Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zaied
addikt
válasz

Because

üzenetére
						megnéztem, de inkább kihagytam
 de ott is jó most már
Edigitálba vettem, bevittem megmutattam és intézték is, szerintem gyorsan meg is lett, az iponba fél évet vártam egy tápkábelre, itt csak pár hét volt az új ház
Jah és az emberi minimum is megvolt, elnézést kértek a kellemetlenségekért...
Kicsit körülményes ebbe a házba a költözés, rengeteg csavar
 - 

Sonja
nagyúr
válasz

Because

üzenetére
						Értem. Az ilyen engem nem érdekel, hogy elüt vagy sem.

Kaptam választ, kérték a vásárlást igazó papírt (bescanneltem a számlát), a széria számot, ami a ház alján volt, illetve a nevem és címem. Ez tegnap 16:48-kor volt. Megadtam mindent, de azóta semmi.
 Lehet, hogy egyből küldik, vagy mi?! 

- 

LLKobe
veterán
válasz

Because

üzenetére
						És neked beváltak az AC F12 ventik? Nekem volt egy, de eléggé hangos volt, hallhatóan búgott a motorja... Én úgy tapasztaltam hogy eléggé budget ventik, árban és minőségben is persze.
Viszont az tuti hogy nagyobb a légszállításuk mint a gyári FD ventiké."ui.: tessék a gépházat a földön tartani úgy nem fogja rezgetni az asztalt"
Nekem nincs hely a földön, ezért is vettem olyan asztalt amin szépen elfér. A földön aztán szívná be a port rendesen amúgy is.
És nem az asztalt rezegteti be... A gyári keretet amiben van, meg minimálisan az oldallapot is.
De nem gond, fejben már megvan a saját HDD keret, pofonegyszerű, és abba aztán ziher hogy nem lesz hangja
 - 

LLKobe
veterán
válasz

Because

üzenetére
						Nekem jobban tetszenek külsőre, és halkak is
 Az ár megint szubjektív, szerintem nem volt sok értük 2,5k/db.De látom te is árulod a gyári FD ventiket
 Nekem igazából csak a kinézetükkel van bajom... Én a gyári 3 db-ból kettőt betettem a ház elejébe, egyet meg az aljába, így nem nagyon látszanak

Új hozzászólás Aktív témák
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
 - EVGA Supernova 850 GT
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!

- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
 - Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
 - REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
 - ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ott is jó most már

Lehet, hogy egyből küldik, vagy mi?! 

Bár a világítás nem hiányzott (a LED-ek), de ez van. Anélkül már nincs is szabályzó, sajnos.