Viszont ha a legkisebb fizetős változatot használod akkor már mindezt lehet és nem is olyan vészes, átszámítva 4000 HUF egy évre. A Freemail-lel nekem csak az a bajom, hogy sok helyre az van megadva levelezési címnek ezért kicsit macerás a váltás.
-
brainticket
aktív tag
látom nem csak nekem szar, a k. anyjukat.
nem igaz hogy az ostoba idióták nem tudják már vagy egy hete megcsinálni.
legutoljára amikor szar volt jól ráfogták valami vírusra, hogy bizony az cseszte szét. -
isapeti
aktív tag
Yahoo-t elvileg be lehet lőni POP3-ra, van rá több progi is (most hirtelen a YPOPs ugrik be), de én nem bírtam igazán működésre bírni... gmailt tudnám javasolni, sztem korrekt, ráadásul a gDisk progival használhatod tárhelynek is a 2,6 gigádat
"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem a CitroMail-el eddíg csak pozitív tapasztalataim vannak, mindíg be tudtam jelentkezni, és másodpercek alatt kézbesültek a kimenő leveleim is
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
lesaux
veterán
Napok óta nem bírom megnézni a leveleimet, csak azt látom, hogy jött 6 db. Most már a freemail főoldala sem jön be, remélem, barkácsolnak valamit a t-online-os kollégák. Holnap üdvös lenne arra ébredni, hogy villámgyorsan behozza az összes levelemet, mert ez így egy hatalmas nagy kalap fos.
És szeretnék gratulálni a freemailnek, a t-online-nak meg annak, akit még érint, hogy ekkora műszaki háttérrel két napig nem sikerül feléleszteni ezt szart.
Ügyesek vagytok. Fasz üsse ki a szemeteket. Mocskos tetű banda. -
Szabesz
őstag
válasz Motion_Blur #228 üzenetére
vesszen és éljen a gmail!
Kicsit fura ez a állandó mail szerver akadozás T-online-nál... ált. mindig ~1nap míg átvergődik rajta egy-egy mailem (be/kimenő)...¯\_(ツ)_/¯
-
Petya25
őstag
Akkora kaka a freemail már egy hete, hogy az nem is igaz.
Hiába várok leveleket egy csomó ideje.
Van citromos, meg céges címem is, de ezt ismeri mindenki évek óta.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Nimrod
addikt
válasz Motion_Blur #228 üzenetére
Citromail-ben már csalódtam, nem jó alternatíva. Yahoo mail-t pedig nem tudom POP3-ba beállítani, vagy már be lehet?
Egyébként úgy tűnik, hogy megint halálán van, mert a hozzászólásértesítők kissé fáziskéséssel jönnek - kb. fél nappal később. -
Motion_Blur
félisten
Nagyon jó alternatíva a citromail.hu
Vesszen a freemailStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Bestino
tag
Hi!Nekem si van problémém.még hozzá az hogy küldök magamnak levelet és sehols em jelenik meg hogy megjönne egyszerűen üres a fiók.Eddig mindig outlookban hívtam le.De még a weben sem jelzi hogy kaptam új üzenetet!remélem megkapom azért egyszer és nem vezsik el,mert fontos leveleket várok.
-
Korcsii
őstag
Mostanában elég lassan tölt a freemail. Én Outlookban-ban szoktam megnézni de írtó lassú. Múltkor küldtek nekem egy levelet, és 2 óra alatt jött meg
-
ipgirl
tag
már nagyon elegem van, hogy néhány napja látom, hogy van x levelem, és nem tudom megnézi, hogy mi, mert nem hajlandó megjeleníteni a listát!!!!
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
mzprox
aktív tag
....át is nyergeltem a gmail-ra 3 napig szenvedtem vele, de feladtam...
-
csibor
addikt
Nállam is vacakol már 3 napja.
-
@Töki15
tag
Nálam megy!
De a haverom melletem ül és nála belép!(ki is irja hogy be van jeletkezve)De sem olvasni sem irni nem tud(freemail-on) -
lesaux
veterán
Csak nálam baszakszik már két napja? Látom, hány levelem van, de nem tudom elolvasni őket, mert addig már nem jut el. Mintha kifogyna alóla a sávszél.
-
Archer
őstag
Lassan már minden héten legalább egy nap rossz a freemail. Azt hiszem, váltani fogok.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
<MZ/X>
őstag
Hát ez nem igaz.... mán megint.
Original's never fit - Socket 370
-
addikt
Freemail-ről lehet leveleket átirányítani egy másik mailre?
Ha igen hogyan s kerül-e valamibe? -
Vigneau
félisten
Újra működik minden és látom a fentlévő cuccaim... Kicsit megkönnyebbültem.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Xantomas
őstag
Az új leveleket megkaptam pop3-on keresztül, szóval megy... csak a webes részt nem lehet elérni.
Küldeni viszont jó lenne..."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
bobsys
veterán
hogyazateleba+!%/=!'''++%+%((+= minden levélnek kampó
remélem visszahozzákEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Vigneau
félisten
Internal Server Error. Persze, a párom postaládájának semmi baja nem lett. Jellemző, ilyen a formám. Szerencsére, legalább az Ő adatai rendben vannak.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Archer
őstag
Hogy rohadna meg az egész. Törölte 3 év levelezését. Nektek is törölte az összes mailt?
[Szerkesztve]Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Boxer001
veterán
nekem most nem megy ez a sz@r
-
Bibby
addikt
Valaki árulja el nekem hogy miért jobb mint BÁRMI más?
Ελευθερια η θανατος
-
Dirtyz
őstag
Most megy, de meddig..?
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Rez_Grof
őstag
Még mindig nem jó.....
Holnap adok neki egy átirányitást, amit be tudok lépni, hogy a fene esne bele.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
bobsys
veterán
adatbázis hiba
kampó
nem tudom megnézni a spamjeimetEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest