- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
2900 - 2801
3369 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem hőbörögtetek, ésaz okozott probléma is kisebb, úh csak ma vettem észre, de nemcsak a spammappa bolondult meg az utóbbi időben... Feléledt a kikapcsolt prómómappa is, és azt még csak be se lehet állítani, h oda mi menjen, csak ki-bekapcsolni, mint a közösségit.
-
törölt tag
-
stomi61
tag
Nekem is újra jönnek, de legalább a spam mappába.
-
dudzsi
tag
-
4Grider
félisten
POP3 szolgáltatás ki és bekapcsolása már megtörtént?
Imap miért nem jó? -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Most térnék át Outlookra.
Az egyik fiókom jó, de a másik lekérdezéskor ezt írja vissza:
A(z) xxxxxx@freemail.hu - Fogadás feladat hibát jelzett (0x80042110): A POP3 kiszolgáló inkonzisztens adatokat szolgáltat. A STAT paranccsal lekért üzenetszám eltér az UIDL vagy a LIST paranccsal lekért számtól. Lépjen kapcsolatba a POP3- vagy az internetszolgáltatóval.
Mit tudok ezzel csinálni?
Köszi.
-
szombi
tag
Most már a SPAM mappába ömlik az origoedm-es csicska átverős mél.
Valószínűnek tartom, hogy az origo szponzorrendszerében talált valaki rést, és ezt kihasználva küldözgette a "jobbnál jobb" ajánlatokat. A rés alatt azt értem, hogy erre a címre nem állítható be szűrő, mindig a beérkezettek között landol, bármit is csinálsz.
Az origo most úgy néz ki, hogy szépen csendben lépett egyet és megszüntette a kivételezett státuszát. -
törölt tag
-
törölt tag
-
perempe
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
p.t.r
aktív tag
-
törölt tag
-
Jim74
nagyúr
-
stomi61
tag
-
perempe
veterán
-
törölt tag
-
dudzsi
tag
Na nálam remélhetőleg meg oldódott ez a "ad@origoedm.hu" levél özön. Irtam nekik egy mailt hogy töröljenek a rendszerből. Ma kaptam egy levelet hogy töröltek. Hát kiváncsi leszek. Köszönöm BSH-nak hogy megosztotta azt a tartalmát a levélnak amit én se néztem volna!
Az ott lévő cimre küldtem a levelet! -
perempe
veterán
egy órája kaptam megint erről a címről, de a spam mappában landolt.
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
-
pn4hvq
senior tag
-
törölt tag
SPAM!... Ma reggelre lett igazán érdekes a helyzet

3 címből (a 3. is úgy volt eddig, mint az 1., az első 2-ben változatlan a helyzet):
1. Ömlik a spam.
2. Nincs spam.
3. A spammappába ömlik a spam

Na, erre varrjatok gombot...Amúgy én is azt terveztem, h ha nem változik, akkor beteszek egy szűrőt, h ami nem origófos, az menjen külön mappába/címre, a fos meg maradjon magának, időnként törlöm. De ma kíváncsian várom, h ebből mi lesz...
-
4Grider
félisten
-
pn4hvq
senior tag
-
hjan1
csendes tag
-
Attila2011
aktív tag
Úgy látom, nem csak engem találtak meg a letilthatatlan origós adathalász reklámok....
-
törölt tag
Tegnap este elkezdtem átköltözni gmail-es címre.
Sajnos van, ahol nem lehet email címet megváltoztatni
-
cappa72
nagyúr
-
Surci1
tag
-
szombi
tag
-
thomasa
senior tag
Gyerekek, mi ez a spamfolyam? Már kénytelen voltam ide felnézni, hogy csak engem tisztelnek meg, vagy mást is? Szuper. Visszaolvasok pár ötletért.
Ki is a szolgáltató? Ja nincs kérdésem. -
ledgeri
nagyúr
Ez sütis problémának (is) érződik...
De nekem is volt egy Szűrő kavarodásom kb egy éve. Minden ment mindenhova, és volt ami nem is jelent meg, vagy eltűnt, meg ilyesmik: Az oldotta meg, hogy az összes szűrőmet töröltem, majd egy nap eltelte után szépen, ahogy jöttek a levelek újból egyesével újraszűrőztem amit kellett tényleg szűrőzni. A kb 20, évek alatt építgetett szűrőlistából lett egy friss tiszult 10 darabos, úgy, hogy nem atz szűrtem ki ami nem kell, hanem azt ami kell, mappákba, és így elmúlt a kavarodás (rendszer szinten). Próbának ajánlom...
-
stomi61
tag
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Néhány napja nálam is ömlik megállíthatatlanul a sok szemét mintha minden szűrő megszűnt volna a freemail-nál
azt sem értem hogy miért tesz be hírdetéseket a leveleim közé ?
miért teszi be ezt a hozzájárulását kéri személyes adatainak következő célokra történő felhasználásához
miért nem lehet kikapcsolni ? miért korlátozza ezzel a leveleimhez való hozzá férést
miért szab külön feltételeket ahhoz hogy el tudjam olvasni a nekem szóló leveleket
miért kell mindig minden belépéskor ezzel küzdeni mindig hogy el tudjam olvasni a leveleimet hogy mindent kikapcsoljak letiltsak -
Jim74
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
Victorio
aktív tag
Nálam is ömlik a spam pár napja.
A Beállítások menüben a Szűrők részénél a Megbízható címek rész alatt többszáz spam mail cím jelent meg.
A mellette lévő törlés link egyáltalán nem működik. Hiába nyomkodom, semmi nem történik, olyan mintha automatikusan visszaíródna egy pillanat alatt.Bejelentettem, de csak egy automatikus válaszlevél jött.
-
perempe
veterán
-
törölt tag
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy le akarnak szoktatni a fiókról a sok spammel...

-
ledgeri
nagyúr
Csak nem megújúlt a freemail: Ingyen email kapás, ha akarod, ha nem!?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
p.t.r
aktív tag
-
perempe
veterán
Egriként kaptam Tesco ajánlatot, élek vele?
Csodás pihenés Egerben
Hotel Szent István
3 nap / 2 éj I félpanzió I 2 felnőtt
Listaár: 99.999 Ft
Ár: 59.990 Ft -
Atish19
őstag
-
pn4hvq
senior tag
-
p.t.r
aktív tag
-
Atish19
őstag
Péntek délelőtt 10 és most vasárnap 10 óra között 30db! ilyen szutyok e-mailt kaptam. Nálatok is ennyire beindultak?
-
ledgeri
nagyúr
-
bsh
addikt
szerintem hiába jelzed nekik (én már jeleztem, nem is válaszoltak), mert ez szándékos a részükről és nem fogják megváltoztatni. talán egy tömeges bejeentés és egy 100 milliós bírságon elgondolkoznénak, dehát ilyen úgyse lesz.
az üzeneteket közvetlenül az inboxba kézbesíti az onbox a szűrők kihagyásával (ezért nem szűrhetők).
nálam minden ilyen spam levéltörzse tartalmazza ezt ha megnézed (de ez nem jelenik meg az üzenetben sehol):--ed1afd1ca415ba4dbba9473ae8eb1f59782cContent-Type: text/plain; format=flowed; charset=UTF-8Content-Transfer-Encoding: quoted-printableEzt a levelet az Automizy Zrt. online direkt-marketing rendszeren kereszt=ül küldtük a(z) {ORIGINAL_EMAIL} címre az Ön elő=zetes hozzájárulásával, melyet a Mediaworks Hungary =Zrt.-nek tett az freemail fiók létrehozása során. E sze=rint Ön marketing tartalmú célzott üzenetek fogadá=sához hozzájárult. Amennyiben a továbbiakban mégse=m szeretne az érdeklődési körének megfelelő k=edvezményes ajánlatokat vagy nyereményjáték-ismert=etőket kapni, kérjük az alábbi elérhetősé=gek egyikén szíveskedjen jelezni: E-mail: adatkezeles@mediawor=ks.hu, info@freemail.hu Székhely: 1082 Budapest, Üllői ú=t 48. .
nyilván nem járultam semmi ilyesmihez hozzá (lol hol volt még mediaworks 25 éve?!) gondolom valahol a user agreementbe beletrükközték implicite. nincsen a freemail webes felületén opt-out lehetőség. érdeklődési körök meg ilyenek nekem mind ki van kapcsolva, más lehetőség nincs. még a szűrést is megkerülik. úgyhogy a k. anyjukat, azt.
az hogy egyre szarabb lett a freemail, azt még elviseltem, de hogy lemennek ilyen aljadék szintre, azt már nem. én 25 év után törlöm a picsába. (miután bejelentek minden ilyen szart)egyébként nem értem mi ezekben a spamekben a biznisz? mert ha még reklám lenne, akkor azt megérteném, de ilyen "erősítsd meg a profilodat" meg "nyertél húszcsillió bitcoint" scam szarok...? azon kívül, hogy az aktívan használt email címeket gyűjtik be vele, mi a biznisz?
-
perempe
veterán
Írtam nekik, később bsh fórumtárs megoldása következhet.
-
perempe
veterán
-
bsh
addikt
jelentsétek be, hátha. én azt tettem. bár ebben az országban nincsenek illúzióim hogy majd egy f*deszes céget meb*sszanak... de hátha.
-
perempe
veterán
-
falcon1
csendes tag
Múlt pénteken (2022.12.09.) kezdődött a rendszeres (napi) spam az ad@origoedm.hu címről. És hiába jelölöm spmanek vagy állítok be szűrést erre a címre vagy a levélben lévő szövegre nem működik...
Érdekes, hogy csak a használt címre jönnek, bár most hogy beléptem megnézni másiknál is vannak-e, innentől lehet oda is mennek majd

-
perempe
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Ha későn szólok, akkor bocsi, de neked is ajánlom: Ha átálsz mindennel használj már kezdetektől aliasokat (munka, család, játék, fórum, csak hogy legyen kategóriákat már egyszerűbb kezelni a kezdetektől átálláskor, és egy réteg szűrő az ellen is, hogy a jövő béli spammerekhez melyik emalicímed kerül ki)
#2838 Atish19 Én mikor már átnéztem, hagyom addig, míg magától nem törlődik, a.k.a. nem jut eszembe 90 napon belül.
-
perempe
veterán
Sok szemét jön az ad@origoedm.hu címről, de szűrni se tudom.
-
Atish19
őstag
-
bsh
addikt
-
cappa72
nagyúr
Szinén kapok, de sajnos én nem ilyen jó ajánlatot... csak hülye voltam, mert kitöröltem idejekorán.
Persze az is jön, hogy erősítse meg fiókját, hogy 123412342134€-t tudjunk utalni. - sajnos a spam szűrőben beállítottam ezt az "erősítse" kulcsszót, hogy blokkolja, persze nem blokkolja... -
pn4hvq
senior tag
-
Atish19
őstag
Én is kapom folyamat. Ma például nyertem 500000Ft-ot, Viktória le akar feküdni velem, ha 20000Ft-ot befizetek az 2 nap múlva már 75000 lesz, Louis Vuitton 50% akció van, meg kellene erősítenem valami fiókot ami nincs is illetve 10 perc alatt növelhetem 10cm-el a péniszemet. Gondolom valaki megint bevásárolt e-mail cím listából a dark weben.
-
4Grider
félisten
-
törölt tag
-
pn4hvq
senior tag
-
p.t.r
aktív tag
-
bsh
addikt
X-onbox-no-fts: true
-
bsh
addikt
hozzátok nem ömlik a spam? amiben az áll, hogy az automizy rendszeren keresztül küldte a mediaworks az én előzetes beleegyezésemmel amit a freemail fiók létrehozásakor tettem (lol, az 2000 előtt volt jóval és a mediaworks meg 2014-es...), a freemail nem teszi spam-be és semmilyen blokkoló szűrő nem fogja meg?
asszem ennyi volt akkor a freemail
-
4Grider
félisten
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Mindig kapok pár spamet, de vannak olyanok amiben a címzett nem is az én email címem. Akkor miért én kapom ezeket. Mindig valami más freemailes címzett van megjelölve a levél fejlécében. -
ledgeri
nagyúr
Ja, hát abból harmadikfeles lett...
-
törölt tag
-
ledgeri
nagyúr
-
Szokeveny
újonc
-
Jim74
nagyúr
-
MájMekk
tag
Kedves Felhasználónk!
Karbantartási munkálatok miatt a [freemail] jelenleg nem elérhető. -
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
pn4hvq
senior tag
-
tibor23
senior tag
-
Zwodkassy
senior tag
-
4Grider
félisten
A gmail utasítja el őket és erről a Freemail elfelejt tájékoztatni. A freemail az átirányítás közben ui. nem nyúl hozzá az spf rekordhoz, így abban nem szerepelnek a Freemail smtp kiszolgálói, vagyis a gmail - aki ragaszkodik a helyes spf rekordhoz - megtagadja a freemailtől az email átvételét.
-
ledgeri
nagyúr
A miheztartás végett: tegnap 19:00-tól -most láttam csak- emailek nem a megfelelő fiókokba érkeznek: én azt ami nekem kéne érkezzen nem kaptam meg, viszont kaptam 2 olyan levelet, aminek, mint címzett 2 másik emberke van megadva. Cool.
-
ledgeri
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
A feemail-ról átirányítottam a gmail-ra úgy az üzeneteket, hogy a freemail-on ne maradjon meg a levél.
Viszont a gmail-ra nem kapom meg az üzeneteket.
Mit állítsak be, s hol, hogy ez működjön? -
ledgeri
nagyúr
Utolsó offom ezzel kapcsolatban: szóval ahhoz, hogy totp 2fa lehessen A 2fa, először telószámmal kell bekapcsolni az alap 2fa-t utána meg át lehet állni TOTP-s appra. Picit erőltetett... de jobb mintha nem lehetne törölni, vagy kötelező lenne megtartani az SMS-t mellé!
-
ledgeri
nagyúr
Rendben: előbbi visszavonva, be lehet állítani TOTP-s 2fa-t google-hez.
Fiók kezelés>biztonság>két lépcsós> hitelesító.
3 gugli accountom van. Ehhez még nem volt csatolva mobil. Ezen ment, átmegyek a többin is. 1-en volt más, de most nincs, másikon nem volt, de picit másabb az.
Eddig úgy tudtam, hogy ezt nem lehet. Elnézést gugli, ha az én hsz-m miatt egy két emberke máshova regelt..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ledgeri
nagyúr
Ez nem előzmény, hanem süti kérdése, de igen ez van.
Ha kényelemben és elfogadottságban kell hasonló, akkor pl outlook az jó lehet (még lehet hotmail.com-os nevet választani, meg picit mókázva más outlook.**-ot.)
Ha meg egy normális, nem szétkövetős emailcímet akarsz tutanota, protonmail és melléjük valami simplelogin, és anonaddy, vagy a saját fizetős megoldásaik. -
Zwodkassy
senior tag
Azt is észrevettem, hogy ugyanazon számítógép, ugyanazon böngésző esetén is kéri a telefonos azonosítást, miután törlöm az előzményeket (Crtl + Shift + Del).
Nálam gyakorlatilag ez (szinte) napi funkció. Sőt! Régebben (még az Internet Explorer idejében), ez volt a kilépéskori beállítás.
Így viszont megnehezíti számomra a gmail használatát :-( -
törölt tag
-
Zwodkassy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
3369 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Konteó topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szerintem ezt jelenti a "-no-fts" - no filters.
qva anyjukat. 25+ éves címem. good bye