- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
De miért okoz ez neked problémát?
Nyilván - a részleteket figyelmen kívül hagyva - egyszerűbbnek tűnik ha nem viszik le Debrecenbe, de nem kicsit bonyolítaná a szervezést ha ilyen dolgokra odafigyelnének a rendeléseknél. Meg ha nincs raktáruk, személyzetük BP-en akkor ki adná át és hol? Nem oly egyszerű ez.
-
zodo
nagyúr
Nem tudom hogy amit írsz az valóban úgy van ahogy mondod persze nem vitatom de ha így van és nem fér bele (vagyis gáz) akkor ne rendelj sehonnan, semmit.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy én is Budapestről rendeltem anno az Arc Midi-et amikor még az országban sem volt egy darab sem, szóval az hogy vártam rá kb. 2 hetet plusz a "kiszállítási időt" nekem nem okozott problémát.
-
Kimmuriel
aktív tag
Ezen a 2 db 5.25-ös helyen mondjuk én is morcoltam, hogy elég kevéske!
Szeretnék még egy Scythe Kaze Server 5.25 előlapi panelt is, ha már ennyi venti van a kuckóban, de sajnos nincs hely neki... Hacsak nem szórom ki az egyik ODD-t. Mondjuk a potik miatt amúgy is szívás, az ajtót nemigen lehetne becsukni miattuk, ha meg hátrébb csúsztatnám az egészet, akkor elég bénán nézne ki.
Vki írta, hogy a csavarokról könnyen kopik a fekete festés... Nos, ez igaz, de azért lehet azt óvatosan is húzni! Szvsz ha minden kötél szakad, akkor meg legfeljebb nekiesik az egyszeri jómunkásember fekete alkoholos filccel, ha nagyon nem bír magával, oszt akkor jóvan...
Az előlapi LED-re meg én is ugyanazt tudom mondani, mint Egon kolléga úr, hogy nem árt, ha van némi vizuális feedback a gép állapotáról. Én tuti nem húzom le a deszkáról!
Ehh, most nézem mit ír Egon... Az Antec P180 tényleg műanyag oldallapos? Ez komoly?
-
Kimmuriel
aktív tag
Az oldallapok egyébként eléggé elállnak a ház tetejénél, szvsz ekkora lóvéért cserébe azért ennél jobb illeszkedést várt volna az ember...
A ház tetején lévő 3,5-es jack dugasz amúgy baromira szorul, igencsak erősen kell kitépni a dugót belőle...
Nekem a reset gomb nem gázos, elég kicsi kezem van, így könnyen meg tudom nyomni. Az előző házon volt annyira apró, hogy csak a kisujjam körmével lehetett benyomni, de nagyobb kezű ember már csak toll- vagy ceruzaheggyel boldogult volna. Na az volt igazán szívás!
A porszűrőt is elég necces lesz takarítani, mert ahhoz eléggé be van építve a ház a bútorok közé...
A hálója amúgy elég gyengusnak tűnik... És nem értem, miért csak egy lapos, a Define Mininél emlékeim szerint duplázva volt (tehát nem csak a táp alatti, hanem a mellette lévő venti részt is takarta), nem értem itt miért nem tudták megoldani!
Az előlapi venti ajtó beragadásnál célszerű a másikat kinyitni, és onnan kipiszkálni a beragadtat. Sajnos nem egyedi hiba, van rá „hajlama” a kuckónak!
A felsorolt hibák ellenére elégedett vagyok (bár lehet, hogy a leírás alapján nem ez jött le), ezek is inkább az árcédula tekintetében fájóak igazán. De azért nem árt kigyűjteni és összegezni ezeket a felmerült problémákat, hogy mindenki tisztában lehessen vele, mielőtt vásárlásra adja a fejét. Azért marad a „recommended”-kategória!
Amúgy örülök az Antec P180-assal történő összehasonlításnak, ez volt a másik ház, amin elfilóztam...
-
Egon
nagyúr
Ami kimaradt a negatívumok sorából.
Nem értem a koncepciót: 8 db 3.5 colos, és csak 2 db 5.25-ös hely?!?Mi a fenének? Miért nem lehetett a 3.5-ös helyek rovására, legalább még egy 5.25-ös helyet betenni?!? Lehetett volna mondjuk kettővel kevesebb kicsi és eggyel több nagy hely (aki hat merevlemeznél többet akar egy házba szerelni, az vegyen toronyházat).
Ráadásul - mivel nincs kívülről is elérhető 3.5 colos hely - ha valaki neadjisten floppy-meghajtót, esetleg 3.5-ös helyre beszerelhető akármit (kártyaolvasó, ventilátor-szabályzó panel) akarna használni, máris csak egy 5.25-ös hellyel rendelkezik, ami sok esetben kevés lehet (egynél több ODD használata, stb.). -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest