- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
válasz
oszkarfincs #1397 üzenetére
nem lesz hangja, legalábbis nem sok.
nekem 3db 140-es házhűtő megy 5volton, szinte némán, csak a CPU hűtőt, meg a HDD zaját lehet leginkább hallani -
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyugodtan veheted a kétventis Gigát, semmi hangja nincs még terhelés alatt sem, nekem max 38%-on forogtak a ventik játék közben, alapon meg 33%-on dolgoznak.
-
turorudi
aktív tag
válasz
Hát, a házat mindenképpen javasolnám
Abban van két venti, azokat benne kellene hagyni (elölről befúj, hátul kifúj), 5V-on alig hallani. Nem tudom, mire használod a konfigot, de ha nincs játék, vagy csak korlátozottan, egyszerű dolgokkal játszol, akkor én nem raknék bele videókártyát, ilyesmire elég az integrált "videóképesség". Nekem egy 3570-t passzívan simán elvitt a Scythe3, a házon keresztül húzó légáram bőven elegendő, most a 4790k miatt rápattintottam a ventit minimális fordulatszámon. Sztem egy bármilyen testesebb borda a te procidat is könnyen lehűti passzívan. Ha játszol, akkor videókártyában nem tudok tanácsot adni, de úgy tudom, már elég nagy kártyákat is lehet passzívan hűteni.
A tápkérdés is fontos. Mindenképpen valami passzívat javasolnék, ha a hangtalanság a cél. Nekem Seasonic Fanless Platinum van, ami az elején adott némi cicegő hangot (hozzáértők szerint ez nem a hibás működés jele), de kicseréltettem és azóta remekül működik. HDD-ből a WD Red sztem jó, igaz a Green is megfelelő, ha nem rendszerlemeznek használod (nekem mindkettő van, tök jó mindkettő).
Ha egy HDD-t használsz, az nem fog kihallatszani. Nekem 5db van benne, egy kis nyünyögés így már kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Goddess of Victory: Nikke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gitáros topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- be quiet! DARK ROCK PRO 5
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest