- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno #412 üzenetére
Max fordulaton sajnos nem létezik csendes ventillátor még 12-14 centis méretben sem. Még én sem találtam ki, hogy hogyan lesz a legjobb rövidrezárni a venti-kérdést.
Az írónál kicsit trükköztem. Az ODD gyári előlapját lepattintottam, és elraktam hátha kellene később. Nem egyszerű leszenvedni törés nélkül, pepecselős munka. Ezek után kétoldali ragasztószalag került az immáron csupasz dvd tálca elejére, erre egy 1x4-es lego kockát ragasztottam. Ezek után a házhoz kapott panel 2 pöckét (sajnos muszájból) letörtem, hogy tudjon a tálca szabadon járni, és a panel belső oldalára szintén kétoldalú ragasztószalag ment, ezután már csak össze kellett nyomni. A jó minőségű kétoldali szalag nagyon bika. Az egész procedúránál csak az elhelyezésre és az egymáshoz való helyzetre kellett figyelni. Én minden ragasztás előtt megnéztem szárazon, hogy jó lesz-e abban a helyzetben, és ennyi.
A tálcát pedig saját géppel is ki tudod adni bármikor, jobb klikk az író ikonján, és Kiadás. Renistallnál lehet egyedül problémás, én akkor gondolom leszedném a panelt, és ha már megy a gép rendesen, akkor visszaragasztanám.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno #376 üzenetére
A Te negatívumaidra rácáfolnék, az én esetemben hibátlanok mind a talpak, mind a tápegység gumibakjai. A HDD rögzítéssel se volt bajom, nekem ott van vinyó, amit Te hibának említettél.
A ventik viszont iszonyat hangosak, ezt alátámasztom én is. Ahhoz képest, hogy ~900rpm körüli 14 centisek, valami brutál hangjuk van, azt hittem kidobom őket a fenébe. A szabályzóval mondjuk szépen lehet állítani mindet, és kis fordulatokon is elég sokáig van jó légszállításuk. Alapvetően én jobban savazom majd a házat, de az általad említett hibákkal pont nem találkoztam -
zodo
nagyúr
válasz
Kissjeno #284 üzenetére
Szia!
Csak sejtem hogy tőlem kérdezel de ha nem akkor bocs.
1. Eddig sem volt túl nagy de most hogy ilyen környezetbe kerültek, zéró zaj csak fej mozgását hallani.
2. Biztosan van az alaplapodon is USB csatlakozó és arra kell csatlakoztatni.
Továbbiakat elintézi a vezérlő ha a szabványok közti különbségek miatt kérdezted.
Ha valamiért mégsem lenne akkor passz.
Nem láttam még alaplapi (anya) tüskesor foglalatot => USB (apa) port átalakítót.
Ha más nincs akkor ilyen panelt kell keresned amelynél a hátlapi USB csatlakozóba lehet kivezetni a front panel USB kábeleit.3. Kb. 1 méterre van tőlem a gép, gyári venti szabályzó potmétere kb. középállásba ami kb. 500rpm környéke lehet. (nincs érzékelő így nincs montírozva mert molex csatiról mennek)
Alapjáraton minimális hangja van az előlapi venti által keltett szélzajtól ha közel hajolok amúgy minden más hangosabb a környezetemben.
Játék közben mit sem változik a hang mivel fix értéken forognak a házventik és alapból halk hardverek vannak a gépbe. Észre se veszem hogy megy a gép.Komplett gépadatok az adatlapomon és alapjáraton kb. ezeket az értékeket tudja.
rFactor-al szoktam játszani és akkor ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest