Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Tegnap megjött az FD supportól a csomag...
A ventilátorkapcsoló egybe van építve az audió csatlakozókkal és a reset gombbal.
Kicseréltem, ez már tökéletesen működik, ezen már jobban érezni a kapcsolást, kattan rendesen...
Viszont ez az 5-12v-ból nyert 7 volt elég együgyű megvalósítás...
Azt hiszem, hogy a kiszereltből bütykölök egy épkézláb feszültségcsökkentéses megvalósítást. -
mrzed
senior tag
válasz
oszkarfincs
üzenetére
A venti szabályozótól én sem vagyok hasra esve, de összességében nem bántam meg, hogy nem a CM Silencio aktuális verzióját választottam...
Ja, kapcsoló... már postázta is a FD ügyfélszolgálata a cserealkatrészt, elméletileg a héten megkapom. -
mrzed
senior tag
válasz
oszkarfincs
üzenetére
Mi újság a házzal?
Megvolt a beköltözés?
Mik a tapasztalataid?
Működik a ventilátorszabályozó? -
mrzed
senior tag
Ma ismét írtam a FD ügyfélszolgálatnak.
Pár percre az űrlap elküldése után kaptam egy emailt, amiben egy regisztráció érvényesítés volt az oldalukra. Oda belépve már meg is volt nyitva egy ticket a problémámmal. Most már csak lesz belőle valami... -
mrzed
senior tag
A probléma továbbra is fennáll...
A gariztatás lehetőségét elvetettem... kicserélné ugyan a forgalmazó, de nincs kedvem ez miatt kipakolni a konfigot, a házat futárral furikáztatni, stb...
Olvastam, hogy páran már usb problémával kaptak közvetlen a gyártótól segítséget... a gyártó postázott alkatrészt a probléma jelzőjének... péntek délelőtt írtam a gyártónak... egyelőre még nem jeleztek vissza... -
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a Define R5-ös házamat.
Meg is volt a költözés, egy élmény volt szerelni.
Nagyon tágas, szép, minőségi darab.Viszont van egy kis problémám vele:
A három állású ventilátor kapcsolót átkapcsolva azonnal kikapcsol a gép pár pillanatra, majd újra elindul. Egyébként a ventilátorok a kapcsoló állásának megfelelően pörögnek, addig nincs is gond, míg meg nem próbálom menet közben átkapcsolni. A tápcsatlakozóval tutira nincs gond, ez már nem molex-en keresztül kap áramot, hanem sata tápcsatin.Találkoztatok már ilyennel?
Van erre megoldás, vagy gariztassam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo TAB M11 tablet
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi