- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Az R5 jó, masszív, van benne anyag. Egy vaddisznóra emlékeztet. Csendes, de nem hangtalan. A legtöbb tesztben azt sugallták, hogy teljesen néma. Ez nem igaz, mert van hangja, még vga nélkül is. Nem zavaró, de ha figyeled, meghallod. Tulajdonképpen nem sokkal halkabb idleben, mint a nyolcezer forintos zalman t1 ház (ezzel viszonylag friss a tapasztalatom).
A ventiket én az alaplapra kötöttem, így kényelmesebben tudom szabályozni. A ventillátor szabályzó gomb viszont elég kellemetlen, egyáltalán nincs prémium érzése a gomb kattanásának. Valahogy nem érezni a fokozatokat, nem szívesen használnám, bizonytalannak érzem.
Összességében tetszik, viszont egy fele ennyibe kerülő házzal sem jártam volna rosszabbul, azt gondolom. Túl van hypolva ez a ház kérdés erősen, szerintem még az itt fórumozók nagy részének se lenne szüksége ilyen drága házakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest