Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen, már csak az a baj, hogy nem most fogok vinyót venni, amilyen árak vannak. Amúgy lehet, hogy rezonálna a HDD-d itt is, az XL kicsit más kategória, a rengeteg bélést ne felejtsd el, ilyen szempontból jelentős.
Eddig is ezek a vinyóim voltak, a másik ház nem rezonált szerintem, abba hagyományos módon be voltak csak csavarozva. Aztán lehet, hogy az is búgott, csak a földön volt, ami nem mindegy, messzebb is volt, és stabilabb is, mint az asztal.
Kissjeno:
Nekem a ventik bökik a csőröm, most keresek újakat, illetve ez a rezonálás. A többi problémád:
- a jacket sokat használom, tökéletes
- az USB-k egyszer nem működtek, szerintem kontakt hiba volt a lapnál, szétszedés óta hibátlan megint
- a tetőn biztos jön ki zaj, de mivel amúgy se hangos a konfigom, és halkítani szeretném nem ez a döntő, levett oldallappal se hangosabb a cucc
- az előlapi rács porosodik nagyon, ez tény, én oda direkt nem rakok ventit. Ez persze a HDD-k hűtéséhez némi modot igényel, ezen épp dolgozom(már kész, ma volt a teszt, de hangos a 8 centis venti, kell egy teljesen hangtalan)mod:
Leszabályozva a ventiket és ezt a HDD modot megcsinálva már elég halk a ház amúgy. Ami a gond szerintem hogy tényleg itt van bő fél méterre a fülemtől, és ha csend van, nem megy a tévé, vagy zene, akkor hallom. Ezen már csak vízhűtés, SSD és agyonmoddolt HDD keret segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest