Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Azt mond meg nekem, hogy a teljesen gagyi házamnál miért nem volt ilyen gondom? Legalább 30 alkalommal szedtem szét az évek folyamán, és még csak hasonló gondom sem volt.
Első összeszerelésnél amikor az alaplapot beraktam, minden csavar könnyedén a helyére ment, ergo lyukon kellett lennie. A takarólemez nem fog ellenfeszíteni a lecsavarozott alaplapnak úgy, hogy a képen látható hibát produkálja...
Amiket sorolsz mind jogosak, de fél centis eltérés akkor sem lehetne szerintem... főleg, hogy mielőtt ide írtam volna, ( meg utána is ) minden ötletet végig "zongoráztam".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- ELKELT - Jonsbo C2
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest