- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- potyautas: Sára és a párja.
-
2200 - 2101
3368 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Le tudná nekem valaki írni, hogy Office 365 Outlookban hogyan kell beállítani freemail-es fiókot?
T-online a kimenő mail szerver. Hiába próbálkozom mindenféle portszámmal és egyéb beálltásokkal egyszerűen nem akar belépni és így a postafiók létrejönni az Outlookban. email cím és jelszó biztosan jó, mert webes felületen be tudok vele lépni. -
laszlohu
addikt
nálam chrome-al
Verzió: 78.0.3904.97 (Hivatalos verzió) (64 bites)
windows 10 stabil
nem működik a levél nyomtatása webes freemail-el, csak villan egyet, de nyomtatni nem nyomtat -
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Megindult a frímél... bár ne tette volna! Kötelező új jelszó, új felület, miegymás. Ja és csak úgy mellékesen eltűnt 2 év, több száz levele... -
vlaci79
senior tag
-
Egon
nagyúr
Nektek megy a freemail?
-
vlaci79
senior tag
-
törölt tag
-
vlaci79
senior tag
freemail webes részére ezt használom mikor nagyon kell.
https://freemail.hu/szimpla2/mail/list/INBOX -
törölt tag
-
4Grider
félisten
Ennek pont a fordítottját tapasztalom, igaz, mi csak néhány ezer e-maillel dolgozunk naponta. A google.com nagyságrenddel megbízhatóbb, mint a freemail.hu, és a freemail.hu-val szemben nincsenek kódolási problémái. És szerencsére jóval többen használják üzleti levelezésre is. A freemail.hu-t már régen be kellett volna szántani, vagy áttenni egy standard linux kiszolgálóra.
-
törölt tag
-
4Grider
félisten
Az a gond, hogy a vásárlóink néhány százaléka komolyan úgy gondolja, hogy a freemail-es e-mail cím teljes értékűen használható, és nagyon nehezen győzhetőek meg ennek az ellenkezőjéről, mert már esetleg 10-20 éve megvan ez az e-mail címük. Sokan egy-egy rendeléshez nem is adnak meg igazi telefonszámot, így a freemaillel kombinálva elérhetetlenné válnak a velük kommunikálni akarók számára. És csodálkoznak, ha egy csomó oldalon fel van tüntetve, hogy freemail-es címmel nem lehet regisztrálni/feliratkozni, használjanak inkább gmail-t, vagy valami hasonló szolgáltatót...
-
törölt tag
A, a spamszuresuk mar Isten tudja, miota katasztrofa, azota nincs is nalam bekapcsolva, meg kezzel jelolgetve is jobban jarok...
Bar parszor eszrevettem, h meg igy is spamnek jelolte azt, amit mar xszer bejeloltem, h nem az... De az elso emailcimet csak nem dobja el az ember, plane ha ilyen kulonleges, nem sokkal kesobb mar nem is engedtek ilyet csinalni a rendszerek, sem itt, sem mashol. -
4Grider
félisten
-
vlaci79
senior tag
-
törölt tag
-
4Grider
félisten
-
vlaci79
senior tag
Sziasztok freemail használók!
Ajánlott időnként megnézni a webes felületen a Beállítások - Eseménynapló - Belépés részt!Nálam kettős beléptetés van beállítva. Mindezek ellenére ilyen előfordul:
Freemail nem fog figyelmeztetni, hogy nem a megszokott helyekről jelentkeztél be !
"Amennyiben fiókodat feltörték kérjük, tegyél feljelentést a rendőrségen, hogy segítségedre lehessünk."
Mellékelt kép alapján ez még kérdés ?VLaci
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kérni szeretnék,egy kis segítséget.Eddig működött a samsung telefonon saját email kliensével a freemail ki-be mentek az üzenetek plusz jelezte is a telefon.Egy idő óta mér nem jelzi,hogy üzenet jött de igazából az a gond,hogy küldeni sem engedi a levelet a telefonról.Levelet megkapjuk de küldeni nem lehet,természetesen minden működik az asztali gépen csak a telefonal van a gond.Próbáltam ennek az oldalnak a leírása szerint beállítani.De nekem nincsen olyan opció új eszköz hozzá adása.Itt a kép mi van nálam.

Belehet még állítani valamit a freemailban,hogy előjöjjön ez az opció? Köszönöm előre is segítséget. -
HookR
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
HookR
addikt
Tegnap nagyrészt 'átmeneti autorizációs probléma' üzenettel pattant vissza a kliens, így felcsillant a remény, hogy csak várni kell türelmesen és megjavítják, de estefele már visszaállt a 'szimpla autorizációs hibára' és továbbra sem működik napok óta.
-
Dilikutya
félisten
-
JóGéza
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Magyar oldalon még nem, külföldinél már láttam, hogy nem engedett Freemail címmel regisztrálni. A kormányablakokkal az a gond, hogy ott azért a faék egyszerűségű userekre is gondolni kell. Elég sokan használnak még Freemail címet, olyanok, akik nem fognak átregisztrálni, mert ezt is valaki más csinálta nekik, meg ide jönnek a Tuppelware hírlevelek.
-
F-ECT$
titán
-
HookR
addikt
Másnál is gubanc van a belépésnél? Tegnap este még sikerült lekérdeznie a leveleket a kliensnek, ma meg már hibás jelszóval szórakoztat. Remélem, hogy csak ideiglenes gubanc és nem törték fel a fiókomat...
-
F-ECT$
titán
-
Zsee75
tag
-
btz
addikt
-
törölt tag
-
btz
addikt
Message denied by policy (in reply to end of DATA command)
Ezt a hibaüzenetet kapjuk a Freemailtől ha bármilyen Freemailes címre próbálunk levelet küldeni.
Nem küldtünk nekik spamet sohasem. Vajon mi lehet a problémájuk? Már írtunk nekik, de semmi válasz. -
scarabaeus
őstag
Én még a saját szolgáltatóm SMTP-jével használtam, ami külföldön problémás volt amúgy a freemaillel, de volt a múltkor szó róla, hogy az új felületen van saját SMTP.
-
F-ECT$
titán
Van egy ritkán, de még használt freemailes címem, amit be akarok állítani androidon az email kliensben. A pop3 beállítás megy is, viszont smtp-nél hiába adom meg a gmail-es adatokat a gmail ezt nem engedi (küldött egy levelet, hogy biztonsági okokból letiltotta ezt). Van mód ezt a tiltást feloldani vagy más smtp-t kellene beállítani? (Vagy keressek olyan email klienst, amiben nem kötelező az smtp-t megadni?)
-
RR-13
őstag
-
bul07
nagyúr
Nálam nincs gond sokszor küldök magamnak emailt, se perc alatt megjön gmailre
Ugye nem telefonon nézed, ha telefonra értetted akkor lehet a frissítési gyakoriságot kisebb intervallumra kell venni, csak akkor meg több adatot használ
Freemail a Origóhoz tartozik , szerinted pont az állam fogja tiltani

Megbízhatatlanságra lehetne példákat mondani folyamatosan, állandóan halom hogy nyom nélkül eltűnnek az e-mailek, nem érkeznek meg
Mellettem telefonál hogy nem jött meg a EKÁER szám, Elküldte? Válasz igen már fél órája.
Elküldi újra de az se jön meg soha, újra telefon, majd végül saját gmail címére kérte oda abba a másodpercbe megjött -
RR-13
őstag
Sajnos az utolsó 3 hónapban a gmail kb. 1-2 órás késéssel küldte meg az e-maileket, van fiókom ott is

És még mindig szarakszik a Freemail így van..
És így szerintem nincs is "rendes" e-amil szolgáltató már... régen amúgy nem volt ennyi baj a Freemail-el... csak mióta van egy új szerverük is, állandóan azzal van a baj...

Amúgy, ha annyira megbízhatatlan lenne folyamatosan a Freemail, akkor a kormányablakok nem engednék oda a regisztrációkat, de lehet ennek is eljön az ideje, ha így halad a Freemail supportja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
-
RR-13
őstag
Az én fiókom az "új" szerveren van, és azzal van a fő gond

a családból van akinek a régebbi szerveren van a fiókja, ő betud lépni aránylag könnyen, és levelet is tud írni.
Én 2 órája nem tudok elküldeni 1db levelet annyira lassú, és állandóan forog a karika középen, és mire elküldeném a levelet újratölti az oldalt, és kezdhetem elölről az egészet

De a reklám az hamarabb betöltődik ám.. nagyon fontos

-
RR-13
őstag
Nekem is ugyanezt írták, és nem is a kérdésre válaszoltak, mert 20-a óta nem kapok meg 3 e-mailt

Valóban lassulás van, de olyan szintű, hogy 5 perc mire belép a fiókba, és kb. semmit nem lehet megnyitni, és küldeni...
... ilyen hosszú "leállás" még talán sosem volt... és ügyfélkapus e-mail címem nekem is a freemail, de úgy látszik a freemailt ez nem izgatja 
-
bul07
nagyúr
Még jó hogy csak eldobhatónak használom de ez ultragáz
Főleg hogy ismerek céget akinek ez az elsődleges email címe
, na ott lehet fejvakarás
És csodálkoznak mikkor hülyének nézek valakit aki freemailes email címet ad meg
(#2158) Zsee75
Azért az érdekes hogy azt kihagyták hogy a elküldött vagy érkező e-mailek kimennek vagy meglesznek e?
-
Zsee75
tag
"Kedves Felhasználóink!
Köszönjük eddigi türelmeteket! A tegnapi (2019.06.20.) karbantartásra egy nem várt technikai hiba következtében volt szükség. Munkatársaink jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán, így a nap folyamán lassulásra lehet számítani a rendszer használata közben. A fiókban tárolt adatok nem sérülnek ez idő alatt.
Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézéseteket kérjük!
Üdvözlettel,
a [freemail] csapata"
marha vicces...lassulás
-
RR-13
őstag
-
Zsee75
tag
-
RR-13
őstag
-
Zsee75
tag
-
RR-13
őstag
-
Zsee75
tag
-
RR-13
őstag
-
Zsee75
tag
-
TomBond
aktív tag
-
MájMekk
tag
-
törölt tag
Megint vacakol... Most éppen a firefoxxal összeférhetetlen...
-
törölt tag
Kevesebb, mint egy éve regisztrált fiók esetében hogy tudok kliensben, külső appban belépni a fiókomba? Huawei Email, Gmail appokkal próbáltam.
Több, mint egy éve regisztrált fiókot sikerült simán beállítani, de az új fiókom nem. -
törölt tag
-
törölt tag
Mar megint szarakszik. Husvet oromere mar nem lehet elsore belepni, mert "tul sok sikertelen probalkozas" meg robotkodas meg az anyjuk kinjat...
-
laszlohu
addikt
Freemail ezzel fogad ma, vagyis pénteken,
hogyÚjra kedd van, és töltsön ki egy kérdőívet, ( a vásárlási szokásaimról ).
-
törölt tag
-
RootRulez
félisten
Jam, úgy fest, meggyógyult.

-
kissandris
csendes tag
-
törölt tag
Sztem ki fogják javítani, nem az első bénázásuk ez.
Sőt, úgy tűnik, már javították, most már simán beléptem.
-
kissandris
csendes tag
Abszolút láma vagyok, láttok valami megoldást, hogy el lehessen érni a freemailt? A webes felületen ugyanaz van, amit ti is írtok, megpróbáltam asztali klienssel letölteni, ahogy valamelyikőtök javasolta, de már az is azt írja, hogy hibás jelszót adtam meg. Semmi létfontosságú nincs benne, de jó lenne legalább leszedni a régi leveleket róla. Ez valami központi gebasz náluk, amit vagy kijavítanak, vagy nem?
-
RootRulez
félisten
Miután megkaptam a saját magamnak küldött levelet, nekiálltam az Xbox fiókomat átvinni másik emailre, és az ahhoz szükséges linkeket is megkaptam most 11 előtt
Jah meg 10:15 kor olyan, hogy
"Kedves én!
Az utóbbi időben nagy csend volt a [freemail] körül, de ez idő alatt szépen, halkan dolgoztunk a háttérben.
Mivel a [freemail] 20 évvel ezelőtt indult, ezért fontosnak tartottuk, hogy az elmúlt időszakban a technológia megújítására fordítsunk nagyobb hangsúlyt. Így, munkánk eredményeként most már sokkal biztonságosabb és megbízhatóbb szolgáltatást tudunk biztosítani.A fejlesztések alatt időnként előfordultak kimaradások, lassulások, de törekszünk arra, hogy a jövőben ezek már ne jelentsenek problémát. Az okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!
Mostantól kezdve havonta tervezünk információt megosztani magunkról és a [freemail]-ről, hogy mindenki lássa, épp mivel foglalkozunk.
Mivel sok felhasználó jelezte felénk, hogy igényt tart mobil alkalmazásra, így ezt a kérést igyekszünk most teljesíteni. Részleteket kicsit később küldünk.Köszönjük a közel 2,5 millió aktív felhasználónknak az elmúlt 20 évet!"
-
törölt tag
-
RootRulez
félisten
Nálam most átjöttek a mai levelek is, de webes felületen továbbra sem tudok belépni. Így viszont megnyugodhatok, hogy nem feltörték.

-
scarabaeus
őstag
Nálam a címre küldött e-mailek visszapattannak a szerverről, a korábban említett sértődött üzenettel, miszerint ő nem kiszolgálója a freemail.hu domainnek. A webmailbe viszont be tudok menni, látom is a régi dolgokat. A levelezőprogramból már ki van vezetve a cím, ott nem tudtam tesztelni.
-
RootRulez
félisten
-
törölt tag
-
RootRulez
félisten
-
törölt tag
A netes felület vban nem működik,
de a thunderbird simán lekérdezi és letölti a leveleket.

-
RootRulez
félisten
-
Geri8
tag
-
4Grider
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudok belépni a freemail fiókomba, megadom a fleh.nevet és jelszót és azt írja, rossz jelszó.
Na mondom akkor lehet feltörték. Bemegyek a jelszóemlékeztetőbe, megadom a biztonsági választ, beírom az új jelszót, de ugyanarra a felületre dob vissza kitöltetlen biztonsági válasz és jelszó mezőkkel. Ennek így kéne működnie?
-
törölt tag
Igen, a freemail tamogatasa nagyreszt ilyen.... egyszer talalkoztam kivetellel... 1x!
-
Dustinzahn12
csendes tag
Hát pajtás, ezt Te is megnyaltad de rendesen.

Nekem egy balul sült el telófrissítés miatt újra kellett húznom a droidot, természetesen elfelejtettem szinkronzálni, majd újrarakás után örömmel konstatáltam, hogy buktam a freemailes belépésemet, ami nem nagyon érdekelne, de jó pár játékplatform ahhoz az e-mailhez van rendelve, és most pl a GOG-ba nem tudok belépni, mert a sok eszemmel ott is beállítottam a kétlépcsős azonosítást, és rendületlenül küldi az azonosítót a bukott mail címemre.
Írtam a drága, kedves Freemailnek, kétszer elutasító sablon szöveget kaptam, harmadjára képernyőmentésekkel igazoltam több belépési adattal, és a másodlagos e-mail címemről írva, hogy bizony én vagyok a tulaj, és próbáljunk már meg közös nevezőre jutni. Na itt is egy sablon szöveget kaptam, hogy IJ, miért nem jegyeztted le a belépési kódokat? (anyádért, azért)
Én az egyik legnagyobb Magyar számtech webshop szervizese vagyok, kicsit furán jönne le, ha valaki behoz gariztatbi valamit, de nincs számlája, akkor elküldeném a p*csába, hogy IJ, miért nem gondoskodtál a számla meglétéről. Mert kb a köcsög freemail is így áll hozzám, hogy nincs kód, köszi az eddigi részvételt.
Súlyos 10000rekért vannak játékaim, amikhez nem férek hozzá. Kb leszarják, pedig már többféleképp is igazoltam, hogy én vagyok én, de semmi reagálás. Google supporton olvastam, hogy ha minden kötél szakad, kérvényezheted az e-mail szolgáltatódnál, hogy lője ki az authenticatort. Erre a freemail nem hajlandó.
Kb 3 napja sz*pok azzal, hogy az authenticatorban visszaállítsam a kódgenerálást, de már belefáradtam, mert szinte lehetetlen project. Írtam a GOG-nak, vázoltam a helyzetet, előrelárhatólag fognak segíteni, mert nekik is tudtam igazolni a fiókom tulajdonjogát. A köcsög freemailes fiókomhoz még az Uplay van hozzáadva, oda szerencsére még be tudtam lépni, habár a belépési adatokat nem tudtam módosítani, mert az az e-mail címemre küldi(ahova nem tudok belépni) de sikerült a facebookommal összepárosítani, így ha feltörik, csak nem lest gáz. Egyedül az Origin miatt aggódok, mert ott nincs ilyen összefűzősdi, és már korábban valami orosz b*zi felnyomta az accomat, csak akkor még tudtam jelszó emlékeztetőt, amit most már nem tudok.
Tehát ennyit a freemail segítéséről, ha gond van úgy otthagynak a szószban, ahogy vagy.
Azért lehet pár online platformra kiírom a történetemet, és elismerem, hogy f@sz voltam, de a freemail egy segítőképtelen csapat, akik nem hajlandóak segíteni, még akkor sem, ha tudod igazolni, hogy a tiéd az e-mail fiók. -
törölt tag
Weben? Néha lassan tölt.
-
kevi_11252
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja a fiókomba érkező levelek megnyitásakor a tartalom nem jelenik meg, hanem "preload" kifejezést ír ki! Ha a megnyitásra kattintok és kijelölöm a továbbítás nyíllal, akkor ott látom a levél tartalmát!
Mi lehet a hiba? Lehet, hogy nálam van gond?Kérlek benneteket....segítsetek!!!
üdv.
-
bujdi19
tag
Sziasztok van egy problémám a freemail fiókommal. Aktiváltam a fiókba a 2 lépcsős bejentkezést a google authenticatort. Nincs meg a telóm és nem tudok belépni sehogysem a fiókba mivel nem tudom beírni az ideiglenes kódot. Ebbe szeretnék segítséget kérni mert nem csak ezzel van probléma.
-
4Grider
félisten
-
laszlohu
addikt
Most meg a "Navtól" kaptam egy spam - et,
visszaterites@nav.gov.hu
és hülye fejjel rákattintottam ( valóságban Indiából való levél )
tisztára úgy nézett ki, mintha tényleg a navtól kaptam volna.
-
MájMekk
tag
Most éppen karbantartás miatt nem megy...
-
törölt tag
Nálatok is csend lett ma?
Végreeeeee!!!!
-
kisninja
őstag
-
olle
senior tag
-
törölt tag
-
Because
őstag
-
törölt tag
-
Because
őstag
gondoltam felnézek ide, de látom nem csak nekem van problémám a kéretlen levelek tucatjaival

-
kisninja
őstag
-
törölt tag
-
kisninja
őstag
-
törölt tag
-
kisninja
őstag
Csak nekem indult be a spam gyár ? Kb tegnap este óta vagy 30 email hiába spamelem csak jön és jön.... Ezelőttig ami lassan már 5 év simán jó volt. Nem reggeltem semmi új helyre ....
-
Mr. Csonti
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy hogyan kell freemail fiókot beállítani iPhone-on? Régebben sikerült beállítani, most viszont valamiért nem akarja és a [freemail] support sem tudott használható segítséggel szolgálni, csak a sablon szöveg...
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zsoltip
őstag
Én sem.
De az azért mégis marad hungarikum, hogy 2016 második fele óta mind máig nem sikerült áttenni az összes accountot újba.

-
scarabaeus
őstag
Na, ez nekem új információ volt, kösz!
A sokat emlegetett új felülettel tehát ez is jár, nemcsak az itt emlegetett klienstársítós cucc. Még nem kaptam meg (illetve, lehet, hogy megkaptam, de a freemailes fiókok leépítése után nem léptem be weben, és előtte se gyakran).
Komolyan nem gondoltam volna erre már két évtized után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2200 - 2101
3368 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)