- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Az R5 jó, masszív, van benne anyag. Egy vaddisznóra emlékeztet. Csendes, de nem hangtalan. A legtöbb tesztben azt sugallták, hogy teljesen néma. Ez nem igaz, mert van hangja, még vga nélkül is. Nem zavaró, de ha figyeled, meghallod. Tulajdonképpen nem sokkal halkabb idleben, mint a nyolcezer forintos zalman t1 ház (ezzel viszonylag friss a tapasztalatom).
A ventiket én az alaplapra kötöttem, így kényelmesebben tudom szabályozni. A ventillátor szabályzó gomb viszont elég kellemetlen, egyáltalán nincs prémium érzése a gomb kattanásának. Valahogy nem érezni a fokozatokat, nem szívesen használnám, bizonytalannak érzem.
Összességében tetszik, viszont egy fele ennyibe kerülő házzal sem jártam volna rosszabbul, azt gondolom. Túl van hypolva ez a ház kérdés erősen, szerintem még az itt fórumozók nagy részének se lenne szüksége ilyen drága házakra.
-
turorudi
aktív tag
Nekem R4-nél volt, hogy 12V-on ment lassabban, 5V-on ment gyorsabban, 7V-on pedig leálltak a ventik. Aztán írtam a supportnak, és azt mondták, hogy fordítva dugtam be a molexet. És tényleg az volt: elég sutácska a venti szabályozó molexe és be lehet dugni erőltetés nélkül fordítva. Nézd meg, hátha...
-
mrzed
senior tag
A probléma továbbra is fennáll...
A gariztatás lehetőségét elvetettem... kicserélné ugyan a forgalmazó, de nincs kedvem ez miatt kipakolni a konfigot, a házat futárral furikáztatni, stb...
Olvastam, hogy páran már usb problémával kaptak közvetlen a gyártótól segítséget... a gyártó postázott alkatrészt a probléma jelzőjének... péntek délelőtt írtam a gyártónak... egyelőre még nem jeleztek vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest