- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen, már csak az a baj, hogy nem most fogok vinyót venni, amilyen árak vannak. Amúgy lehet, hogy rezonálna a HDD-d itt is, az XL kicsit más kategória, a rengeteg bélést ne felejtsd el, ilyen szempontból jelentős.
Eddig is ezek a vinyóim voltak, a másik ház nem rezonált szerintem, abba hagyományos módon be voltak csak csavarozva. Aztán lehet, hogy az is búgott, csak a földön volt, ami nem mindegy, messzebb is volt, és stabilabb is, mint az asztal.
Kissjeno:
Nekem a ventik bökik a csőröm, most keresek újakat, illetve ez a rezonálás. A többi problémád:
- a jacket sokat használom, tökéletes
- az USB-k egyszer nem működtek, szerintem kontakt hiba volt a lapnál, szétszedés óta hibátlan megint
- a tetőn biztos jön ki zaj, de mivel amúgy se hangos a konfigom, és halkítani szeretném nem ez a döntő, levett oldallappal se hangosabb a cucc
- az előlapi rács porosodik nagyon, ez tény, én oda direkt nem rakok ventit. Ez persze a HDD-k hűtéséhez némi modot igényel, ezen épp dolgozom(már kész, ma volt a teszt, de hangos a 8 centis venti, kell egy teljesen hangtalan)mod:
Leszabályozva a ventiket és ezt a HDD modot megcsinálva már elég halk a ház amúgy. Ami a gond szerintem hogy tényleg itt van bő fél méterre a fülemtől, és ha csend van, nem megy a tévé, vagy zene, akkor hallom. Ezen már csak vízhűtés, SSD és agyonmoddolt HDD keret segítene.
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
Azt mond meg nekem, hogy a teljesen gagyi házamnál miért nem volt ilyen gondom? Legalább 30 alkalommal szedtem szét az évek folyamán, és még csak hasonló gondom sem volt.
Első összeszerelésnél amikor az alaplapot beraktam, minden csavar könnyedén a helyére ment, ergo lyukon kellett lennie. A takarólemez nem fog ellenfeszíteni a lecsavarozott alaplapnak úgy, hogy a képen látható hibát produkálja...
Amiket sorolsz mind jogosak, de fél centis eltérés akkor sem lehetne szerintem... főleg, hogy mielőtt ide írtam volna, ( meg utána is ) minden ötletet végig "zongoráztam".
-
-
-Solt-
veterán
Persze... annyi a júzer error, hogy megszokásból raktam össze a cuccot, és nem próbáltam előbb ki azt, hogy először a hátlaphoz rögzítem a vga-t, és utána rögzítem az alaplapot...
A fordítva összerakással sem passzol minden, szemmel látható, hogy nem illeszkedik minden pontosan! Ha a hátlapnál miden pontosan lyukon van, akkor az alaplapnál vannak eltérések, ha az alaplap van pontosan a helyén, akkor a hátlapnál nem stimmelnek a dolgok... Annyi a különbség, hogy valamivel kisebb lett az eltérés.
Fél órás manőver volt, mire nagyobb feszülés nélkül kb(!!) a helyére került a lap. Ez nem normális dolog. Szerintem...
-
Egon
nagyúr
Nálam is kicsit ilyen a helyzet (annyi különbséggel, hogy a vga-val nincs gond, a hangkártyámnál viszont igen), de ezt az (is) okozhatja, hogy nincs rendesen a helyén a lap (nálam legalábbis valószínűleg ez a helyzet).
A lapomhoz kapott hátsó panel meglehetősen vastag, nehéz kellőképp "kidugni" a hátsó kimeneteket a házból. Ez egyébként látszik az alaplapot rögzítő csavarhelyeken is (nem voltak pont a lukak alatt a tálcán levő "anyák"). Én lusta voltam ezzel foglalkozni (perpill. nincs csavarral rögzítve a hangkártya), ha lesz kedvem majd egyszer ránézek... -
-
cszn
őstag
Hát igen valahogy úgy lehet. Tulajdonképpen azt is elég nehéz megállapítani, hogy honnan jön ez a búgó hang. Csak próbálgatással tudom kitalálni, hogy mi segít rajta és mi nem. De meg lesz oldva
úgyis kitalálok valamit. Vagyis a mostani megoldás is jó, mert úgyse hurcolászom vagy lökdösöm, hogy elmozogjanak, csak a tudat meg a kihívás.
-
cszn
őstag
- bepattintva pipa
- kábel elrendezve pipa
- a csavarokról meg már írtam, hogy mindenféleképpen kipróbáltam szóval ez is pipazodo A kábeleket tényleg nagyon jól el lehetett rendezni csak eddig nem voltam elég figyelmes. Szóval az összes kérdés megoldódott, csak a rezgés az egyetlen ami még nem.
davidsz és zodo: Gyanítom nálatok nem az asztalon van a ház.
Csak abból gondolom, hogy nekem se volt sose ilyen problémám amíg nem került át oda. Próbáljátok ki, ha nem vagytok restek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest