Hirdetés
- potyautas: Másik küldetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
turorudi
üzenetére
Gyári ventik, egyébként én nem úgy vettem észre mintha szorulna.
Fura is lenne, hogy a saját tervezésű házukban saját ventivel ilyen hibán átsiklani.Azért nem gondolok a tápra mert
1: seasonic tápom van
2: ugyan arra arra dugóra kötve a 140-es venti megy.
3: ha csak 1 ventit dugok rá a többit lehúzom akkor is csak a 92-esek nem indulnak el a legalacsonyabb kapcsolóállásban, a 140-es viszont igen.
Nem hinném, hogy a 140-esnek kevesebb áram kell mint a kicsiknek. -
MaTpr0F
senior tag
Levettem a ház előlapját és észrevettem, hogy a 2db 92-es venti nem forog.
Ha kézzel megpörgetem őket akkor elindulnak, vagy ha a szabályzót fentebb kapcsolom.
Utána már nem állnak meg alacsony fordulaton sem.
Megnéztem, hogy nem-e a szabályzó, de a 140-es venti nem csinálja teljesen mindegy melyik ágára dugom a kapcsolónak.
Szerintetek mi lehet a baj? -
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Egy ideje már nyúzok egy FD házat (node 304), de kíváncsi lennék, hogy a gyártó ventijei mennyire számítanak jónak?
Különösebben nincs bajom velük, bár magasabb fordulaton zajosabbak. Érdemes kicserélni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi