Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Ami nálad van arra lenne pár tippem. Meglestem én is a hazam.
Minden hajszál pontos, viszont bármi apró eltérés, akar nálam is ezt okozhatna.
1. Ha az alapjai akár egy hajszállal is "lejjebb" van, akkor mar az történik ami nálad. Ez lehet az alappal csavar túlzott meghúzása, vagy rövidsége.
2. Az alaplap hátsó takarólemeze nincs bent a helyen, vagy simán ellent feszít a hatlaptól
3. Vga takarólemeze egy hajszállal hosszabb és felül az alaplap talcára.Az viszont fura, hogy képes a VGa kiugrani az alaplapból, amikor a hátlaphoz akartad rögzíteni. Ezt most direkt meglestem a lapomnál. Kitépni sem tudtam.
A hatlap és az alappal közé nálam éppen elfér a Vga hatlapja. Szóval minden patent.Ezt most telóról írom, mert most darabokban a gép. Holnap megírom, hogy sikerül e a hibát előidézni vagy valami, mert már én is kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest