- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
oszkarfincs #1421 üzenetére
A venti szabályozótól én sem vagyok hasra esve, de összességében nem bántam meg, hogy nem a CM Silencio aktuális verzióját választottam...
Ja, kapcsoló... már postázta is a FD ügyfélszolgálata a cserealkatrészt, elméletileg a héten megkapom. -
mrzed
senior tag
válasz
oszkarfincs #1416 üzenetére
Mi újság a házzal?
Megvolt a beköltözés?
Mik a tapasztalataid?
Működik a ventilátorszabályozó? -
parkr
őstag
válasz
oszkarfincs #1397 üzenetére
nem lesz hangja, legalábbis nem sok.
nekem 3db 140-es házhűtő megy 5volton, szinte némán, csak a CPU hűtőt, meg a HDD zaját lehet leginkább hallani -
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyugodtan veheted a kétventis Gigát, semmi hangja nincs még terhelés alatt sem, nekem max 38%-on forogtak a ventik játék közben, alapon meg 33%-on dolgoznak.
-
turorudi
aktív tag
válasz
Hát, a házat mindenképpen javasolnám
Abban van két venti, azokat benne kellene hagyni (elölről befúj, hátul kifúj), 5V-on alig hallani. Nem tudom, mire használod a konfigot, de ha nincs játék, vagy csak korlátozottan, egyszerű dolgokkal játszol, akkor én nem raknék bele videókártyát, ilyesmire elég az integrált "videóképesség". Nekem egy 3570-t passzívan simán elvitt a Scythe3, a házon keresztül húzó légáram bőven elegendő, most a 4790k miatt rápattintottam a ventit minimális fordulatszámon. Sztem egy bármilyen testesebb borda a te procidat is könnyen lehűti passzívan. Ha játszol, akkor videókártyában nem tudok tanácsot adni, de úgy tudom, már elég nagy kártyákat is lehet passzívan hűteni.
A tápkérdés is fontos. Mindenképpen valami passzívat javasolnék, ha a hangtalanság a cél. Nekem Seasonic Fanless Platinum van, ami az elején adott némi cicegő hangot (hozzáértők szerint ez nem a hibás működés jele), de kicseréltettem és azóta remekül működik. HDD-ből a WD Red sztem jó, igaz a Green is megfelelő, ha nem rendszerlemeznek használod (nekem mindkettő van, tök jó mindkettő).
Ha egy HDD-t használsz, az nem fog kihallatszani. Nekem 5db van benne, egy kis nyünyögés így már kijön. -
turorudi
aktív tag
válasz
oszkarfincs #1395 üzenetére
Nincs olyan hangszigetelt ház, amiből ne jönne ki a hang. A hangszigetelt házak (és köztük kiemelkedően az R4) leginkább azt tudják, hogy tompítják a zajt, a magas és a mély frekvenciákból vesznek el elsősorban és így nem lesz annyira hangos/zavaró.
A hangszigetelt ház szükséges, de önmagában nem elegendő feltétele egy csendes konfignak. Ventikről csak annyit írtál, hogy kétpropelleres videó kártyát raksz be. Ez innentől már nem lesz halk konfig. Nem tudom, milyen hűtőalkalmatosságot tervezel még bele, de ez egyelőre rossz iránynak tűnik (az R4-t persze javaslom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest