- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Akkor mondom egyszerűbben (úgy tűnik, az előző versenyzőhöz hasonlóan, neked sem esett le a mondandóm lényege - ez persze lehet az én hibám is, lehet hogy nem fogalmaztam elég konkrétan).
Gáz, hogy nincs egy értelmes kisker egy 2 milliós városban, amely forgalmazná a cég termékeit. Ha hétfőn megrendelek egy házat, és az Debrecenből ideér csütörtökre, úgy, hogy egy pesti nagykerből hozzák, akkor azt egy helyi kiskerben már kedden át tudnám venni. Azt már csak zárójelben említem meg, hogy nem kellene futárdíjat fizetni...
Más szavakkal: nem a mobilx-el van baj (sőt: ha ők nem lennének, valszeg más házat kellett volna vennem), hanem az itteni kiskerekkel, akik közül a normálisabban működők nem forgalmazzák a Fractal Design termékeket; akik meg forgalmazzák, azokról jobb nem beszélni. -
Egon
nagyúr
Igazad van, de azért én szeretem ha jön valami visszajelzés arról, hogy be van kapcsolva a gép...
A halk tápnak, ventiknek, értelmes vinyóválasztásnak (a 7200 RPM-es rendszervinyó egy tányéros; az adattárolásra használt másik HDD pedig 5400-es), hangszigetelésnek stb. hála, idle állapotban (nappal) teljesen hangtalan a masina.
Mindazonáltal én is megfontolom, hogy lehúzom. -
zodo
nagyúr
Hát nálam emberedre találtál az asztal témával.
Előző gépem is az asztalon volt amit magam készítettem. 170x60 centis a lapja.
Ezen a képen még a mini gépem volt de "izom" és volt benne mozgó alkatrész rendesen. Végül is ugyanez költözött át csak most a MIDI házventijei miatt plusz két venti ami a "zajt" kelti. Gondolom melyik hangra panaszkodsz, nálam is volt a mini esetében amikor egy bizonyos rezonanciát felvesz és azt átadja az asztal lapjának. Na az már hangdoboz eset és tényleg zajos tud lenni. Hiába volt a Silverstone SG05 háznak vastag gumi lába, nem segített elnyelni a rezgést mint pl amit davidsz is említett. (dvd lemez)
Tettem pluszba a gumilábra, filckorongot. Lehet kapni csomagban is, különböző méretekben amit szék lábára,stb helyekre lehet felragasztani.
Nálam bevált. -
zodo
nagyúr
Lassan ideér (kb. fél óra) aztán készítek egy pár fotót de nem hinném hogy hétvégénél előbb átköltözik a konfig viszont nagy a kísértés mert most hoztam haza az új tápot is hozzá.
(FSP Aurum 400-as)Remélem nekem nem lesznek ilyen rögzítésbeli gondjaim a zaj miatt.
Mondjuk az én házam alapból hangosabb lesz az tuti. -
zodo
nagyúr
Szia!
Gratulálok a házhoz.
Miért nem írtál blogot?
2.
Nem találtam jó képeket a ház hátsó lapja alatti részről szóval csak kérdezem hogy a nem használt alaplap tartó furatok ill. kábelkötöző segítségével sem lehet rögzíteni a kábeleket?
Valahogy így értem.3.
Lehet vásárolni porszűrőt az nem lenne jó vagy valami "barkács" megoldásra gondoltál?4.
Nem volt még jó minőségű házam amiben ilyen tálcákon ültek a vinyók, gumibakon.
Így is zörög/rezeg?
Esetleg hozzáér a tálca keretéhez és azért hallatja a hangját?szerk:
Ha minden igaz akkor holnap érkezik az Arc-om.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest