- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
2300 - 2201
3370 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
2-3 napja kb nem működik az egész. Én csak regisztrációkhoz használnám, de semmire sem jó.
-
4Grider
félisten
-
GAbre
veterán
Nem tudom mi a franc bajuk van nekik,de ez nevetséges.
Saját magukkal basznak ki,hogy minden percben menteni kell az írott levelet is,és vagy 20x elmenti,külön.Bár azt is szarul csinálja.
Arról nem beszélve,hogy 20x kapok meg minden levelet,de legalább 2x biztos!
De nem tudom mi a francért nem lehet gatyába rázni már az oldalt!
Túlterheltek a szerverek,kezdjék el törölni a sok felesleges email fiókot! -
4Grider
félisten
-
Piftuka
veterán
"Bajban is lettem volna párszor, ha rengeteg szolgáltatáshoz, @matav.hu, @axelero.hu, és még sokág sorolhatnám mail címmel regisztráltam volna,"
Igen, az ciki, hogy ha beregisztrálsz egy általad gyakran látogatott webáruházra, vagy NAV ügyfélkapura, stb. egy internet szolgáltatói mail címmel, aztán megszűnik az egész társaság, egy "varázsütésre" eltűnik minden levelező szervere, te pedig hoppon maradsz. (Persze többek között ezért is ajánlott levelező klienst használni, és archiválni a fontos leveleket.)
Az említett sebességprobléma a Freemail kapcsán nekem is jelentkezett 2 napja, és még mindig tart.
A levelező programom kiírja, hogy hány levél jönne lefelé, kapcsolódik-kapcsolódik, egyet le is tölt, de a többi ott marad a szerveren. (Ahová bejelentkezni alig lehet, olyan lassú.)
Nem lehetséges, hogy szándékukban áll megszüntetni a szolgáltatásukat, és így oldják meg?
Nem túl elegáns, de ha a felhasználókzöme felháborodik, és elhagyja a szolgáltatást, akkor csak egyszerűbb lekapcsolni az egészet, nemde? -
Piftuka
veterán
"nekünk csak gondot jelentenek a freemailes vásárlók."
Feltételezem, hogy a nem tudatos Freemail-es vásárlók.
Én például rendszeresen belépek weboldalról is a fiókomba, annak ellenére, hogy ~20 éve levelező kliensből használom a szolgáltatásukat.
Tény, hogy a SPAM szűrés hektikus volt, de az utóbbi hónapokban kifejezetten fejlett lett. Korábban bizonyos reklámcímeket egyszerűen hiába jelöltem levélszemétnek, mindig megkaptam az érkezett leveleim közé.
Azóta viszont már minden ilyet a SPAM mappába szór. Viszont a "promóciók" részt én sem kedvelem. (Gmail-nél sem.)
Ugyanis az oda szortírozott leveleket nem kapom meg a kliensemből addig, amíg át nem húzom őket az "érkezett" mappába a weboldalon.
Feltételezem, hogy a Ti említett vásárlóitok nem teszik meg ezeket a lépéseket. (Hozzátéve, hogy én webáruházi vásárláshoz nem használom a Freemail-es email címemet.) -
4Grider
félisten
Én x db webáruházat üzemeltetek. Nem csak egy éve van probléma a freemaillel. A hektikus spamszűrése és a levelek ide-oda kódolgatása miatt nekünk csak gondot jelentenek a freemailes vásárlók. Ráadásul nekem is van még a c3-as időkből náluk fiókom, de már vagy 5 éve kiregisztráltam mindenhonnan ezt a hulladék mailcímet.
-
PcCar
tag
Ami az utóbbi, kb egy évben van a freemail-el, az már nevetséges.
Nem tudom pontosan mióta, talán 20 éve használok egy freemailes címet, az előítéletek ellenére, 19 évig semmi gondom nem volt vele. Bajban is lettem volna párszor, ha rengeteg szolgáltatáshoz, @matav.hu, @axelero.hu, és még sokág sorolhatnám mail címmel regisztráltam volna, gmail akkor még nem létezett.
Email kliens 10-ből, 5x valami hibakóddal leáll, nem tudja letölteni a leveleket, szolgáltató honlapja be sem jön, vagy használhatatlanul lassú. -
jotzo01
tag
1 perc belépés, még 1 perc a mappa megnyítás és még 1 perc, míg megnyítja a levelet.
Eddig is csak szemétnek használtam, de e már arra is használhatatlan.
-
Müszi
senior tag
Szia! Én sem tudom tegnap óta használni a freemail-es fiókom. Hosszasan betöltöget és a régi üziket tudom csak olvasni nagy nehezen. Újak nem jönnek és írni sem tudok mert hibát dob. Valami nagy gebasz van náluk.
-
Hegyirabló
veterán
Én belépni betudok, csak levelet nem tudok küldeni. Kolléga sem. Hála Istennek már amit csak lehet átállítottam ebből a fosból, de sajnos vannak olyan oldalak (például az egyik apróhirdetési oldal), ahol nem lehet e-mail címet változtatni.
Gyalázat ez az egész Freemail. -
alex devil
senior tag
Szevasztok,
van két freemailes címem is és egyikre sem tudok belépni két napja. Az elfelejtett jelszónál a biztonsági kérdés megadása után sem sikerül új jelszót beállítani pedig már jártam úgy, hogy elfelejtettem a jelszót és beállítottam újat de most nem sikerül. Én vagyok a hülye vagy vmi központi baj van? -
törölt tag
Valaki más is járt úgy, hogy a gmail feketelistára tette a mailcímét?
Bátyám küldött volna egy pdf-et hétvégén, nem érkezett meg. 3x kértem jelszóemlékeztetőt egy webshopból, nem érkezett meg. Kolléganő küldeni szeretett volna valamit, szintén zenész.
Beléptem a melós gépre, és ez fogadott:A(z) xy@freemail.hu e-mail-címre küldött üzenetét letiltották. További információért tekintse meg az alábbi technikai részleteket.
A távoli szerver válasza:
550 5.7.1 Message denied by policySzóval a freemail-lel van gond, vagy mi lehet a probléma? A freemail-t csak "spam"elősnek használom. Régebben vissza lehetett élni a freemail-es fiókokkal, ha 3 hónapig nem használta a gazdája, ez még mindig így van? Hagynám a fenébe, csak félek, hogy valaki visszaélne vele.
-
Mikiller
aktív tag
Na vége megjavult.
-
Mikiller
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek. Most azt kipróbáltam, hogy a régi fiókba belépés után beállítottam, hogy továbbítsa a leveleket az új fiókra, de azt sem csinálja.
-
scarabaeus
őstag
Az amúgy nem a fiók korától függ, hanem attól, melyik szerverük vacakol. Webes felületre nem mentem be tesztelni, mert fenyeget a veszély, hogy hirtelen elém nyomják az új felületet, amivel aktivizálódnának az új dolgaik, miközben én csak simán átirányíttatom már jó ideje a cuccot. Viszont küldtem egy e-mailt egy 22 és egy, a hónap végén 20 évessé váló freemail fióknak, az átirányítással egy percen belül jött vissza az e-mail a mostani címre.
Esetleg, ha még nincs aktiválva az új felületen ez a kütyükhöz kötés, és simán megy még a POP3/SMTP, akkor egy levelezőprogrammal megnézhetnéd a neked fontos e-mailt most (aztán dönthetnél a jövőről). Volt úgy, hogy ment levelezőprogramban, de a webes felület nem ment (és fordítva is).
-
JóGéza
aktív tag
-
Mikiller
aktív tag
Akinek régebbi a fiókja nézze már meg belépés után látja a leveleket?
A régi fióknál nekem ezt írja 2 napja belépés után: A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02744) Az új fiók működik rendesen. A régire küldené a Twitch a belépés kódot, ez miatt nem tudok belépni oda.
-
törölt tag
Nektek is belassult ma?
-
-szabi-
addikt
Az én címem is 20 év feletti.
Reggel még nem ment de most sikerült. -
kkf
aktív tag
mekkora egy hulladék....
direkt megtartottam olyan esetekre, amikor egy oldalra történő regisztráció spam áradattal jár előreláthatólag, hogy ide lehet majd konténerrel hordani a spamet, de hát így még erre sem tudom használni... -
vicces
addikt
-
sopruk
senior tag
-
vicces
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
Digimobil, opera mini, regi emailcimek, tovabbra is ok.
Mikori cim, ahova nem tudtok belepni. Ez gyanus meg nekem. Lehet, h vmelyik szerver kiesett?
-
vicces
addikt
nekem sem megy. belép de nem tölti be az oldalt. már mindenféle böngészőt próbáltam.
ha 1x észhez tér ideje lesz kukázni. csak hozzáférés nélkül nem tudok email cimet cserélni
-
Indiant
addikt
-
törölt tag
-
-szabi-
addikt
-
törölt tag
-
-szabi-
addikt
Hi
Második napja, hogy este nem tudok belépni.
Másnak nincs ilyen gondja?
üdv -
4Grider
félisten
-
Visormail
addikt
-
4Grider
félisten
-
Visormail
addikt
Viszont a gmail még mindig nem tudja lekérdezni a freemail leveleket.
Hiba: A szerver átmenetileg nem érhető el.
A szerver a következő hibát adta vissza: „Error in RETR command: Bad message number argument”
Hiba a kapcsolatban.
A szerver a következő hibát adta vissza: „Connection refused”Máshogy kellene már beállítani, mint eddig?
-
4Grider
félisten
-
tope
addikt
-
tope
addikt
Bárkinek jön be email?
Mert amióta ez az "akció" volt, 0 bejövő email, igaz mindent próbáltam átirányítani/másik emailt beállítani, de van ahol kéne egy biztonsági kód, amit nem kapok meg, úgy meg nem tudok belépni...
Hogy a jó @&##&@# anyjukat már... -
scarabaeus
őstag
Attól, hogy az Ügyfélkapun átírtad az e-mail címet, az értesítéseket még simán a régi címedre fogod kapni. Menj még át az értesítési tárhelyre, ott még a régi címedet fogod látni. Korábban itt volt egy tervezési hiba a felületen, de azóta már javították, így egyértelművé vált, és lehet szerkeszteni.
-
llax
senior tag
-
RR-13
őstag
Nekem az egyik felületen nem engedi átírni, és ezért nem is néztem meg, hogy máshol lehet-e, de most a másik helyen látom, hogy lehet módosítani az e-mail címet, csak a felhasználó nevet nem! Köszi.

-
RR-13
őstag
-
scarabaeus
őstag
-
tope
addikt
-
MájMekk
tag
-
tope
addikt
Hivatalos infó, hogy miért nem megy?, semmit nem találok...
-
4Grider
félisten
-
Joczeek
addikt
Tök jó, hogy reggelre helyreállt a frímél. Ja, nem...
-
RR-13
őstag
-
tope
addikt
Na ideje lesz másik levelező után nézni...
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
Szia. Most is hasonló hibaüzenet van...

Már a korábbi visszaszámlálós ablak is "bedöglött", mert már azt sem mutatja, csak ezt az új server hibát..
Hiba történt az oldal betöltése közben
Kategória: server_error
Leírás: None of the configured nodes are available: [{#transport#-1}{hk0LRzXDTUib2F8Oaj8zLQ}{localhost}{127.0.0.1:9300}] -
sopruk
senior tag
-
TomBond
aktív tag
-
tomcsi23
veterán
-
sopruk
senior tag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nektek megy?
Ma megpróbáltam 3x belépni,d e nem akar
"Hiba történt az oldal betöltése közben
Kategória: server_error
Leírás: all shards failed"Másnak is?
-
JóGéza
aktív tag
-
4Grider
félisten
Teljesen jól működik az átirányítás. De nem javaslom freemail beállítását fontos (banki, ügyfélkapus, stb...) elérésre. Kormányhivatalokban sem szeretik a freemail-t, mert az elcseszett kódolásai miatt sokszor olvashatatlan a vele továbbított e-mail, a fejléces hivatalos leveleket meg előszeretettel utasítja vissza. Magyarul az egész úgy fos ahogy van.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdés:
Most át kéne írnom az összes regisztrációim freemailről.(számlák,online fiókok stb).
Vagy ha átiránytom freeről másikra,akkor ugyanúgy megkapom maileket kb? -
Visormail
addikt
-
Csatravi
senior tag
-
llax
senior tag
-
venom8888
őstag
Mar 2 napja nem lehet bbelepni a Freemail bba,mert karbantartas van, ez kicsit sok ido szerintem,foleg,ha valaki a munkajahoz hasznalja, es folyamat hasznalnia kell.
-
GAbre
veterán
-
llax
senior tag
-
GAbre
veterán
Nekem inkább az a bajom,hogy elérhetetlen,nem lehet letölteni csatolmányokat,ha válaszolna az ember 60 év mire menti a piszkozatot,vagy nem tudom mit csinál,és nem lehet vele semmit csinálni,közben,lassan tölt be,meg újabban már a spamokat is rosszul számolta.
És ez,hogy kb 24 órás karbantartás van.
Ajánlom,hogy új szerverparkot csinálnak,vagy vmi hasonló.
Mert így nem maradok jövő7en már. -
4Grider
félisten
Mondjuk ideje, hogy gatyába rázzák. Szörnyű egy freemailessel levelezni, vagy nem kapja meg az e-maileket, vagy ha válaszol, akkor mindenféle vegyes kódolással jön vissza az e-mail, amiben az ékezetes karakterek olvashatatlanok. Mindamellett dőlnek be rá a spam-ek, miközben üzleti leveleket meg nem enged be a spamszűrőjük. Ehhez képest még egy citromail szintű rendszer is jobb...
-
GAbre
veterán
-
törölt tag
-
GAbre
veterán
Hello!
Nem tudom,h mi van miért szórakozik a freemail is 1 napja,meg a hardverapró oldala.
Illetve hetek óta szórakozik a freemail,+ nem először elérhetetlen a freemail.De most nagyon 1x tudtam belépni ma.
Ha végre jó lesz átirányítok minden emailt máshova. -
dargelot
senior tag
Tényleg jobban jársz a gmail-al. Webbolt emailját letiltották, 5 papig leveleztem a freemail és a webbolt supportjaival. Freemail supportja kb 0 volt, de 90%-at amit kért beszereztem. Bolt ip cím,levélküldés pontos időpontja másodpercre, stb. De kellett volna a meg nem érkezett levél visszapattanó másolata .eml formátumba.(Azt hogy szerezzem be?)
Egy szó mint száz a freemail-on már rég túl kell lépni, spam-ot nem szűr, hiányos funkciók terén. Nem ajánlatos immár. -
4Grider
félisten
-
Atish19
őstag
-
4Grider
félisten
-
törölt tag
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Freemail ügyfélszolgáltattal már beszéltem, de szerintem nem sikerül megérteniük a problémámat. Szeretném androidos levelező alkalmazással használni a freemailem. Sajnos ott elakadok, hogy engedélyezzem az IMAP/POP3 elérést a klienseknek. A beállítások alatt egyszerűen nincs olyan opció, hogy levelezés. Elvileg ezalatt kellene tudnom engedélyezni. Bátyámnak még a régi felület van és ott elérhető ez az opció. Valakinek valami tipp esetleg?
-
törölt tag
-
dargelot
senior tag
-
törölt tag
-
dargelot
senior tag
Hali,
A freemail letilt egy email címet ahonnan levelet várok. Jeleztem nekik s ezt írták:
"Kérjük küldje el nekünk egy meg nem érkezett levél .eml formátumát freemailes címzettel, hogy a levélküldés sikeres legyen. "Most akkor mit is csináljak?
Előre is köszönöm a segítséget. -
scarabaeus
őstag
-
mexel
veterán
-
sopruk
senior tag
-
mexel
veterán
Másnál megy a freemail bejelentkezés? Én több gépről sem tudtam ma belépni pedig fontos lenne.
( tudom nem kell freemailt használni de most éppen ez kell) -
Kija
aktív tag
És meg van a megoldás!!!
Webes felületen belépve a beállítások Levelezés menüpontjának legalján engedélyezni kell más kliensek használatát. Ez az új felület bevezetésével került be a beálltások közé, eddig nem volt. Ezért nem gondoltam rá.
Amint beklikkeltem máris ment az alábbi beállítások mellett:
Felhasználói név a teljes email cím
Bejövő kiszolgáló: pop3.freemail.hu
Port: 25
És nem szabad semmit bepipálni (A kiszolgáló titkosított kapcsolatot (SSL/TLS-) igényel és A biztonságos jelszó hitelesítés megkövetelése jelölő négyzetek üresen maradnak).
Kimenő levelezés kiszolgálója: a saját szolgáltatód levelező szereverének címe (nálam mail.t-online.hu)
Port: 110
Titkosítási mód: nincs
A biztonságos jelszó hitelesítés megkövetelése jelölő négyzet üresen marad -
törölt tag
-
Atke
senior tag
Megerősítette a freemail support is, hogy jelszót és másodlagos email címet cseréltek az accountomban, szóval feltörték. Zároláshoz rendőrségi jegyzőkönyv kell a feljelentésről. Amit megtettem. Bár először válaszként megkaptam a kliens beállításokat, de 12 perc idiótázás és anyázás után, sikerült zárolnom a postaládám... Ami fontos volt, mert paypal,aliexpress,ebay stb alatt is szerepel. (Azért mert 20 éve csináltam és akkor még nem volt gmail...)
-
vlaci79
senior tag
Sziasztok, freemail népszerűsége töretlen...
40 perc alatt néhányan próbáltak belépni
2019. nov. 18. 23:42 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 193.242.178.90
Oroszország
2019. nov. 18. 23:41 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 103.244.205.42
Indonézia
2019. nov. 18. 23:39 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 202.162.215.165
Indonézia
2019. nov. 18. 23:34 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 201.158.20.6
Brazília
2019. nov. 18. 23:33 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 177.53.7.252
Brazília
2019. nov. 18. 23:31 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 186.219.3.3
Brazília
2019. nov. 18. 23:24 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 159.203.42.128
Kanada
2019. nov. 18. 23:23 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 197.211.38.187
Nigéria
2019. nov. 18. 23:18 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 190.152.19.62
Equador
2019. nov. 18. 23:16 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 144.48.110.82
Banglades
2019. nov. 18. 23:15 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 198.211.122.238
Hollandia
2019. nov. 18. 23:12 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 156.222.254.139
Egyiptom
2019. nov. 18. 23:10 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 45.116.3.249
India
2019. nov. 18. 23:08 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 185.32.47.154
Azerbajdzsán
2019. nov. 18. 23:02 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 79.137.225.231
Oroszország -
törölt tag
-
4Grider
félisten
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Van valami a freemailel? Vagy feltörték a majd 20 éves fiókomat?
Tegnap délután óta nem tudok belépni...
Előre is kösziMost láttam ezt a honlapon:
Kedves Felhasználóink!
Mai napon, 2019.11.18-án, este 10 órától karbantartás miatt a [freeamail] egyes fiókjai nem lesznek elérhetőek.
Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!
Üdvözlettel: a [freemail] csapata -
törölt tag
Akkor nem tudom, mert most direkt elovettem, es a portot leszamitva pont igy van beallitva nekem a bejovo: sem ssl, sem hitelesites.
Egy tippem van meg: a fiokbeallitasokat vegigbongeszni, hatha ott van meg vmi, bar nem kene emlekeim szt.Na, annyit talaltam, h az uj feluletnel nem felhasznalot es pw-t kell megadni, hanem emailt es jelszot.
A Fióknévnél az email cím megadása szükséges. -
Kija
aktív tag
Igen, arra már rájöttem és a küldés már megy is a t-online-on keresztül. Viszont a bejövő ágnál bármit állítok be nem megy. Ha titkosított kapcsolatot állítok be akkor azt írja, hogy nem támogatja. ha azt nem állítom be akkor meg azt írja, hogy nem megfelelő a felhasználói név vagy a jelszó. Pedig ugyanezekkel jelentkezem be a webes felületen.
-
törölt tag
-
Kija
aktív tag
-
Kija
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2300 - 2201
3370 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet a spamek között landult és azt nem tölti be
, de a piszkozat rész csak forgott, és semmibe nem lehet belépni